Goed snel klantvriendelijk
Bedankt voor dit mooie cijfer Bert! Veel plezier van je aankopen.
Bedankt voor de vijf sterren Henk! Tot de volgende keer!
Snelle levering. Alles OK.
Dankjewel voor het prachtige cijfer Percy!
mijn pakket van 375,00 was kwijt bij DHL! Klantenservice heeft het tot nu toe opgelost dat er een nieuw pakket weer opgestuurd wordt, dus nog even afwachten! Nog niets vernomen!
Dankjewel voor de mooie beoordeling Roos! Je hoort uiteraard van ons zodra het nieuwe pakket naar je onderweg is.
Ik kon het goed vinden
Dankjewel voor het prachtige cijfer Henk!
Een winkel met stijlvolle producten, uitstekende service en medewerkers die echt meedenken.
Mooi cijfer Rene. Bedankt! We staan graag weer voor je klaar in onze (web)winkel.
Heldere en duidelijke site die plezierig werkt. Levering volgens afspraak
Goed om te zien dat je zo tevreden bent over OFM. We zien je graag weer terug!
Goede kwaliteit
Fijn dat je zo tevreden bent over je aankopen. Bedankt voor dit mooie cijfer!
Na mijn bestelling kwam ik er achter dat er van 1 artikel de maat niet goed was! Contact gehad met de klanten service en alles netjes opgelost. Duidelijke uitleg dat ik wel de juiste maat zou krijgen, maar dat dit niet zo op de factuur zou staan vanwege het systeem, maar als er problemen waren dat ik dan nog een keer contact op kon nemen. Nou ja geen problemen, alleen maar fijne kleren!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze service! Veel plezier gewenst van je aankopen en we zien je graag weer terug!
Bedankt voor dit mooie cijfer Jo. We zien je graag weer terug!
Ruime keuze, leuke prijzen en snel bezorgd
Mooie review Simon, hier worden we blij van! Veel draagplezier!
Online en in de shop altijd heel goed Zeer tevreden
Fijn dat je tevreden bent over onze (web)winkel. Veel plezier van je aankopen!
Goede en snelle levering kom zeker nog een keer terug
Bedankt voor dit mooie cijfer Marco! We zien je graag weer terug!
uitstekende ervaring
Fijn dat je tevreden bent over je ervaring met OFM. Bedankt we zien je graag weer terug!
Bestelling zoals verwacht, snelle levering, goed verpakt, tevreden.
Mooi cijfer Henk. Bedankt voor je review!
heel fijn hoe snel mijn mail met een vraag werd beantwoord en opgelost. Mooie winkel..goede klantenservice en fijne medewerkers!
Wat een mooie review Judith. Bedankt hiervoor! Veel plezier van je aankopen.
Kwalitatief goede kleding voor een betaalbare prijs.
Fijn dat je tevreden bent over ons Ray. Bedankt voor dit mooie cijfer!
Snelle levering zeer tevreden
Mooi cijfer Pieter, bedankt!
Blij met mijn overhemd, maar niet het artikel wat ik had besteld.
Onze excuses dat we je een verkeerd artikel hebben opgestuurd. Heb je hierover contact gehad met de klantenservice?
De website is overzichtelijk en biedt een ruime keuze. De beschrijving van de aangeboden producten is correct. De klant wordt correct ingelicht over de levering.
Bedankt voor je duidelijke review André. Veel plezier gewenst van je aankopen.
Haal dit a.u.b. van jullie site en bij bestelling . Dit maken jullie niet waar en levert irritatie op als jullie dit beloven. Reeds een paar x gebeld met klantenservice , maar doen net of hun neus bloedt . Aan eerdere reviews te zien leveren jullie niet op tijd en moeten klanten lang wachten
Wat jammer dat je niet tevreden bent Maurice. Helaas loopt de levertijd op het moment iets uit. Onze excuses hiervoor.
Mijn ervaring is snelle bezorging en alles op voorraad Kwaliteit prima te noemen Vaak leuke aanbiedingen. Wij zijn dol op OFM
Fijn dat je zo tevreden bent Jaap. Bedankt voor dit mooie cijfer!
1 oktober bestelt nog niks ontvangen
Bedankt voor je review Adrie, heb je hierover al contact gehad met onze klantenservice?
Uitstekend!
Uitstekende review Silvano! Bedankt en veel plezier van je aankopen.
Bestelling is later bezorgd dan beloofd zonder daar bericht van te doen.
Onze excuses dat je je bestelling later hebt ontvangen dan je had verwacht. Veel plezier gewenst van je aankoop!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC