Netjes verlopen allemaal. Makkelijk kunnen bestellen. Levering op tijd. Product was perfect. Met andere woorden: Tot ziens
Mooi cijfer, Willem. Bedankt. Veel plezier gewenst van je aankopen.
Snelle levering en goede prijs!
Barry, bedankt voor dit mooie cijfer. We zien je graag weer terug bij OFM!
maattabel klopt niet echt met Boss kleding, twee items maat M, trui prima, shirt kon ik twee keer in...
Bedankt voor je review, Jos. Excuses dat de maattabel ernaast zat. Het is digitaal helaas soms lastig in te schatten hoe een product precies gaat passen. Bij twijfels over de maat kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice!
heb 6 dagen moeten wachten op mijn bestelling
Wat jammer dat je langer hebt moeten wachten op je bestelling. Excuses hiervoor. Alsnog veel plezier gewenst van je nieuwe aanwinst.
Goede levering van prima kwaliteit
Bedankt voor je goede review, Peter. We zien je graag terug bij OFM!
Makkelijke site die overzichtelijk is goede en snelle levering
Mooi cijfer, Willem. Bedankt voor je review!
Tot op heden nog steeds mijn betaling niet retour. Wacht hier al op sinds 4 december. Ook moet je voor je retourzending verzendkosten betalen. En DHL is slecht.
Bedankt voor je review, jammer dat je ontevreden bent. In de retourmail staat duidelijk vermeld wat de terugbetalingstermijn is. Je kunt hiervoor ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ook altijd een andere verzendoptie selecteren bij het plaatsen van je bestelling.
Mooie kleding en snel in huis. Maat aanduiding was correct.
Fijn dat je tevreden bent over je bestelling. Veel plezier gewenst van je aankopen!
Overzichtelijk en snelle levering
Mooie review, Adri. Bedankt! We zien je graag weer terug.
Productomschrijving klopt niet bij mijn gekocht product. Sweater gekocht volgens de hoofdtekst in het product, maar in de beschrijving staat dat het gaat om een sweatshirt. Getwijfeld om het terug te sturen maar sweatshirt ( sweater) zag er prima uit.
Bedankt voor je duidelijke review, Pascal. Veel draagplezier gewenst met je nieuwe artikelen.
Mijn inkopen dit keer gedaan op de webshop. Waren aanbiedingen, uitgebreide keuzes en natuurlijk geslaagd. Ben zeer tevreden met de kwaliteit.
Mooi cijfer, Willem! Veel plezier van je aankopen.
Snelle en correcte afhandeling.
Goed om te zien dat je zo tevreden bent. Veel draagplezier gewenst van je aankopen!
Op tijd geleverd goede kwaliteit voor een mooie prijs
Mooi cijfer, Cees. Bedankt!
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Fijn om te zien dat je zo tevreden bent over ons. We zien je graag weer terug bij OFM!
Helaas was de locker na het openen met de ontvangen code leeg. Dag er na nieuwe code ontvangen en gelukkig trof ik het pakker aan. Dat kan beter.
Bedankt voor je review, Ronald. Gelukkig heb je je bestelling goed in ontvangst kunnen nemen!
Bestellingen worden altijd vlot en goed verwerkt.
Bedankt voor het goede cijfer! Veel plezier van je aankopen.
Jas snel binnen afgesproken tijd geleverd.
Mooi cijfer, Marc. Bedankt!
Ik had koltruien en wilde meer hiervan. Op de website van OFM zag ik exemplaren die erop leken. Dat bleek bij levering inderdaad het geval en ik ben er zeer tevreden mee. Dit lijkt simpel maar je hoort wel andere verhalen.
Bedankt voor je duidelijke review, Bert. Fijn dat je zo tevreden bent!
Nicolle, heeft ons fijn geholpen. Goed aandacht voor klanten
Goed om te zien dat je zo fijn bent geholpen in ons filiaal. Veel plezier gewenst van je nieuwe aanwinsten!
Ik heb 4 truien gekocht via OFM, prima geleverd, goede kwaliteit, fijne pasvorm en fijne rustige uitstraling. Precies wat ik zocht. Ook de webshop functioneert goed!
Wat heb je ons een mooie review gegeven. Dankjewel. We zien je graag weer terug bij OFM!
Altijd is de bestelling netjes verpakt en snel geleverd. Top.
Bedankt voor deze mooie review, Ton! Veel plezier gewenst van je aankopen!
Ik bestelde een broek op zaterdag ochtend op de website en hij is de volgende dag al bezorgd. Hoe snel wil je hem hebben.
Snel en makkelijk bestellen, snel geleverd
Mooie review, Iwan. Dank hiervoor!
Bestellen ging eenvoudig via de website maar bij het ophalen van het pakketje bij de budbee box ging het kluisje net open en werkte de code bij de 2e poging niet meer. Dus helaas jiets ontvangen!
Wat jammer dat er iets niet is goedgegaan met het afhalen van je pakket. Heb je hierover inmiddels al contact gehad met onze klantenservice?
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC