Na bijna 2 weken nog niks ontvangen, 1 broek niet leverbaar en de andere al een week onderweg.

2 weken geleden 2 broeken besteld en betaald, na een paar dagen bericht gekregen dat 1 broek toch niet leverbaar was. De andere is na bijna 2 weken nog steeds onderweg. Heel slordig!

Levering is goed, wel 2x verzendkosten door jullie fout

Mijn levering was goed en een mooie aanbieding. Echter toen was 1 van de 3 bestelde productie niet leverbaar en via de site wel. Dan klopt er iets niet en moeten jullie toch even goed kijken hoe dit kan. Dan krijg ik wel een kortingsbon van 10%, na meerdere mails die echt heel onduidelijk waren. Ook doordat deze bon pas een dag later voor mij zichtbaar was. Ik dacht, als de bezorgkosten gedekt zijn door jullie probleem, prima. Maar die bon was niet geldig bij een aanbieding..... Mijn advies zou zijn, wees duidelijke, doe geen loze beloften met een bon die niet geldig is. Vergoed gewoon de bezorging, dan is het eerlijk, nu niet. Groet Sander. En ik kies nee bij de volgende graag omdat er geen optie is tussen Ja/Nee..... volgens mij is niemand zo zwart/wit hoop ik..... echt geen goed insteek van jullie!!

geweldig

veel keus goede service veel bekende merken

makkelijk, zorgvuldig, en snel.

Alles klopte dus: makkelijk, zorgvuldig, snel, en vriendelijk in de winkel.

goede webshop en winkel

Snel en vlot je aankopen doen en verder. Geen onnodige verleidingen

Goed!

Prima, snelle verzending, alleen voorraad op website klopt soms niet met de werkelijkheid. Dus sommige items niet meer leverbaar blijkt na bestellen!

Prachtige broek voor een mooie prijs

Tip van mijn zoon gekregen, broek besteld, keurig verpakt afgeleverd.

Prima, tevreden

Snelle levering en mooi overhemd..

Fijne zaak en webshop waar ij altijd slaag

Zowel op de website als ik de winkel is het heel fijn om te winkelen. Duidelijke foto's en in de winkel een lekker kopje.koffie met goede advisering.

Betalen voor leveren en retour is overdreven.

Ik was enigszins akkoord om de levering te betalen, want op de website stond ‘gratis retourneren’. Blijkt dit voor het retourneren in een winkel is! Laat je niet vangen en lees de kleine lettertjes. Eenzelfde kledingstuk besteld in 2 maten om zeker een stuk te kunnen houden. Krijg ik een bericht dat er een maat niet meer binnen is. Resultaat: het geleverde kledingstuk moeten terugsturen en 2x verzendingskosten moeten betalen.

Ook als het even misgaat lossen ze het razendsnel op

Er ging even iets mis bij de laatste bestelling. Een belletje en nog in dezelfde week was de volledige bestelling in huis. Goede en dus ook goede service

Middel

24 februari mail gehad dat de bestelling onderweg was en bij aflevering winkel (Rosmalen) duurt het 2 a 3 dagen langer en zou een mail ontvangen. Geen mail ontvangen maar wel een mail om Only for men te beoordelen. Bij vorige bestellingen altijd goed gegaan! Verders geen probleem

Niet goed. Correctie, ben weer helemaal blij.

Bestelling meer dan 1week oud en nog niet in de winkel. Vanmorgen gebeld en de mail gekregen dat de bestelling is afgeleverd in de winkel naar keuze. Echter in de winkel was niets ontvangen. Alles is naar volle tevredenheid opgelost.

mijn ervaring in de winkel en op de website zijn gewoon goed!!!!!!!!!!!!

Goed!

Goede producten en snel geleverd. Mooie sale.

Ik heb nog steeds niets ontvangen.

23 februari een bestelling geplaatst, 24 februari een mail dat het pakket verzonden is, maar is bij DHL nooit ontvangen en verwerkt. 1 maart een mail ontvangen dat het bij jullie retour was. Waarschijnlijk is het niet de deur uitgeweest bij jullie. Heb erover gebeld en een nieuwe bestelling geplaatst, hopelijk gaat het nu wel goed. Er staat wel bij riverty dat er 3.95 retourkosten zijn, ik neem aan dat die vervallen? Hartelijke groeten Marianne

Wederom snelle levering

Al jaren bestel ik mijn kleding via jullie website en zoals altijd, snelle levering en Produkten voldoen aan mijn verwachtingen. Super dank en tot de volgende keer

zeer teleurgesteld

na plaatsen bestelling, week moeten wachten voor ik reactie kreeg. Bleek dat de bestelde blouse plots niet meer voorradig was. Denk geleverd aan iemand die niet zolang hoefde te wachten. zodoende na dat bericht 2 dagen later pas het vest ontvangen. twijfel nog of dat ga retourneren

Goed assortiment, prompte levering

Artikel als getoond/omschreven en verwacht . Levering als aangegeven.

Goede website

Prima site

Bij sommige artikelen staat niet bij wat voor een kleur het is,kleur van het artikel graag vermelden,is op een plaatje niet altijd goed te zien.

het was oke

het werd zonder problemen gebracht door de post

Helemaal goed

Meer dan tevreden

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!