Mooie kwaliteit truien van Dutch Dandies voor een goede prijs. Snelle bezorging.
Prima assortiment, en snelle levering
Zie boven
Prima product en makkelijk te bestellen
Bij het afrekenen werd ik verrast met de mededeling dat ik nog € 50 korting had staan, hier was ik niet van op de hoogte. Geweldig dat OFM dit administreert .
Als eerste de app van OFM . Er van uitgaande dat je je maten kent is het ontzettend makkelijk winkelen in deze app . Met de filter optie zie je in een oogwenk wat voor jou geschikt is . Soms is het qua geld wat minder en kan gewoon niet alles . Goed om te weten dat je voor weinig toch kunt slagen . Mijn hart hebben ze veroverd .
Zoals gewoonlijk op tijd en wat je ziet krijg je
maatvoering klopt altijd. Dus makkelijk bestellen. leuke aanbiedingen
Fijn dat je zo tevreden bent over OFM. Bedankt Jaap!
truien zijn prima, helaas laat ofm altijd via dhl bezorgen en dan ook nog in de avonduren, en dat is iets wat ik niet wil!!
Bedankt voor je heldere review, See. Bij het plaatsen van je bestelling kun je ook kiezen voor een andere bezorgoptie. Wellicht dat de aflevering van je bestelling dan nog meer naar wens is. Veel plezier van je aankopen!
Leuke kleding snelle levering
Mooi cijfer, Ben. We zien je graag weer terug bij OFM!
Bij de bestelling van 3 items stond een levertijd van 2-3 werkdagen. Dit zijn er 5 geworden. Na 2 werkdagen kwam de melding dat 1 product niet leverbaar was. Het geld zou worden terugbetaald, dit duurt inmiddels ook een week. De producten en levering zijn verder prima, alleen vele malen langzamer dan andere webshops.
Onze excuses dat de afhandeling van je bestelling niet naar wens is verlopen. Desondanks veel plezier gewenst van je aankopen!
Budbee werkt prima, voordeel van supermarkt is dat ze ruime openingstijden hebben. Kleding voelt als goede prijs-kwaliteit al moet ik het nog op de lange termijn ervaren
Mooie, duidelijke review, Barry. Bedankt en veel plezier gewenst van je aankopen.
Bestel regelmatig via de webshop, maar kom ook regelmatig in de winkels, met name in Velhoven en Rosmalen (mooie winkel). Word altijd perfect geholpen!
Wow mooie review, Kees. Fijn dat je zo tevreden bent! We zien je graag weer terug bij OFM.
In deze tijd verwacht je bestellen en de volgende dag in huis.
Bedankt voor je heldere review, Igor. Veel plezier van je aankopen.
Fijn dat je zo tevreden bent over OFM Herman! Bedankt! We zien je graag weer terug.
Heel fijne kleding alles netjes geregeld van bestelling tot aflevering.
Mooi cijfer, Fienie. Bedankt voor je review en veel plezier van je aankopen.
Geen goede indruk van geleverde producten als ze stuk zijn. 3 producten geleverd 2 daarvan stuk.
Bedankt voor je review, Peter. Helaas kan het gebeuren dat een artikel een (lichte) beschadiging heeft. We hebben inmiddels contact met je gehad, en dit wordt voor je opgelost.
OFM heeft zich ook bij mijn laatste bestelling heeft zich dat weer bewezen. De levering was snel, de bestelling was keurig verpakt en de kleding voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Kortom: uitstekende service en kwaliteit.
Fijn om te zien dat je zo tevreden bent, Arie. We zien je graag weer terug!
Truien vallen op maat, mooie stof. Leuke aanbieding. Fijn om zo online te shoppen
Mooie review, Annemiek! Veel plezier van je aankopen.
Webshop, bestelling, levering, kleding, merken etc. is prima, maar het proces om retourneren in de winkel was om te huilen. Men (4 medewerkers) wist niet hoe het moest en kon het bedrag ook niet terugbetalen. De belofte dat het bedrag dinsdag of woensdag op mijn bankrekening zou staan is helaas ook niet gehaald. Ik heb het retourbedrag nog steeds niet. ik vind deze gang van zaken slecht. Doe wat je belooft, of beloof het niet.
Bedankt voor je duidelijke review, Wiebe. Onze winkels hebben momenteel een tijdelijke manier van het verwerken van de retouren. Hierdoor duurt het helaas langer dan gebruikelijk tot je je geld terug hebt. We werken hieraan.
Duidelijke en overzichtelijke site
Bedankt voor het prachtige cijfer Niels! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Ik ben dik tevreden, met de bezorging en de prachtige truien!
Dankjewel voor de mooie beoordeling Tineke! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
De bestelling was beschadigd is nu naar jullie toe gestuurd door DHL. Wacht op nieuw op mijn bestelling.
Bedankt voor je beoordeling Gerard! De nieuwe zending is inderdaad naar je onderweg. Veel plezier van de bestelling gewenst!
Bestellen lukte niet goed, maar na contact klantenservice prima. Snelle levering en mooie producten.
Fijn om te zien dat het alsnog gelukt is om je bestelling te plaatsen. We wensen je veel plezier van je aankopen!
Truien uiteindelijk online besteld. Niet op voorraad in Rosmalen. Speciaal voor gereden op zondag. Volgens website binnen 2 werkdagen geleverd. Uiteindelijk op donderdagavond. Geen beloftes doen die je niet na kunt komen. Mensen gaan daar vanuit. Of duidelijk vermelden dat er leveringsproblemen zijn.
Bedankt voor je duidelijke review, Edwin. We houden je via de mail op de hoogte van je bestelling, ook wanneer deze klaarligt. Bij aflevering in de filialen is de levertijd helaas langer dan bij thuisbezorging. Onze excuses dat dit niet duidelijk voor je was.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC