Bestelling geannuleerd

Mooie deal voor nieuwe schoenen. Twee dagen later bericht dat de order geannuleerd is. Waardeloos!

Goede services

Klant vriendelijk Goed mooie merken fine sfeer

achteraf goed maar bij bestellen slecht

Omdat ik van jullie een waardebon van € 25,00 had ontvangen en ik wat wilde bestellen en daar dan gelijk mijn in een coupon (€ 50,00) omgezette spaarpunten wilde inleveren plus een fashion cheque twv € 100,00 wilde inruilen , besloot ik wat kleding bij jullie te bestellen. Om optimaal van de korting en coupon gebruik te maken, wilde ik dit in 2 bestellingen doen. Echter er ging hierbij van alles mis voornamelijk omdat in mijn fashion cheque volgens jullie regels niet voor de 100 euro in 1 bestelling kon verzilveren. Na een heleboel pogingen en ook contacten met jullie heb ik uiteindelijk in 3 bestellingen producten besteld, maar ben ik door alle commotie vergeten de 25 euro coupon in te ruilen en ben ik deze nu waarschijnlijk kwijt. Het gebruiken van een cadeaucheque zou volgens mij wat meer toelichting op het scherm kunnen gebruiken, nl dat als je een keuze voor een cheque hebt gemaakt, je door moet gaan naar betalen, waarna de verrekening met de cheque automatisch wordt opgestart. Ik koos nu voor de fashioncheque, maar vervolgens gebeurde er niets. Hierdoor gingen er telkens dingen fout en kwam ik uiteindelijk weer terug in het scherm van bestelde producten, echter gebeurde daar ook iets vreemds, waar jullie misschien eens naar moeten kijken. Wanneer het 'mandje' opnieuw op het scherm werd opgebouwd, werd het eerste product telkens correct getoond, het tweede product niet, maar werd er bij het aantal van het eerste product 1 opgeteld, dit laatste was bijzonder hinderlijk, want je moest dan opnieuw je gekozen product selecteren (als die nog op voorraad was). Uiteindelijk is de fashioncheque betaling mbv de klantenservice alsnog goed gegaan, alleen werd nu automatisch de hele cheque twv 100 euro verzilverd (terwijl dit niet zou moeten kunnen volgens jullie eigen zeggen). Daarna door klantenservice correct verder geholpen , alleen vergeten de cheque van € 25,00 ook gelijk te verzilveren, waardoor ik deze u , denk ik, kwijt ben.

Snel en goed

Positief: snel en goed geleverd.

Heb al vaker besteld en nog nooit teleurgesteld door OFM , super bedrijf .

Gemiste kans voor OFM Geldermalsen ervaring van een Platina Member

Ik koop normaal gesproken al mijn kleding en schoenen bij OFM en ben dan ook Platina Member, voor wat het waard is. Vandaag, op Goede Vrijdag, wilde ik een Vesper Sterling VP102 colbert in bruin met grote ruit, maat 56 kopen voor €299,99. Een mooi colbert. Helaas bleken de mouwen te lang. Voor het inkorten werd €39,95 aan vermaakkosten gerekend. Uiteindelijk heb ik besloten het colbert niet te kopen. Als vaste klant, die aanzienlijk besteedt bij OFM, vind ik het teleurstellend dat ik moet betalen voor een aanpassing. Dit voelt als een gemiste kans voor OFM. Ik zal dit colbert elders aanschaffen, bij een winkel waar geen vermaakkosten worden gerekend. Ook het pak voor de bruiloft van onze dochter én het trouwpak van onze aanstaande schoonzoon zal ergens anders gekocht worden. Voorlopig koop ik daarom niets meer bij OFM en ga ik o.a. Jeroen van der Akker in Zaltbommel, waar geen vermaak kosten worden gerekend.

Prima geregeld

Goeie snelle levering

Helemaal prima

Ofm is mijn favoriete winkel. Koop er bijna al mijn kleding. Aantal merken groeit gestaag. Top!

Vlotte, snelle service

Kwaliteit kleding , prima prijs

Snelle levering, goed verpakt (klein doosje). Helaas maar niet goed maar retour was ook eenvoudig en snel geregeld.

alles top

snelle bezorging. prima kwaliteit producten. redelijke prijs

Prima producten en snelle levering

Ik bestelde een vest via de website. Mooie en goede kwaliteit.

Makkelijk online bestellen en snel ontvangen

De site kent mijn maten en laat de kleding zien die beschikbaar is. Het bestellen gaat gemakkelijk en de levering is rap. Weer een prima ervaring.

Wederom zeer tevreden

Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij Only for Men. Ze hebben een ruime keuze en ook regelmatig interessante aanbiedingen. Ik heb al enkele malen de vestiging Doetinchem bezocht; een echte aanrader! Ook via de website valk er genoeg te kiezen. Kortom; wederom zeer tevreden!

Fijn winkelen online en regelmatig aanbiedingen

Uiterst tevreden

Perfecte chino van Tramarossa, uitstekende pasvorm. Verrassing: de standaard 2 intialen bij de broekzak waren vervangen door mijn eigen initialen! Snelle levering.

Altijd prima prijs en service

Ik koop nagenoeg alles bij OFM. Prijs en kwaliteit zijn prima. vaak goede aanbiedingen

Fijne webshop om te winkelen.

Hele fijne webshop. Goede prijzen en snelle levering.

Mooie webshop veel keus

Ik bestel al jaren kleding via de webshop. Veel keus goede aanbiedingen en mooie kleding

Duidelijk en overzichtelijk

Kleding heeft goeie kwaliteit,volop keuze in goede merken

20 maart een bestelling gedaan,nu 27 maart nog niets vernomen

20 maart een bestelling gedaan, nu 27 maart nog niets gehoord.

Goede kwaliteit, snelle levering

Erg tevreden over het product. Goede kwaliteit en snelle levering. Top!

Had niets anders verwacht!

De bedoeling duidelijk en binnen 2 dagen bon ontvangen!

Goede website

Artikel wat ik heb besteld was prima.

Mooie kwaliteit

Mooi en scherp geprijsde mode. Prima kwaliteit

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC