achteraf goed maar bij bestellen slecht
Omdat ik van jullie een waardebon van € 25,00 had ontvangen en ik wat wilde bestellen en daar dan gelijk mijn in een coupon (€ 50,00) omgezette spaarpunten wilde inleveren plus een fashion cheque twv € 100,00 wilde inruilen , besloot ik wat kleding bij jullie te bestellen. Om optimaal van de korting en coupon gebruik te maken, wilde ik dit in 2 bestellingen doen. Echter er ging hierbij van alles mis voornamelijk omdat in mijn fashion cheque volgens jullie regels niet voor de 100 euro in 1 bestelling kon verzilveren. Na een heleboel pogingen en ook contacten met jullie heb ik uiteindelijk in 3 bestellingen producten besteld, maar ben ik door alle commotie vergeten de 25 euro coupon in te ruilen en ben ik deze nu waarschijnlijk kwijt. Het gebruiken van een cadeaucheque zou volgens mij wat meer toelichting op het scherm kunnen gebruiken, nl dat als je een keuze voor een cheque hebt gemaakt, je door moet gaan naar betalen, waarna de verrekening met de cheque automatisch wordt opgestart. Ik koos nu voor de fashioncheque, maar vervolgens gebeurde er niets. Hierdoor gingen er telkens dingen fout en kwam ik uiteindelijk weer terug in het scherm van bestelde producten, echter gebeurde daar ook iets vreemds, waar jullie misschien eens naar moeten kijken. Wanneer het 'mandje' opnieuw op het scherm werd opgebouwd, werd het eerste product telkens correct getoond, het tweede product niet, maar werd er bij het aantal van het eerste product 1 opgeteld, dit laatste was bijzonder hinderlijk, want je moest dan opnieuw je gekozen product selecteren (als die nog op voorraad was). Uiteindelijk is de fashioncheque betaling mbv de klantenservice alsnog goed gegaan, alleen werd nu automatisch de hele cheque twv 100 euro verzilverd (terwijl dit niet zou moeten kunnen volgens jullie eigen zeggen). Daarna door klantenservice correct verder geholpen , alleen vergeten de cheque van € 25,00 ook gelijk te verzilveren, waardoor ik deze u , denk ik, kwijt ben.