Geweldig in 1x ben ik 2x geslaagd.
Bedankt voor je mooie review, Rene! Graag tot een volgende keer.
Keurig verpakt en altijd op tijd een mail over de stand van zaken en bezorgen.
Fijn dat je tevreden bent over ons. Bedankt voor dit mooie cijfer!
alles volgens plan verlopen en juiste artikelen snelle levering!
Goed om te horen! Bedankt voor je mooie review!
broeken besteld de donderdagmiddag vanuit België en de maandagmorgen reeds perfect afgeleverd - dus zeer snelle en onberispelijke service ; bedankt
Fijn dat je bestelling en levering spoedig en naar wens is verlopen. Veel plezier van je aankoop!
Was voor mij de eerste keer dat ik hier kocht, is een goede overzichtelijke site en de prijzen zijn er ook goed. Zeker een aanrader, voor mij zeker niet de laatste keer dat ik hier kocht.
Fijn dat je zo tevreden bent over je eerste keer shoppen bij OFM. We zien je graag weer terug.
artikelen goede kwaliteit en pasvorm
Top review, worden we blij van. Bedankt!
snelle service grote keuze
Goed om te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier gewenst met je aankoop.
Alles goed ga zo door.
Wow Andre, bedankt voor deze 10. Veel plezier gewenst van je aankoop.
Sinds April 2025 deze winkel voor het eerst ontdekt, en vervolgens meerdere keren online en in de winkel kleding gekocht van: PME legend, State of Art en Campbel. Goede service, snelle levering en ook goede "after sales service" als een kledingstuk na aankoop snel beschadigd is en niet aan de kwaliteitseisen voldoet wat wel zou moeten. Ik ben zeer tevreden over OFM. Dit is voor mij "De winkel" voor mannenmode.
Wow Raymond, wat een mooie review, bedankt!
Perfecte afhandeling
Bedankt voor dit mooie cijfer!
In 1 woord: Topshop! De volgende dag was mijn bestelling al geleverd, echt supersnel. Blij mee. Maar ook de retour van een dag eerder werd direct bij binnenkomst bevestigd. Je wordt goed op de hoogte gehouden.
Fijn dat je zo tevreden bent over ons! Bedankt!
De levering duurde veel langer dan was aangegeven op de website. Op het verwachte moment waren we thuis en kregen we een mail dat we niet thuis waren. We waren op dat tijdstip gewoon thuis.
Wat jammer dat de levering niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We nemen je feedback graag mee in onze processen.
Ik kom graag in de winkel en de webshop is ook perfect
Fijn dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier gewenst van je aankoop.
Fijne webshop!!!
Prachtig cijfer heb je ons gegeven Frank. Bedankt!
Heel mooi aanbod. Voor mij vooral de mooie hemden van Campbell. Ik heb er 6 ineens gekocht in de solden. Buitengewone kwaliteit. Strijkt als een zakdoek. Heel blij. Netjes geleverd. Michel uit Antwerpen (B).
Bedankt voor de mooie review Michel!
Dankjewel voor de gegeven sterren Igor!
OFM we vinden jullie geweldig mooie kleding van goede kwaliteit en toch zeer betaalbaar en een hele brede collectie voor de mannen. Voor ieders wat wils is het modern, klassiek of casual mijn man kan bij jullie goed slagen ik hoor niet bij jullie dit kan niet met uw leeftijd daar zijn we heel blij mee. Vriendelijke groet fam. van Daalen de Jel.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Ben! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Prima kostuums van goede kwaliteit en scherpe prijs en snel geleverd.
Dankjewel voor je mooie beoordeling, Willem! Graag tot een volgende keer.
Aanrader
Bedankt voor de vijf sterren, Matthijs! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Snelle service alleen twee dagen later bezorgd ,dus niet de volgende dag ,jammer
Hartelijk bedankt voor het compliment, Henk! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Goed en snel
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Toon! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Snelle levering! Uitgebreide website
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Jacqueline! Graag tot een volgende bestelling!
Bestelling duurde veel te lang. Beloofd is 1 a 2 werkdagen Praktijk 5a6 werkdagen Jammer
Wat jammer dat je langer op je pakket moest wachten dan beloofd. We streven er altijd naar je pakket zo snel mogelijk te leveren. Veel plezier van je aankoop!
Als ik bestel bij OFM is het altijd netjes verzorgd. De maten kloppen. Uitpakken en aantrekken, past, klaar, top.
Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je aankoop.
Je krijgt wat je bestelt. Alles keurig verpakt en zeer snelle levering. Mooie kwaliteit polo’s gekocht.
Mooie review Els! Bedankt en tot gauw!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC