Laden reviews...
1,009 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kundene beskriver en enkel og grei handleopplevelse. Leveringene er raske og tydelig informasjon hjelper ved kjøp. Noen kommentarer nevner forsinkelser, men totalinntrykket er positivt og tilfredsstillende.
Snel en betrouwbaar.
Grazyna Hendriks
Heerhugowaard
OFM heeft een fijne, makkelijke webshop met een heel uitgebreid assortiment. Bestellen is heel makkelijk. Nadeel is dat kleren niet gepast kunnen worden, maar daarvoor kun je naar een OFM winkel in de buurt waar je ook goed geholpen wordt.
Jeroen
Beek lb
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je onze webshop overzichtelijk en gemakkelijk vindt en dat je tevreden bent over ons uitgebreide assortiment. Goed om te lezen dat je ook in onze winkels prettig wordt geholpen. Zo kun je online rustig je favorieten uitzoeken en ze eventueel in de winkel passen. Heel graag tot een volgende keer!
Altijd mooie en betaalbare kleding
Richard Luigjes
Leusden
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je onze kleding mooi én betaalbaar vindt. We waarderen je vertrouwen enorm en zien je graag weer terug bij OFM.!
Deze keer overhemden gekocht. Erg veel mooie keuze. Kwaliteits overhemden
Lydia
Hoeven
Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de ruime keuze en de kwaliteit van onze overhemden. Veel plezier met je nieuwe aankopen en graag tot een volgende keer!
Bestelling volgende dag ontvangen. Concurrerende prijs en prima kwaliteit. Keurige informatie over status van de bestelling.
Nel
Volendam
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je bestelling al de volgende dag in huis was en dat je tevreden bent over de prijs en kwaliteit. Ook goed om te lezen dat je de communicatie over de bestelstatus prettig vond. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Mijn shirt is netjes en snel geleverd. Het bestellen en de afhandeling prima. Ook netjes van DHL continu een berichtje over de bezorging.
Humphry
Almere
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je shirt netjes en snel is geleverd en dat het bestellen en de afhandeling helemaal naar wens waren. Ook goed om te lezen dat je de updates van DHL tijdens de bezorging prettig vond. Veel plezier met je nieuwe shirt en graag tot een volgende keer!
Erger me dat pakket niet op mijn adres is afgeleverd. ONGEVRAAGD opgehaald bij AH
Beveelt niet aan
Jos
Oosterhout
Wat vervelend dat je pakket niet op het verwachte adres is afgeleverd. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Je hebt bij het bestellen gekozen voor levering met Budbee, waarbij het pakket naar een afhaalpunt kan worden gebracht. Voor thuisbezorging kun je bij een volgende bestelling kiezen voor DHL Thuislevering. We hopen dat je het pakket inmiddels hebt kunnen ophalen en wensen je veel plezier met je bestelling!
Prima webshop ik hem al aardig wat gekocht bij OFM.
Dennis
Papendrecht
Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je al aardig wat bij OFM hebt gekocht en steeds tevreden bent over onze webshop. We waarderen je vertrouwen enorm en zien je graag weer terug!
Al meerdere keren besteld bij OFM en altijd super tevreden. Alles mooi verpakt. Prachtige kledij, mooi materiaal.
christiaan
Stene
Wat ontzettend fijn om te lezen, bedankt voor je mooie review! 😊 Super dat je al meerdere keren bij OFM. hebt besteld en iedere keer zo tevreden bent. Geweldig om te horen dat zowel de kleding, de kwaliteit van de materialen als de verpakking helemaal naar wens zijn. Heel graag tot de volgende bestelling! 💙
Kan altijd moeiteloos de producten vinden waar ik naar op zoek ben.
Theo
Nieuwegein
Bedankt voor je fijne review! 😊 Wat goed om te horen dat je altijd gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Daar worden we blij van! Graag tot een volgende keer!
Goede aanbiedingen in de sale snelle levering en super vriendelijk personeel
Lida
Zevenaar
Bedankt voor je enthousiaste review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze sale-aanbiedingen, de snelle levering én ons vriendelijke personeel. Heel graag tot een volgende keer!
De bestelde broeken voldoen aan de verwachting. Super snelle levering ook
1 September 2026
Marc
Gilze
Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat de broeken helemaal aan je verwachtingen voldoen. En natuurlijk mooi dat je zo tevreden bent over de snelle levering. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!
Mooie nieuwe schoenen besteld van heros calzature Italy ( Giorgio 1958 ) Hele mooie en goed passende schoenen van een hoge kwaliteit snel en goed afgeleverd door OFM .
Den Hartog Den hartog
Hendrik ido ambacht
Bedankt voor deze mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de schoenen van Giorgio 1958. Goed om te lezen dat de pasvorm en kwaliteit helemaal naar wens zijn én dat je bestelling snel en netjes is afgeleverd. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen en graag tot een volgende keer! 👞
top
Hans
Heemskerk
Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer!
Fijne makkelijke overzichtelijke website. En heel fijn dat het eventueel in een winkel retour gebracht kan worden. Heel tevreden
Brigitte
Bladel
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vindt. En natuurlijk goed om te weten dat de mogelijkheid om een retour in de winkel te brengen zo goed bevalt. Heel graag tot een volgende keer!
Prima ervaring, snelle levering en keurig verpakt! Zou zeker weer bestellen als ik weer iets nodig heb voor mijn man!
Arida
Waardenburg
Bedankt voor je fijne review! 😊 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en nette verpakking. Heel graag tot een volgende bestelling wanneer je weer iets moois voor je man zoekt! 🥰
Levering heeft sneller plaats gevonden dan aangeven. Top!
Bas
Eerbeek
Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je bestelling zelfs sneller is geleverd dan verwacht. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!
Maandagmiddag sneakers besteld met levering winkel omdat je met DHL nooit zekerheid hebt of ze langskomen…nu zaterdagochtend nog geen bericht over ophalen bestelling… Geduld is een schone zaak maar dit duurt wel heel lang….Helaas dat ik al betaald heb. Groet
Beveelt niet aan
Michel
Utrecht
Wat vervelend dat u zo lang op uw bestelling moet wachten, zeker als u bewust voor levering naar de winkel heeft gekozen. Daar mag u natuurlijk sneller bericht over verwachten. Onze excuses voor het ongemak en de frustratie die dit veroorzaakt.
Inmiddels is er afgelopen maandag ook mailcontact geweest dat de bestelling klaarligt in de winkel.
Zoeken ging snel, bestellen ging snel, betalen ging snel, bezorgen ging snel! Bestelling is prima en goede kwaliteit!
André
Alkmaar
Wat een heerlijk enthousiaste review, bedankt! 😊 Super om te lezen dat alles zo vlot is verlopen, van het zoeken en bestellen tot de bezorging. En natuurlijk helemaal fijn dat de bestelling én de kwaliteit goed bevallen. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!
Op de website van OFM kan je snel en gericht iets vinden van je gading voor een redelijke prijs.
Patrick
Papendrecht
Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Fijn dat u onze website overzichtelijk vindt en snel kunt vinden wat u zoekt. En natuurlijk extra leuk om te horen dat u onze prijzen daarbij ook goed vindt. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Snel geleverd en lijkt goed te werken. Heb schoenen ingespoten met deze spray ter bescherming maar wanneer het te slecht weer is zal deze schoen niet gedragen worden dus preventief behandeld.
Paul Bos
Grevenbicht
Bedankt voor uw review! 😊 Fijn om te horen dat de spray snel is geleverd en dat u er alvast goede ervaringen mee heeft. Een goede preventieve behandeling is natuurlijk altijd mooi meegenomen, zodat uw schoenen goed beschermd zijn wanneer ze wél mee naar buiten gaan. Veel plezier met uw schoenen en graag tot een volgende keer!
Voor het eerst een kledingstuk bij OFM besteld. Maken de verwachting waar, leveren keurig en communiceren goed over de voortgang in de levering.
Arco
Harderwijk
Wat leuk dat u voor het eerst bij OFM. heeft besteld! 😊 Fijn om te horen dat we uw verwachtingen hebben waargemaakt en dat u tevreden bent over de levering en onze communicatie. Hopelijk is dit het begin van veel mooie aankopen bij ons. Veel plezier met uw kledingstuk en graag tot een volgende keer!
Mooi
Henk
Tweede exloermond
Dank u wel voor uw mooie reactie! 😊 Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Heel graag tot een volgende keer, we helpen u dan weer met veel plezier.
Snelle levering helemaal tevreden
Wouter
Reeuwijk
Wat fijn om te lezen dat u helemaal tevreden bent! 😊 Bedankt voor uw mooie review. We doen ons best om iedere bestelling zo snel en soepel mogelijk bij u te bezorgen. Heel graag tot een volgende keer!
goede snelle service voor een goede prijs
27 August 2026
Gerard Bruins
Heemskerk
Bedankt voor uw fijne review! 😊 Wat goed om te horen dat u onze snelle service en scherpe prijzen zo weet te waarderen. Daar doen we het voor! We zien u graag weer terug en helpen u dan natuurlijk weer met veel plezier.
De Aaldor 13
4191PC Geldermalsen