Topkwaliteit voor een goede prijs

Mooie kwaliteit truien van Dutch Dandies voor een goede prijs. Snelle bezorging.

Prima assortiment, en snelle levering

Prima, meteen contact als je vragen hebt

Zie boven

Prima product en makkelijk te bestellen

Prima product en makkelijk te bestellen

Voor mij ideale zaak waar ik telkens weer slaag

Bij het afrekenen werd ik verrast met de mededeling dat ik nog € 50 korting had staan, hier was ik niet van op de hoogte. Geweldig dat OFM dit administreert .

Geweldige prijzen in de Outlet van OFM

Als eerste de app van OFM . Er van uitgaande dat je je maten kent is het ontzettend makkelijk winkelen in deze app . Met de filter optie zie je in een oogwenk wat voor jou geschikt is . Soms is het qua geld wat minder en kan gewoon niet alles . Goed om te weten dat je voor weinig toch kunt slagen . Mijn hart hebben ze veroverd .

Zoals gewoonlijk op tijd en wat je ziet krijg je

altijd goed bij OFM

maatvoering klopt altijd. Dus makkelijk bestellen. leuke aanbiedingen

mooie truien

truien zijn prima, helaas laat ofm altijd via dhl bezorgen en dan ook nog in de avonduren, en dat is iets wat ik niet wil!!

Kleding die mij aanspreekt

Leuke kleding snelle levering

Goede producten, trage verwerking

Bij de bestelling van 3 items stond een levertijd van 2-3 werkdagen. Dit zijn er 5 geworden. Na 2 werkdagen kwam de melding dat 1 product niet leverbaar was. Het geld zou worden terugbetaald, dit duurt inmiddels ook een week. De producten en levering zijn verder prima, alleen vele malen langzamer dan andere webshops.

Snel en keurig geleverd

Budbee werkt prima, voordeel van supermarkt is dat ze ruime openingstijden hebben. Kleding voelt als goede prijs-kwaliteit al moet ik het nog op de lange termijn ervaren

Geweldige service en altijd een mooi collectie!

Bestel regelmatig via de webshop, maar kom ook regelmatig in de winkels, met name in Velhoven en Rosmalen (mooie winkel). Word altijd perfect geholpen!

Late levering

In deze tijd verwacht je bestellen en de volgende dag in huis.

Prima product, prima prijs!

Alles prima geregeld top kwaliteit

Heel fijne kleding alles netjes geregeld van bestelling tot aflevering.

Kapotte kleding geleverd.

Geen goede indruk van geleverde producten als ze stuk zijn. 3 producten geleverd 2 daarvan stuk.

OFM echte aanrader!

OFM heeft zich ook bij mijn laatste bestelling heeft zich dat weer bewezen. De levering was snel, de bestelling was keurig verpakt en de kleding voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Kortom: uitstekende service en kwaliteit.

Goeie aankoop

Truien vallen op maat, mooie stof. Leuke aanbieding. Fijn om zo online te shoppen

De webshop is prima, het retour proces in de winkel is slecht

Webshop, bestelling, levering, kleding, merken etc. is prima, maar het proces om retourneren in de winkel was om te huilen. Men (4 medewerkers) wist niet hoe het moest en kon het bedrag ook niet terugbetalen. De belofte dat het bedrag dinsdag of woensdag op mijn bankrekening zou staan is helaas ook niet gehaald. Ik heb het retourbedrag nog steeds niet. ik vind deze gang van zaken slecht. Doe wat je belooft, of beloof het niet.

Duidelijke en overzichtelijke site

Mooie truien

Ik ben dik tevreden, met de bezorging en de prachtige truien!

Nog niet ontvangen.

De bestelling was beschadigd is nu naar jullie toe gestuurd door DHL. Wacht op nieuw op mijn bestelling.

Bestellen ging niet vlekkeloos. Levering en producten top!

Bestellen lukte niet goed, maar na contact klantenservice prima. Snelle levering en mooie producten.

Niet binnen 2 werkdagen geleverd

Truien uiteindelijk online besteld. Niet op voorraad in Rosmalen. Speciaal voor gereden op zondag. Volgens website binnen 2 werkdagen geleverd. Uiteindelijk op donderdagavond. Geen beloftes doen die je niet na kunt komen. Mensen gaan daar vanuit. Of duidelijk vermelden dat er leveringsproblemen zijn.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC