duidelijke webshop, prima communicatie na bestellen, snelle en verzorgde verzending.
beoordeling geef je ons, bedankt Tjerk! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Goed werkende webshop. Mooi aanbod. Makkelijk. Zal het zeker nog een keer gebruiken en de aanbiedingen scherp in de gaten houden
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt John! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Johannes! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Bedankt voor de vijf sterren, Hans! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Prima geholpen in de winkel in Doesburg. Daar geholpen met besteling en na 2 dagen in huis . Helemaal geweldig.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Mary! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Snelle levering, keurig verpakt en een uitstekende service.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Armin! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Besteld, betaald en niets geleverd gekregen. Jammer, dat was de laatste bestelling bij Only for men.
Beste Frank, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je het met ons deelt, zodat wij met een oplossing kunnen komen. Als het goed is heb je al contact gehad met een van mijn collega's. Wel vervelend dat je pakket nog niet bezorgd is. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor. Helaas is tijdens het inpakken van je bestelling iets mis gegaan waardoor je pakket niet meer te traceren is. Wij hebben daarom alle artikelen uit jouw bestelling opnieuw voor je besteld, en verwachten de je deze binnen enkele dagen zal ontvangen. Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen dat je het pakket snel ontvangt en je blij bent met je bestelling! Met vriendelijke groet, Only For Men
Mooie snelle levering en retourneren geen probleem.....
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Lonneke! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Ik had nog wat vraagtekens bij een broek die ik op het oog had en waagde er een whatsapp aan, snel beantwoord en met duidelijke antwoorden. Daarna de broek besteld en snel geleverd in de gewenste winkel. Werkt uitstekend!
Hartelijk bedankt voor het compliment, Jeroen! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service! Hopelijk zien we je snel weer.
Hele mooie polo shirts van campbel besteld en ontvangen.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Rik! Veel plezier met dragen en graag tot een volgende bestelling!
Inde winkel iets gezien, maar was niet in de juiste maat, toen door medewerker geattendeerd op online service en binnen paar dagen kon ik het afhalen in de winkel,
Bedankt voor je mooie review, Gerdiene! Fijn dat je zo tevreden bent en dat jullie het zo snel hebben kunnen regelen. Veel plezier met je aankoop en tot snel!
Volledig bogend afspraak en verwachting. Het mag van mij best minder snel. Juist als de alles aan de bestelling en levering klopt mag er wat mij Berberst langer over gedaan worden. Ik hoop dat jullie geen gekke/ personeels onvriendelijke dingen hoeven te doen om mijn bestelling bij mij te krijgen.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Ger! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service! We doen het met plezier en zullen altijd ons best blijven doen voor je! Graag tot snel.
Doen wat er staat
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jan! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Makkelijk bestellen, overzichtelijke site
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Frank! Graag tot een volgende bestelling!
ALLES IS TOP!!!! VRIENDELIJK, GOEDE SERVICE, ALTIJD CORRECT, BLIJF ZO!!! DAN GAAT HET PRIMA EN BETROUWBAAR
Bedankt voor de vijf sterren, John! Hier doen we het voor. Fijn dat je zo tevreden bent. Graag tot snel!
Snel levering, mooie items tegen een goede prijs
Bedankt voor de mooie review, Michel! Veel plezier met je aankoop en tot snel!
Snelle levering in filiaal Rosmalen Helaas was de maat van de Broek niet goed. Terug gebracht naar Rosmalen. Meteen de terugbetaling geregeld in filiaal Rosmalen. Heel fijn dat het kan. Fijn bedrijf, goed georganiseerd hoor!! TOP.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling. Jammer dat de broek niet paste, maar fijn dat je zo tevreden bent over de service. Hopelijk tot snel!
De kleding die ik had besteld was toch niet wat ik er van verwachte In de winkel andere kleding uit gezocht, en daarbij goed geholpen door een van de medewerkers Top
Bedankt voor de review Marco! Hopelijk zien we je snel weer terug in één van onze winkels of online!
Ik had aan de helpdesk wat vragen gesteld m.b.t. het terugzenden van één artkelen. Deze werden naar tevredenheid beantwoord!
Bedankt voor de mooie beoordeling Herman!
Goed om te horen Theo!
Hartelijk bedankt voor je review Antoinet! Veel plezier met de bestelling gewenst!
Snelle en goede levering
Bedankt voor de mooie beoordeling Guus!
Bestelling snel afgehandeld en verstuurd.
Bedankt voor de beoordeling Henk! Hopelijk tot een volgende keer!
prima geregeld
Bedankt voor het achterlaten van een review Geert-Jan!
Een hele fijne winkel en via online zeker net zo goed.
Bedankt voor het mooie cijfer Klaas!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC