Via de webshop had ik een bestelling geplaatst voor zwarte boxershorts. Vervolgens krijg ik een bevestiging in de mail, dat de kleur blauw zou zijn. Direct gebeld met de klantenservice en die verzekerden mij, dat het zwarte boxershorts waren. Bestelling kwam binnen en helaas waren dit toch blauwe boxershorts. De foto's op de webshop kloppen niet, die waren allemaal zwart. Dit is erg verwarrend en ook misleidend. Ik heb gebeld en ik kon een retour aanmaken. Totaal geen excuses of empathie voor de vervelende situatie, terwijl dit een fout van hun is. Retourbeleid laat heel erg te wensen over en is zeer klantonvriendelijk! Er werd mij door de klantenservice verteld, dat ik geld terug kon krijgen in de winkel. Anders zou het 8 werkdagen duren, voordat je retour is verwerkt. In de winkel werd mij verteld, dat ze geen geld konden teruggeven. Ze hebben een terugbetaling aangemaakt. Het meisje in de winkel was heel vriendelijk en vond het ook echt vervelend. Dat is ook de reden voor 2 sterren, anders had ik 1 ster gegeven. Ik kreeg een mail, dat de terugbetaling 10 werkdagen kon duren! Dus een fout product op de webshop, die je direct moet afrekenen (geen optie voor achteraf betalen) en dan nog eens 2 weken moeten wachten op je geld. Heel klantonvriendelijk en heel krom. Voor mij reden om hier nooit meer te bestellen, als het op deze manier moet. Er zijn zat webshops, die een stuk klantvriendelijker te werk gaan met betalingen/retouren.
Bedankt voor je beoordeling. Je hebt helemaal gelijk dat dit een vervelende situatie was. Je bestelde zwarte boxershorts, maar kreeg helaas blauwe, en de informatie op de webshop klopte niet. Hierdoor heb je veel tijd en moeite moeten steken in het oplossen van de fout, en dat het zo lang duurde voordat je geld werd terugbetaald, is erg frustrerend. Jij mag erop vertrouwen dat we je feedback serieus nemen en stappen ondernemen om ons bestel- en retourproces duidelijker en klantvriendelijker te maken. We vinden het jammer dat jouw ervaring zo tegenviel en waarderen dat je dit hebt gedeeld.
Had online een shirt gekocht, het shirt paste niet goed. Naar de OFM shop te Leidserijn centrum Utrecht gegaan, zeer prettig geholpen en nieuw shirt gepast en gekocht.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Peter!
Een week lang staat de status elke dag weer op “vandaag wordt geleverd”
Bedankt voor je review, Peter. Zoals door onze klantenservice aan je uitgelegd is, kan het bij Budbee enkele dagen langer duren voordat je pakket geleverd wordt. Dit komt doordat Budbee duurzaam rijdt. De mogelijk langere levertijd is ook de reden dat Budbee bij veel webshops een iets goedkopere verzendoptie is. Je pakketje is gisteren bezorgd in de kluis, en vanochtend door je opgehaald. We wensen je er veel plezier van!
Al vaker wat bestelt altijd goed ook kwa maat
Bedankt voor de complimenten!
Was goed verpakt en snel binnen
Bedankt Louis, veel plezier van je bestelling!
Ruim assortiment en fijn klantenbehandeling
Bedankt voor de vijf sterren, Len!
Ik bestel en koop al jaren (minimaal 15 jaar) kleding bij Only For Men, elk seizoen meerdere keren. Dit gaat altijd naar volle tevredenheid, de communicatie is correct en snel, de afhandeling keurig. Ik heb slechts eenmaal producten hoeven te retourneren (ivm de maat), dit liep ook perfect. OFM kan ik enkel aanraden, ik ben een zeer tevreden klant!
Wat een mooie beoordeling, dankjewel Sven! Graag tot ziens.
Bevestiging is de totale bestelling. Levering een trui minder zonder informatie over een latere levering van een van de artikelen.
Bedankt voor je feedback. Jij hebt helemaal gelijk dat het onduidelijk was dat niet alles in één keer geleverd zou worden. Jij had verwacht dat de bevestiging de hele bestelling dekte, en het is begrijpelijk dat je verrast was toen er een trui ontbrak zonder info over een latere levering. We nemen dit mee om onze communicatie te verbeteren.
Er is wel een verbeterpuntje. Als je 2 zendingen wil retourneren in 1 doos, ben je verplicht om 2 verzendlabels af te nemen. Het retoursysteem voorziet niet in een gecombineerde zending. Onnodig, kosten verhogend en niet echt klsntvriendelijk. Voor de rest een prima winkel, met soms hele leuke aanbiedingen.
Bedankt voor je review en je feedback. Fijn om te horen dat je onze winkel over het algemeen prima vindt en dat je de aanbiedingen leuk vindt. We begrijpen je punt over het retourneren van meerdere zendingen in één doos en nemen dit zeker mee als aandachtspunt om onze service te verbeteren. We waarderen het dat je dit met ons deelt.
Het bestellen op de OFM website werkt zeer eenvoudig. Ruime keuze met allerlei maten. Gebruik gemaakt van de diverse aanbiedingen waardoor ik 3 overhemden en 3 truien voor slecht 200 euro kon ontvangen na 2 werkdagen. Simpeler kan het niet.
Woensdag besteld, zaterdag nog steeds geen verzendbericht. Had beter elders kunnen bestellen.
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat het verzendproces niet naar wens verliep. We willen je laten weten dat je bestelling inmiddels op 23 december is bezorgd. We hopen dat alles goed is aangekomen en dat je alsnog tevreden bent met je aankoop.
Zie boven.
Bedankt, Hans! Graag tot een volgende keer.
Met de 3 voor ...-deals mooie kleding voor een betaalbare prijs. Snel geleverd.
Bedankt voor je mooie review, Paul.
Er worden Kwaliteitsproducten aangeboden. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Vlotte levering.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Isabel! Graag tot een volgende keer.
Ruime keuze alleen jammer dat de actie op de site niet in de winkel is En je mist haakjes in de kleedkamers in Alkmaar
Bedankt voor je review en je feedback. Fijn om te horen dat je onze ruime keuze waardeert. Jammer dat de actie in de winkel niet van toepassing was; we begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. Je opmerking over het ontbreken van haakjes in de kleedkamers in Alkmaar nemen we mee en geven we door aan de betreffende winkel, zodat we dit kunnen verbeteren. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.
Ik moet de colbert in de winkel nog ophalen. De winkel in Woerden ervaar ik als erg prettig. Dus dat zal best wel goed komen.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles tot nu toe volledig volgens verwachting verloopt. We wensen je alvast veel plezier met het ophalen van je colbert in onze winkel in Woerden. Goed om te lezen dat je deze winkel als prettig ervaart, dat horen we graag. Tot snel!
Daags na retournering al bevestiging gekregen dat het artikel door OFM was ontvangen. Creditering laat op zich wachten drie dagen na ontvangstbevestiging nog niks terug gestort.
Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de zending correct en met zorg was verpakt en dat het retourproces vlot is verlopen. Wat betreft de terugbetaling: onze excuses dat deze langer op zich laat wachten dan je had verwacht. Na ontvangst van een retour kan de verwerking en creditering iets langer duren. Mocht je het bedrag na deze periode nog niet hebben ontvangen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we het direct voor je na.
Snel geleverd en goede communicatie !
Bedankt voor je review, Sen! Leuk dat je tevreden bent.
Weer geprobeerd om online te bestellen maar wat je thuis krijgt is niet hetgeen je op het plaatje ziet.
Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling! Je kunt hiervoor altijd contact opnemen met onze klantenservice.
OFM heeft een uitgebreid en mooi aanbod. Keurige hulp bij het bepalen van je maat. Bezorging is keurig en snel. Retourneren wordt ook makkelijk gemaakt, al heb ik zelf nog niet iets terug hoeven sturen.
Bedankt voor je mooie review, Gerhard. Veel plezier gewenst van je aankopen!
De kwaliteit en levertijd is perfect. In dit geval is het kopen van diverse merken broeken niet makkelijk. Maar ik heb dan geluk dat er een grote OFM in Doesburg zit, waar ik van hetzelfde merk eerst kan passen en dan online bestel.
Fijn dat je zo tevreden bent over OFM! We zien je graag terug in onze (web)winkel.
Mooi cijfer, Hans! Veel plezier gewenst van je bestelling.
Top service!
Dankjewel voor de vijf sterren Marcel! Tot de volgende keer!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Mijn eerder gekochte overhemden bij OFM, merk The Blueprint, komen aanmerkelijk minder gekreukt uit de was dan deze. De huidige aankoop (aanbieding) voelt als goedkopere katoen. Als je dat van te voren weet dan kun je er, gezien de prijs, toch zeker voor kiezen.
Bedankt voor je beoordeling en feedback Ben!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC