Goed en vriendelijk geholpen waardoor probleem met bestelling snel verholpen was.
Bedankt voor de mooie beoordeling Bart!
Al vaker iets gekocht bij OFM, en steeds weer keurig en snel geleverd. Ook mooie prijsen in de sale.
Bedankt voor de mooie beoordeling Albert!
Een prima webshop! En eenmaal besteld wordt je van begin tot eind geïnformeerd over het traject tot je de bestelde spullen hebt ontvangen.
Bedankt voor je review Frank! Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in onze webshop!
Dit was echt vandaag besteld, morgen in huis. Top.
Wat een leuke review Eddy! Enorm bedankt!
Ik had een shirt besteld in de winkel omdat mijn maat er niet tussen zat. Die zou binnen 1-3 werkdagen binnen komen en die is tot op heden nog steeds niet binnen 27 september gekocht
Bedankt voor je bericht, Wat vervelend dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen via DHL. Naar aanleiding van ons eerdere contact met elkaar hebben wij gelijk een onderzoek opgestart bij DHL. Wanneer wij meer informatie hebben ontvangen via DHL, brengen we je hier uiteraard direct van op de hoogte via de e-mail zoals eerder besproken. Wij gaan het in ieder geval netjes voor je oplossen. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Prima zaak
Bedankt Gerard! Hopelijk tot een volgende keer!
Gewoon goede webshop. Makkelijke webshop, snelle verzending, goede producten, redelijke verzendkosten.
Bedankt voor het mooie cijfer Jasper! Veel plezier met je bestelling gewenst!
De informatie en foto’s die OnlyforMen op de website over producten geeft zijn erg summier en incompleet. Dus loop je grotere kans dat je iets koopt dat het toch niet helemaal is. Dat is sowieso jammer, maar bij OnlyforMen betaal je ook nog eens kosten voor zowel verzenden als retourneren. Ik heb een jaar geleden ook al uitgebreid aangegeven wat er slecht is aan de info en foto’s … maar er is nog helemaal niets veranderd. Voor een webwinkel met dure kleding echt niet ok!
Hoi Peter, bedankt voor je review. Wij proberen altijd zoveel mogelijk productinformatie toe te voegen aan onze artikelen, wij horen dan ook graag wat er nog mist zodat wij dit kunnen verbeteren! Wat betreft onze verzendkosten en retourkosten geef ik je graag een korte toelichting: Wij rekenen €3,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Uiteraard heeft de vervoerder waar de webshop mee samenwerkt de voorkeur. In ons geval is dat DHL. Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €2,95. Om gebruikt te kunnen maken van dit gereduceerd tarief dien je het meegeleverde retouretiket te gebruiken bij je retourzending. De retourkosten van €2,95 worden door ons automatisch in mindering gebracht op het door ons terug te betalen retourbedrag. Het is eventueel wel mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze Only for Men winkels. Bovenstaand is eventueel terug te lezen via de volgende link: https://www.onlyformen.nl/klantenservice/retourneren.html Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] We hopen op je begrip en dat we je weer snel online mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Prima! Mooie merken
Bedankt voor de review!
Ik heb 23 augustus 2 overhemden besteld. 26 augustus bevestiging dat mijn bestelling is verstuurd naar vestiging Voorburg. Inmiddels 2 x gebeld waaronder vandaag waar mij is beloofd mij terug te bellen hoe het met mijn bestelling zit. Helaas niets vernomen. Laatste keer dus
Hoi Tijs, bedankt voor je review. Wij zijn druk bezig om jouw pakket te kunnen traceren. Helaas gaat hier wel wat tijd inzitten omdat het weekend ertussen zit, dit hebben wij ook aangegeven. Nog even geduld dus, uiteraard lossen wij het netjes voor je op!
Daar ik weet welke merken en maten mijn voorkeur hebben is het online bestellen een makkie. Zoals altijd is de levering er binnen twee dagen. Complimenten aan Only for Men
Bedankt voor de mooie beoordeling! Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in onze webshop!
Zoals altijd weer uitstekend geregeld!
Dat horen we graag Wouter! Bedankt!
Fijne duidelijke site, snelle levering
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Ik heb via de webshop een artikel besteld. Toen de levering een paar dagen uitbleef heb ik telefonisch contact gezocht. Ik zou de levering ontvangen via de winkel in Beek (L). Toen bleek dat de bestelling niet meer te traceren was en was ook niet te achterhalen wat er fout was gegaan. Uiteindelijk heb ik een nieuwe uitlevering gekregen op mijn huisadres. De afhandeling is overigens correct gebeurd maar veel te lang.
Beste Luc, bedankt voor je beoordeling. Helaas moeten ook wij onze protocollen volgen en duurde het daardoor wat langer voordat je een nieuwe bestelling in huis hebt gekregen. Gelukkig is uiteindelijk alles opgelost. Nogmaals excuus!
erg duidelijk alles is goed aangegeven
Kleding ligt los in de doos, beter om in te pakken zodat kleding niet vies kan worden
Hoi John, bedankt voor de feedback!
Alles klopte, de bestelling was er volgens de belofte en kwaliteit is zoals beschreven, ook de maat is oké!
Bedankt voor het mooie cijfer Els!
Overzichtelijke webshop met goede collectie herenmode voor een ieder én ook voor grote maten kunt u bij Only for Men terecht. . Onlangs mooie polo`s en overhemden aangeschaft. Een tevreden klant. De fysieke winkel in Alkmaar is ook zeker een bezoek waard.
Bedankt voor de beoordeling Henk! Hopelijk tot snel!
Winkel er graag! Altijd de laatste trends. Veel keuze en snelle levering
Bedankt voor de 5 sterren Gert-Jan! Tot de volgende keer!
In de sale drie items gekocht voor een mooie prijs. Gebruik gemaakt van de tool om mijn maat te bepalen. 3XL voor iemand van 1.84 en 98 kg vond ik al ruim... Maar goed, misschien valt dit merk klein. 2 Overhemden besteld 2XL en natuurlijk veel te groot. Dus nu betaal ik dubbel verzendkosten voor alleen 1 item wat wel past ( truitje in maat XL). Jammer.
Beste Eelco, bedankt voor je review. Wat jammer dat de items niet pasten! Mocht je in het vervolg maatadvies willen, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice!
Duidelijke website, goed en snel geleverd
Veel plezier met je bestelling gewenst Miriam!
Ik heb een bestelling gedaan en alles was 1 maat te groot. Die bestelling duurde bijna een week en ruilen kon helaas niet. Alles nog een keer besteld een maat kleiner en is weer een week onderweg. Ik vind dat erg lang. 1 artikel was er niet meer in mijn maat en dan is er geen overleg voor misschien een alternatief.
Beste Dennis, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je bestelde kleding niet paste! Helaas is het systeemtechnisch niet mogelijk om je bestelling te ruilen. Wanneer de artikelen een langere levertijd hebben, komt dat omdat de artikelen uit één van onze winkels moet komen met intern transport. Wanneer een artikel niet meer beschikbaar is in jouw maat ontvang je van ons een mail met verdere informatie. Omdat de terugbetaling al in werking word gezet is het dan ook niet meer mogelijk om een alternatief uit te kiezen. In deze mail vind je ook een kortingscode terug ter compensatie. Ik hoop je hiermee wat meer informatie te hebben gegeven over je bestelling. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij het natuurlijk graag!
Jammer dat bij de kleding niet standaard de kleur vermeld staat. Veel mannen zijn kleurenblind. Vandaar. Nu moest ik bij de bestelling van blouses ook weer iemand anders vragen wat voor kleur het nou precies was.
Bedankt voor je review! Wij proberen bij de meeste artikelen de kleur te vermelden. Mocht je vragen hebben over de kleur dan kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice!
Bestel om de goede services altijd bij only for men.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt J. Ootmarsum! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
een paar schoenen besteld en only for men levert twee verschillende maten
Beste C. Dongen, Hartelijk bedankt voor je bericht. Onze oprechte excuses dat we je een verkeerd artikel hebben toegestuurd dat je niet hebt besteld. Ik zag dat je al contact hebt opgenomen met ons en een van mijn collega's gesproken hebt en dat jullie samen tot een oplossing zijn gekomen. Nogmaals onze oprechte excuses! Met vriendelijke groet, Only for Men
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC