Snel, kwaliteit en prima sale

Bla

Prima kennismaking met OFM

Product snel geleverd en tegen aantrekkelijke prijs.

Hier ga ik zeker meer kleren bestellen

Top mode winkel alles goed geregeld mijn pakket in de winkel in Naaldwijk opgehaald mooie kleding geen verzend kosten.

Heel praktisch!

Het bestellen en ontvangen via de webshop van OFM is heel praktisch. Louter goede ervaringen.

Mooie kleding!!

Mooie website met een prima aanbod. En zeer aantrekkelijke prijzen!

Alles behalve positief

Via mail wordt he blij gemaakt met stapelkortingen. Vervolgens loopt bestelsite keer op keer vast. Ondanks meerdere male contact met helpdesk en enkele aanpassingen in profiel pas na een week gelukt om bestelling te plaatsen. Gevolg meerdere artikelen niet meer te bestellen in de juist maat. Uiteindelijk 2 producten besteld en na 3 dagen wordt aangegeven dat 1 artikel niet meer leverbaar is.

uitstekende service

Voor de eerste keer online besteld. Alles kwam op tijd aan, goed verpakt. Het omruilen/terugbrengen leverde geen enkel probleem op, het was zelfs mogelijk dit in een fysieke winkel te doen. Op vakbekwame, vriendelijke wijze werden we geholpen. Zelfs werd er gekeken of er nog mogelijkheden waren in de uitverkoopartikelen. De verkoper gaf eerlijk aan dat een bepaald artikel niet zo goed paste. Een winkel die we niet snel zullen vergeten en zeker nieuwe aankopen zullen gaan doen in de toekomst.

matig

geen alternatief voor een niet leverbaar product en je moet lang wachten voor teruggave tegoed!!!!! Zeeeeer slecht!

Veel keus, goede service en mooie prijzen

Op zaterdag besteld en op maandag al binnen, fijne communicatie en een goede klantenservice.

goede overzichtelijke website

3 korte broeken gekocht van goede kwaliteit en scherpe prijs

Bezorgingstijd valt tegen

Helaas vind ik de bezorgtijd tegen vallen Nu had ik de kleding toevallig nodig in het weekend. Had het donderdag besteld en dan hoop je dat het toch zaterdag binnen is……maar goed nieuwe rondes nieuwe kansen

Super super tevreden

Super tevreden snelle levering de eerste keer heb ik voor achterafbetaling gekozen omdat ik jullie niet kende en ik had nog nooit een bestelling bij jullie gedaan. Volgend bestelling ga ik zeker zonder achterafbetaling doen. Het vertrouwen is nu zeker gewonnen door OFM. GOERT WIL

Snelle verzending . Had een leuke aanbieding te pakken.

,oals verwacht

Mooie prijs, goede kwaliteit Erg mooie producten Ik ben helemaal fan, ga zeker vaker hier bestellen

Vind het heel fijn om op de site van OFM te bestellen, als het niet goed is breng ik het retour bij OFM in Doesburg. Ook kom ik graag in de winkel in Doesburg maar omdat mijn man moeite heeft om dingen te passen bestel ik online. Ze hebben een fijne en uitgebreide website en de levering is snel en perfect verpakt. Voor ons is het OFM daarom beveel ik deze site zeker aan.

Heel goede service en bereikbaarheid.

Heel goede service en bereikbaarheid.

Retourkosten aan de hoge kant

De bestelling laat langer op zich wachten dan gemeld op de website. Verder vind ik de retourkosten aan de hoge kant.

Snelle afhandeling van aankoop

Veel bekende merken van kleding. Veel aanbiedingen. Snelle afhandeling van de aankopen.

Keurig verpakt en mooie kleding.

Goed maar kan beter.

Pakket kwam op tijd maar was open . Gelukkig wel alles nog in de doos wat besteld was.

Fijne winkel altijd netjes geholpen.

Mooi assortiment, leuke akties. Je word altijd vriendelijk geholpen.

Prima!!

Duidelijke en overzichtelijke website met ruime keus. Bestellen en betalen eenvoudig en betrouwbaar. Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Jammer dat je als vaste terugkerende klant moet betalen voor retourzendingen

Ik koop veelal bij OFM in de winkel in Alkmaar of via de webshop. Als regelmatig terugkerende klant vind ik persoonlijk jammer dat je tegen betaling niet passende via de webshop bestelde kleding kan terugsturen.

Teleurstellend

Product wijkt af qua kleur in de tekst en op de foto. Levering duurde ook langer dan 2 dagen.

Nog niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC