Goed.

Duidelijke en overzichtelijke site. Afwikkeling en bezorging naar wens.

Na de bestelling op de overzichtelijke site snelle levering. Volgende dag in huis

nette winkel en goed behulpzaam personeel

tot zaak. kom zeer nog een keer.

Goed product met de juiste pasvorm en snelle levering, Top!

Positief

Snelle levering bestelde product.

Wordt gedaan wat er gecommuniceerd wordt!

Bestelling snel en overzichtelijk. Duidelijke communicatie en er wordt gedaan wat er beloofd wordt!

Zonder problemen een mooi product ontvangen

Heb een sjaal besteld. Ziet er goed uit. De levering verliep zonder problemen

het is oké

conform afspraak

Bezorging slecht

Voor de deur neergegooid terwijl niemend thuis was. Attente buurvrouw heeft het pakje uit de regen binnen gehaald.

Geweldig !

Snelle levering en korrekte afhandeling

Fijne onderneming en goede service.

prettig shoppen in een overzichtelijk lay-out waarbij vragen beantwoord worden en de afhandeling van een bestelling altijd succesvol verloopt.

Mooie shirts voor een mooie prijs

Levering in zeer goede staat ontvangen en keuring binnen de door u opgegeven levering termijn. Ik ben zeer tevreden over de website en de door u geleverde service.

correcte levering,goed,degelijk verpakt.

levering zoals beloofd

UItstekend

Veel keuze in merkkleding en na je keuze te hebben gemaakt is het snel afgerond

Betrouwbare thuiswinkel met ruime keuze mogelijkheden.

Goede en snelle service. Besteld jack was van prima kwaliteit maar bleek helaas te klein.

Nette levering, keurig verpakt.

Mooi colbert gezien en met interessante korting gevonden bij OFM!

Goede webshop, en alles zeer netjes geleverd

Mooie site, bestelling snel geleverd. Veel keus. Mooie merken. Heel tevreden

Gedaan wat ze beloofde

Geen problemen, gedaan wat ze beloofde.

Compliment voor het aanbod van hemden en de vlugge levertijd!

Mooie katoenen hemden- perfect model en maat .

Snel en goede aanbieding

Prima broek met zeer aantrekkelijke korting Snel geleverd

Betrouwbaar

De bestelling is zonder problemen verlopen.

Goede website, snelle service. Jammer dan 'Only for men' geen rekening lijkt te houden met duurzaamheid en goede werkomstandigheden werknemers/ geen kinderarbeid.... Daarmee zouden ze in mijn achting stijgen!

Goede en vriendelijke website

Alles werd correct en netjes geleverd, dus wel een aanrader om hier te bestellen.

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!