Alles klopt tot in de puntjes .

Het is plezierig winkelen want je weet zeker dat het gaat zoals wordt beloofd . Dit geld zowel voor de kwaliteit als de levering .

Prima keuze

Goede keuze van veel mooie producten, blij mee!

Erg tevreden

Erg tevreden over het aanbod en de gebruiksvriendelijke website. Een stukje personalisering is waar iedereen naar opzoek is, zo ook ik. Dat zou ik erg waarderen de volgende keer dat ik iets in de webshop bestel.

Maatvoering produkt wijkt erg af van de realiteit

Twee jassen besteld met de maat XL, bij bezorging van de produkten en passen van de jassen bleek XL in realiteit M te zijn. Jassen door zoon laten passen die M heeft, paste perfekt.

zeer vlotjes

Je besteld en binnen de drie dage, is het er al.

Geen positieve ervaring

Items besteld welke een levertijd van 1-2 werkdagen aangeven. Na 3 werkdagen contact opgenomen en werd er aangegeven dat bestelling de volgende dag waarschijnlijk geleverd gaat worden. Ook op de 4e werkdag geen updates te zien in de online status van de order. Uiteindelijk op werkdag 7 krijg ik bericht dat 1 van de items niet meer leverbaar is waarna ik mijn hele order maar heb geannuleerd.

Super relaxed

Goed overzicht en laten bezorgen in de winkel is ideaal.

Groots

Is zo als altijd, een perfecte ervaring in kwaliteit.

Prima snelle handling

Qua service en handling door OFM helemaal prima! Ik had alleen de pech dat ik twee identieke maten broek van hetzelfde merk had besteld, die nogal verschilden bij passen. En dus opnieuw moet bestellen.

product zoals verwacht met 50% korting. alleen in de winkel in Reusel zou ik voor hetzelfde product de volle mep moeten betalen, dat is iets minder.

Lange levertijd

Ondanks alles in eigen beheer, vindt ik afhalen in eigen winkel, na 6 dagen wel erg lang duren. Verder top service!!

Slecht meegedacht met de klant

Enkele kledingstukken besteld online. Wilde deze zonder verzendkosten ophalen in de winkel, om gelijk het e.e.a. even door te passen. Maar de winkel in Weert (al ruim 3 maanden Only for men....) staat niet vermeld op de site...? Via de app op de website gaan chatten met een medewerkster. Die zegt doodleuk dat het pakket dan á € 4,95 verzonden moet worden. Toen ben ik zelf maar gaan vragen of ZIJ de verzendkosten voor hun rekening wilde nemen. Omdat het niet mijn fout is dat de winkel in Weert niet vermeld staat op hun website. Nou, bij wijze van uitzondering zou ik de verzendkosten vergoed krijgen... Dit had van HUN uit moeten komen, niet van mij uit. Slechte service.

Snel bezorgd en als beschreven

Polo besteld. Twee dagen later in huis, netjes verpakt en precies als beschreven. Prima

snelle levering en bij ophalen en passen van de bestelling goede service en begeleiding

Werkt makkelijk, is altijd goed

Mooie producten en prima service

Ook nu weer ben ik uitermate tevreden over gekochte kleding, communicatie over levering en de snelle bezorging.

Prima aankopen en een goede service

Ik kocht kleding in hun uitverkoop. Prima kwaliteit die zij in het aanbod hebben een ik ben tevreden dus. Verder ben ik goed op de hoogte gehouden van de verzending (DHL). Dus ik kan hen zeker aanraden!

Niet alles beschikbaar

Hetgeen wat geleverd wordt voldoet aan de verwachting en is dus goed, maar bij de laatste paar bestellingen is er telkens een deel niet beschikbaar en duurt het vrij lang voordat je daar bericht over ontvangt. Der rest van de bestelling laat dan ook op zich wachten.

heel tevreden

Mooie kleding gekocht voor scherpe prijs en snel in huis, ik ben heel tevreden

Mooie truien besteld en netjes geleverd

In de sale enkele truien besteld. In werkelijkheid zijn de kleuren net als op de foto,s ! Snel geleverd

Lastig

Ik heb nu al 2x via mijn account kleding proberen te bestellen wat dan niet lukt moet je het gewoon doen dus alles invullen. Zonde van je tijd en het risico dat je bijna producten mis loopt

Ben zeer tevreden

Ruime keuze mogelijkheden.

Mooie coltruien besteld en snel geleverd Ben er zeer tevreden mee.

Goede keuzes, duidelijk wat de sales aanbiedingen zijn en wat de nieuwe mode. Heel fijn dat bestellingen naar Doesburg worden verstuurd en daar gepast kan worden. Ben heel tevreden

Mooi kledingstuk stuk voor een prachtige prijs

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!