Gewoon goed. Ik kende het artikel dus was makkelijk om er nog 1 te bestellen. En zelfs een iets betere prijs!

Gewoon goed !

De 5 sterren zeggen genoeg..

Mooie kleding

Wij hebben al diverse keren kleding bij OFM besteld. Er is een ruime keus en de speciale kortingen zijn heel aantrekkelijk. De kleding blijft ook na het wassen mooi!

Meerdere keren besteld en altijd tevreden

OFM heeft een ruime keuze qua merken en aantrekkelijke aanbiedingen. Levering is snel. Ik ben erg over ze te spreken. De fysieke winkels hebben attent personeel. Verbeterpunt is de presentatie van de kleding op de website. Soms erg beperkt qua aantal foto’s en de kleur is soms niet goed te zien.

Fijne kleding in de sale!

Vervangingsaankoop in de juiste maat en prijs.

Echt snel geleverd

Snel en duidelijke website heel goed

waar zijn mijn spullen......................

Het is nu 5 augustus 2025. Heb op 30 juli jl. een mail gekregen dat mijn spullen verstuurd zijn. Heb nog steeds niets ontvangen dan wel een bericht gekregen dat ik ze elders op kan halen.

Prima maar onrustig en traag

Gaat op zich goed, wel traag in reactie en ik mis de terug button. Jammmer nog steeds dat na inloggen je maten vast gehouden/herkent worden.

Snelle levering.

Bij bestelling stond dat de levering 3 tot 4 werkdagen zou duren. Na 1 werkdag lag mijn pakket al bij het afhaalpunt. Top.

Goed strak pak + scherpe prijs

Zoekend naar een wollen pak kwam ik OFM tegen. Andere sites bieden veelal polyester maar daar was ik klaar mee. OFM had het in de sale wel en gelijk 5 stuks besteld. Eenmaal thuis passen ze stuk voor stuk uitstekend. Je voelt bij het aantrekken al duidelijk dat het een goed gesneden pak is. Het is als gegoten. 3 gehouden en 2 retour. De bandplooibroek (als het zo heet) zit toch echt anders dan een pantalon. De retouren in Alkmaar in de winkel afgeleverd. Heel vriendelijk allemaal. OFM heeft er een vaste klant bij!

Goede snelle levering na bestelling.

Duideijke website.

duidelijk snel goed

Veel beter dan de winkel ( Alkmaar ) oudere heer denk de bedrijfsleider komt arrogant over vindt ze eigen denk ik erg goed! Maar webshop geen klagen over!

Prima webshop

Alles verliep soepel en werd goed op de hoogte gehouden

Supersnel nieuwe overhemden

Mooie actie van OFM. Drie nieuwe overhemden voor nog geen € 100,- heel blij mee.

heel goed

snelle levering, goed verpakt voor brievenbus

Snelle levering, leuke korting, mooie merken!

Snel binnen en allemaal naar wens, oké het ging maar om 2 spijkerbroeken, maar het is wel fijn als dat meteen naar wens is qua levering en pasform.

Ruime keuze en interessante aanbiedingen in de sale

Ik had een drietal artiklen online besteld, maar deze bleken helaas allemaal een maat te klein. Eenvoudig online retour gemeld en teruggebracht bij de OFM winkel in Goes. Hier alsnog de artikelen in de juiste maat kunnen vinden. Uitstekende service vanuit de winkel in Goes.

Duidelijk, snel en voordelig

Makkelijke website, goede prijzen en het was snel geleverd.

Fijn als bestelling er doorheen is.

Leveren mooie kleding. En even zo belangrijk, volgens beschreven levertijd. Het enige waar verbetering te behalen is, de manier waarop de site werkt. Vind deze bloed irritant, zou ook aan mij kunnen liggen natuurlijk. Ontwikkel ( bijvoorbeeld) een app die gemakkelijk is in gebruik. Dan zal er bij mij meer in winkelmand belanden. Nu alleen het nodige. Maar overall: elke keer goede ervaring!

Gewoon geweldig

Voor de complete man die moeite heeft met een keuze en samen stellen van smaak en kleding is de juiste adres OFM zowel in vriendelijkheid en kwaliteit

Mooie aanbieding

Voor mijn keuze voor een overshirt kwam ik op de website van OFM, die een overshirt met korting aanboden, maar die ook in de smaak viel. Vandaar mijn bestelling bij OFM. Ben zeer content met het overshirt en deze is van goede kwaliteit. Zeer tevreden klant.

Gewoon top!

Pak besteld en in de winkel laten bezorgen zodat het aldaar gelijk gepast kon worden. Super service aldaar.

Superhandig

Heel makkelijk zoeken en vinden en bestellen! Een kleine opmerking, als ik bijvoorbeeld kies bij Olymp overhemden voor de kleur wit, komen er ook andere kleuren zoals beige etc bij. Werkt dus niet optimaal!

Grote keus en gemakkelijk bestellen

Overhemden besteld, maat meestal goed naar bij Profumea stond eerst maat 39 en na bestelling was advies maar 40, helaas de 39 was slim fit (wat niet vermeld stond)en dus te klein , jammer. Mooi overhemd maar terug gestuurd en andere naat was nu stuk duurder. Daarom niet meer besteld.

Correct en snel

Prima service en kwaliteit!

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!