Makkelijke site, eenvoudig om iets te bestellen.
Bedankt voor uw review! Fijn dat u het gebruik van onze site als makkelijk ervaart. 😊
Makkelijk te bestellen, goed o de hoogte gehouden van de verzending en netjes ingepakt
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Geweldig dat alles zo soepel is verlopen, van bestellen tot levering. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag opnieuw!
Makkelijk en overzichtelijk maten kloppen dus alles perfect
Bedankt voor uw review! Fijn dat alles perfect is verlopen en dat u tevreden bent met de maten en het bestelproces. 😊
Twee keer iets besteld en beide keren niet geleverd. Eerst niet meer op voorraad en de andere keer de schuld aan DHL geven. Maar ja beide keren dus niet een product ontvangen. Bieden ook geen oplossing, dan hier heb je je geld terug. Echt heel slecht.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat uw beide bestellingen niet zijn geleverd en dat dit niet naar tevredenheid is opgelost. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer u juist uitkijkt naar uw bestelling. Onze excuses voor het ongemak en de ontstane frustratie. Dit is niet de service die wij willen bieden. We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze processen en communicatie te verbeteren.
Prima snelle levering van een mooie PME Legend jas. Voordelig in de sale. Ik ben er blij mee.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de PME Legend jas snel is geleverd en dat u tevreden bent over de saleprijs. We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Heb al diverse orders geplaats en zie zijn allemaal correct, snel en goed verpakt geleverd.
Bedankt voor uw review! Fijn dat al uw bestellingen correct en snel zijn geleverd. 😊
Ik kan alleen vertellen dat het winkelen of online kopen bij OFM Super is. Gewoon TOP!
Bedankt voor uw super mooie review! Geweldig om te horen dat zowel het winkelen in de winkel als online kopen bij OFM zo goed bevalt. We waarderen uw enthousiasme enorm. Graag tot een volgende keer!
Het bestellen gaat makkelijk en je word goed op de hoogte gehouden waar je bestelling blijft. Het product is netjes verpakt en binnen de aangegeven tijd bezorgd
Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over het bestelproces, de communicatie en de levering. 😊
Snelle levering, goed verpakt, leuke prijs
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de verpakking en de prijs. Graag tot een volgende keer!
2 jeans besteld in de webshop, van de ene die ik wilde was er maar 1 , bestelde een andere erbij om aan de broeken deal te komen, actie 2 jeans voor 140, webshop geeft aan dat die voorradig zijn dus bestel ik, savonds ligt er mail dat de broek waar het om ging geannuleerd is en de andere wordt opgestuurd, ik mail direct terug dat ze de andere dan ook maar houden het ging mij om de skyrac, nee dat kon niet meer want afd logistiek was er al mee bezig, kortom niet denken hier als je wat ziet en voorradig is kopen , want achter om je rug om gaat ie naar een ander, noooooooit geen OFM meer
Bedankt voor uw review en dat u de moeite heeft genomen uw ervaring te delen. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling en de bijbehorende actie niet goed zijn verlopen en dat dit tot teleurstelling heeft geleid. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We begrijpen uw frustratie rondom de voorraadindicatie, de annulering en de communicatie hierover. Onze excuses voor het ongemak. We nemen uw feedback serieus en bespreken dit intern om onze voorraadweergave en procesafhandeling te verbeteren.
Correcte opvolging door OFM van mijn bestelling. Vlotte afhandeling.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Geweldig dat alles correct en vlot is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag opnieuw in de toekomst!
Fotos van kleding mogen wat uitgebreider. Wat gedetailleerder vooral. Soms zijn ze erg donker.
Bedankt voor uw review en uw suggestie. We begrijpen dat gedetailleerdere en lichtere foto’s wenselijk zijn en nemen dit mee ter verbetering van onze webshop.
Zondag bestelling geplaatst. In de mail werd expliciet aangegeven dat mijn bestelling dinsdag of woensdag verzonden zou worden. Nadat ik op donderdag een mail heb gestuurd dat ik nog geen T&T ontvangen had, kreeg ik direct een reactie (positief!), dat er levering problemen waren. Op vrijdag werd het verzonden incl T&T. PostNL zou zaterdag leveren, vervolgens mail van PostNL dat de levering vertraagd is. Nu inmiddels zondag een week ná bestelling ben ik nog niets wijzer wanneer mijn bestelling geleverd zal worden.
Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Wat vervelend dat de levering zo is vertraagd en dat er nog geen duidelijkheid is over de bezorging. Onze excuses voor het ongemak. Wilt u alstublieft contact opnemen met onze klantenservice met uw ordernummer? Dan kijken we graag direct met u mee naar de actuele status.
Snelle verzending, correcte informatie, tevreden met mijn bestelling. Klein verbeterpunt: de broeken mochten in een extra zak ter bescherming, nu lagen ze gewoon los op elkaar in de kartonnen doos.
Hartelijk dank voor uw review! Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met uw bestelling. We waarderen het ook dat u een verbeterpunt benoemt over de verpakking van de broeken. Uw feedback helpt ons om onze service verder te optimaliseren. Veel draagplezier gewenst!
Makkelijk te bestellen, snelle levering en tevreden over de aankoop
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging, de levering snel was en u tevreden bent over uw aankoop. Graag tot een volgende keer!
top goeie service
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer!
Prima service. Alles naar tevredenheid geleverd. Snel,correct en precies zoals verwacht
Wat leuk om te lezen! Bedankt voor uw vertrouwen en fijne woorden. Fijn dat alles naar verwachting is verlopen. 😊
Bestellen via website ging makkelijk. Vind de levertijd wel extreem lang, ben anders gewend bij webshops. Maar wel mooie broeken voor een zeer mooie prijs!
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze broeken en de aantrekkelijke prijs, en dat het bestellen soepel verliep. We begrijpen uw opmerking over de levertijd en dat dit anders is dan u gewend bent bij andere webshops. Onze excuses daarvoor en dank voor het delen van uw ervaring.
Makkelijk overzichtelijk, dus vooral gemak!
Bedankt voor uw review! Fijn dat u het gemak en de overzichtelijkheid van onze website waardeert. 😊
Snelle levering.
Wat fijn om te lezen, bedankt voor uw review! We zijn blij dat de levering snel bij u was. 😊
Online besteld en in de winkel afgehaald.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze winkel in Woerden prettig vindt en dat het bestellen en afhalen goed is verlopen. Graag tot een volgende keer!
Ik bestel al jaren kleding bij OFM. Ik ben heel tevreden over het aanbod, de prijs en de aanbiedingen. Ik betaal meestal met Riverty, aangezien er ook altijd wel wat geretourneerd moet worden, dat werkt goed. Maar het retourneren duurt wel zo ontzettend lang voordat het afgehandeld is. Ik heb ook al een paar keer gehad dat een bestelling geannuleerd werd, die bleef ook ontzettend lang zichtbaar in Riverty
Bedankt voor uw review en voor het vertrouwen dat u al jarenlang in ons stelt. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons aanbod, de prijzen en onze aanbiedingen. Tegelijkertijd vinden we het jammer om te lezen dat de afhandeling van retouren en geannuleerde bestellingen langer duurt dan u mag verwachten. We begrijpen dat dit, zeker in combinatie met Riverty, voor onduidelijkheid en ongemak kan zorgen. Uw feedback nemen we serieus en delen we intern om onze processen verder te verbeteren.
Snelle levering Duidelijke site
Wat leuk om te lezen! Bedankt voor uw review. Fijn dat u gemakkelijk uw weg kon vinden op onze website. 😊
Heel fijne broeken
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de broeken goed bevallen. Veel draagplezier gewenst!
Ruime collectie en snelle levering
Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over onze collectie en service. Graag tot een volgende bestelling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC