Prima.

Fantastische shirts, goede aanbieding, snelle levering.

Levering niet duidelijk

Jammer dat niet duidelijk aangegeven staat bij artikelen wat levertijd is - althans komt niet overeen met wat er na de bestelling wordt doorgegeven. Aangezien dat dan later is, is dat teleurstellend en geeft stress of kleding wel /niet op tijd zal komen. Was niet fijn, communiceer vooraf al eerlijk, is stuk prettiger, kan iemand zelf de keuze maken om het wel / niet te bestellen en wel /niet langer wilt wachten.

Snelle levering, prima prijs voor een mooie jeans van PME

Bestelprocedure en levering was eenduidig en verliep voorspoedig.

Mijn ervaring is positief

Levertijd niet conform verwachting

Schoenen op voorraad, dus dacht ik snel in huis te hebben. 8 juli besteld en 9 juli bevestiging dat ordernummer 000390911 onderweg is met DHL. Tot op heden niks ontvangen. Bij eerdere bestellingen prima ervaringen, maar nu zit het een keer helaas tegen. Straks zonder witte sneakers met vakantie.

Lange levertijd

Op zondag besteld en pas vrijdag geleverd. Ook was een shirt ondanks de voorraad volgens de website toch niet meer op voorraad.

Lange wachttijden, beperkte informatievoorziening

Nu een tweede keer besteld via de webshop van OFM. Mijn eerste ervaring was niet positief doordat er een besteld product niet leverbaar was en dus niet geleverd werd. Hierover was niet gecommuniceerd en moest dit zelf uitvinden na contact met de service afdeling. Mijn tweede bestelling ging qua levering een stuk beter. Echter heb ik een week moeten wachten op levering van producten die op de website als voorraadartikel werden aangeprijsd. Hierop verwachte ik een levertijd van maximaal 2 werkdagen. Dit werden er 5… Order vertraagd, geen communicatie en wederom een teleurstellende ervaring. Deze ervaring heb ik overigens totaal niet als ik in de fysieke winkels kom. Voldoende te verbeteren!

Snel, gemakkelijk en zonder problemen!

Gewoon erg goed!!!

Nog niks ontvangen

Moet al een review schrijven terwijl ik al een week op m'n bestelling wacht. Als antwoord krijg wacht nog even af ipv dat jullie actie ondernemen.

Slordig ingepakt

De polo zat verkreukeld in de verpakking. De jeans was wel keurig ingepakt.

Geweldig en zeer klantvriendelijk.

Zeer correcte en een geweldig klantvriendelijle benadering door het personeel

Geen problemen, snelle levering, TOP!

Prima en snelle afhandeling

Bestelling geplaatst en betaald. Snelle en correcte afhandeling

Super snelle levering

Het geleverde artikel is mooi en voldoet geheel aan mijn eisen!

Communicatie perfect

Communicatie met klantenservice verliep uitstekend. Geen verdere toelichting.

alles verliep zoals je mag verwachten

bestellen redelijk eenvoudig, wachttijd tot levering acceptabel, alleen snap ik niet waarom bedrijven in zee blijven gaan met DHL....

Helaas 2x op rij wat misgegaan

Fijne winkels en goede producten. Nu recent 2x een webshop bestelling gedaan en beide keren helaas iets mis gegaan, de eerste bestelling was niet geleverd en bij de 2e een verkeerd product. Wel prima te woord gestaan door de klantenservice daarbij.

Goed maar je kunt geen kadobonnen inleveren

Jammer genoeg kun je geen kadobonnen inleveren. Wij hadden er 1 gehad als Kerstpakket. Vind dit toch wel vreemd.

Prima ervaring

Goede informatie over de te kiezen maat ( die dus exacte klopte in mijn geval), simpel bestellen en heel snel geleverd. Kortom een heel fijne ervaring.

Correct en vlot geleverd!

Fijn dat het zo snel werd bezorgd!

Duidelijk met de foto's de maat keuze en de prijs

Waardeloos

Vandaag besteld morgen in huis word er gezegd Na dagen wachten en contact met klantenservice Eindelijk door dhl bezorgd Dagen wachten zet dat erbij op jullie site dat je bijna een week op levering moet wachten

OFM maakt het waar wat ze zeggen

Ruim assortiment, snelle levering en optimale service!

Al jaren een tevreden klant bij Ofm, zowel bij bezoek aan favoriete winkel(s) als bestellingen online. Ruim assortiment, snelle en correcte levering, optimale service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC