Goed!
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en snelle bezorging. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!
Goede kwaliteit en gelijk de jas aangedaan. Ik zou hem zeker aanbevelen.
Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de jas meteen hebt kunnen dragen. Dank ook voor je aanbeveling — dat waarderen we enorm! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.
De webshop heeft de neiging om naar de outlet te gaan constant. Dat lijkt een aparte database te zijn. Ook wilde ik mijn schoenen ff opzoeken na het aanschaffen, om te kijken of er nog iets bijzonders qua onderhoud gedaan moest worden. Niet alleen stond dat er niet echt bij, ook kon ik mijn schoenen niet terugvinden door te zoeken op naam of zelfs artikel nummer. Moest weer met filters gaan spelen. Ook het feit dat ik met de klantenservice moest mailen om daadwerkelijk mijn account te krijgen doet me denken dat jullie misschien wel mooie kleding hebben maar ook zware ict problemen hebben.
Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide feedback. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring met de webshop niet soepel verliep, zeker rondom het zoeken naar je product, de outlet-navigatie en het terugvinden van artikelen. Ook het aanmaken van je account via klantenservice had natuurlijk gewoon direct en eenvoudig moeten werken. Dat dit zo is verlopen, begrijpen we dat dit een negatieve indruk geeft. Dit is niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je opmerkingen over de zoekfunctie, productinformatie en de technische werking van de webshop serieus en geven dit intern door aan ons e-commerce team om te verbeteren. Feedback zoals die van jou helpt ons echt om de site gebruiksvriendelijker te maken. Dank dat je dit zo duidelijk hebt gedeeld, en hopelijk kunnen we je in de toekomst een betere online ervaring bieden die past bij de kwaliteit van onze collectie. ✨
Het artikel was keurig verpakt alleen de levering duurde wel lang; maandagmorgen besteld en pas donderdagmiddag geleverd.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het artikel keurig verpakt was. Jammer dat de levering dit keer langer duurde dan je had verwacht — dat is natuurlijk niet de bedoeling. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en nemen je feedback mee om onze bezorging verder te verbeteren. Hopelijk mogen we je een volgende keer weer sneller van dienst zijn!
makkelijk om de juiste gewenste producten te bestellen
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je het bestellen zo makkelijk vindt en snel de juiste producten kunt vinden. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Regelmatig bestel ik via de webshop spullen of ga ik naar de winkel. In de winkel is wordt je vriendelijk geholpen De webshop is duidelijk en makkelijk in gebruik.
Bedankt voor je mooie en trouwe review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zowel in de winkel als via de webshop zo’n goede ervaring hebt. We vinden het belangrijk dat je overal vriendelijk geholpen wordt en dat het online bestellen duidelijk en makkelijk verloopt. We waarderen je vertrouwen enorm en zien je graag weer terug in de winkel of online! ✨
Keurig verzorgd verzonden. Producten zien er goed uit
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles keurig is verzonden en dat de producten goed bevallen. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!
Mooie kleding en snelle verzending
Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen opnieuw! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleding en de snelle verzending. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! ✨
Broeken zijn top
Bedankt voor je review! Super om te horen dat de broeken zo goed bevallen. Veel draagplezier en graag tot de volgende keer! 👖✨
Makkelijke website, vlot verloop. snelle afhandeling. Tophemd, topservice!
Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat alles vlot verliep, van de website tot de snelle afhandeling. En natuurlijk superleuk dat het hemd én de service zo goed bevallen. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer!
Ik had met een cadeaubon een trui besteld maar krijg twee spijkerbroeken geleverd. Het retourproces verliep moeizaam. Het duurde lang en ik moest er achteraan bellen voordat ik eindelijk een nieuwe cadeaubon kreeg.
Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat vervelend om te horen dat je niet de juiste bestelling hebt ontvangen en dat het retourproces vervolgens zo moeizaam is verlopen. We begrijpen goed dat dit extra teleurstellend is wanneer je met een cadeaubon bestelt. Het had niet nodig moeten zijn om hier zelf achteraan te moeten bellen. Excuses voor het ongemak en de vertraging. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze service en afhandeling verder te verbeteren. Hopelijk kunnen we je in de toekomst alsnog een betere ervaring bieden.
Review OFM Rosmalen & webshop Via de fysieke winkel van OFM Rosmalen heb ik OFM leren kennen — en dat was meteen een schot in de roos. De winkel is stijlvol ingericht, maar wat mij vooral opvalt: ze maken écht goede keuzes in het assortiment. Hier hangt een brede selectie van de leukste items per merk. Dat maakt het winkelen niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Complimenten aan de inkopers en winkelinrichters. Daarnaast is de combinatie sterk: nette kleding, trouwkleding én casual (inclusief schoenen) alles onder één dak. Dat zie je niet vaak zo goed samenkomen. Het personeel verdient ook een aparte vermelding: altijd vriendelijk, vakkundig en — niet onbelangrijk — zelf goed gekleed. Dat geeft vertrouwen en inspiratie. En een onverwachte bonus: ze zijn geweldig met kinderen. Terwijl de kids zich vermaken (er staat zelfs een Formule 1-stoel om te gamen!), heb je zelf alle rust om te shoppen. Ideaal. Qua prijsniveau zit OFM wat mij betreft mooi in het midden: van betaalbaar tot medium prijzig. Geen extreem dure Italiaanse topmerken (Paul & Shark en Gran Sasso zijn de duursten denk ik), maar juist daardoor kun je een veelzijdige en stijlvolle garderobe samenstellen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Webshop De webshop sluit goed aan op de winkel: ook hier een sterke selectie met veel leuke items van verschillende merken. Enige minpuntje: ik ervaar af en toe wat inlogproblemen (mogelijk door cookie-instellingen), waardoor het opslaan van favorieten niet altijd soepel gaat. Conclusie: Sterk concept, goede smaak in assortiment, fijne winkelervaring en een webshop die daar goed op aansluit — met nog een kleine technische verbetering te maken.
Wat een fantastische en uitgebreide review, ontzettend bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om dit te delen! 😊 Geweldig om te lezen dat je via onze winkel in Rosmalen kennis hebt gemaakt met OFM en dat dit zo goed is bevallen. Je complimenten over ons assortiment, de winkelinrichting en de combinatie van verschillende stijlen onder één dak waarderen we enorm. Ook heel mooi om te horen dat ons team zo positief opvalt — we vinden het belangrijk dat klanten zich welkom, goed geholpen én geïnspireerd voelen tijdens het winkelen. Superleuk dat ook de kindvriendelijke sfeer wordt benoemd; we willen graag dat een bezoek aan OFM prettig is voor het hele gezin. 🎮👔 Daarnaast bedankt voor je eerlijke feedback over de webshop en de inlogproblemen. We nemen dit zeker mee, want juist dat soort opmerkingen helpt ons om de online ervaring verder te verbeteren. Nogmaals dank voor je mooie woorden en vertrouwen in OFM. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in Rosmalen of online!
Heb goede ervaringen met OFM. Ruime keuze in smaakvolle en kwalitatief goede collectie, mooie winkel met deskundig personeel en een goede website.
Wat een mooie review, bedankt! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over onze collectie, winkels én website. We doen ons best om kwaliteit, stijl en service samen te brengen, dus het is geweldig dat dit ook zo wordt ervaren. We geven je complimenten zeker door aan ons team. Graag tot ziens bij OFM!
Bestelling met onverklaarbare vertraging bezorgd. Helaas alweer een kapotte verpakking. Schijnt standaard te worden bij DHL.
Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je bestelling vertraging heeft opgelopen en dat de verpakking opnieuw beschadigd is aangekomen. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is. We nemen je opmerking serieus en zullen dit ook terugkoppelen aan de vervoerder. Hopelijk bevalt het product zelf wel goed en kunnen we je bij een volgende bestelling een betere ervaring bieden.
Op tijd en juiste spullen geleverd
Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat alles op tijd is geleverd en dat je de juiste spullen hebt ontvangen. Daar doen we het voor! Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer.
Goed en overzichtelijke website. Bestellen is simpel en snel te doorlopen. Snelle levering, 1 dag na bestelling te hebben geplaatst al geleverd. Product komt overeen met het getoonde op de website.
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat het bestelproces snel en eenvoudig verliep. Geweldig ook dat je bestelling al de volgende dag geleverd werd en dat het product helemaal aan je verwachtingen voldeed. Veel plezier ermee en hopelijk zien we je snel weer terug! ✨
Ik wilde gebruik maken van de goede actie 3=1 op de coltruien en betaalde met mijn Flying Blue punten. Helaas bleek er een storing te zijn waardoor de punten niet zijn doorgekomen, dus ik hoopte op een andere manier te kunnen betalen maar helaas blijkt hierdoor mijn hele bestelling geannuleerd en zijn - als klap op de vuurpijl - mijn maten ook niet meer beschikbaar. Over nieuwe voorraad kan niks concreets worden gezegd, laat staan of de actie dan nog loopt. Ik vind dit zeer klantonvriendelijk.
Beste Bas, Zoals eerder aangegeven, worden artikelen niet gereserveerd wanneer een bestelling wordt geannuleerd. Daarnaast kunnen wij helaas geen garanties geven over de actuele voorraad, aangezien deze continu kan wijzigen. We hopen desondanks dat we het naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen.
Als een van de eerste met een leuke korting op de nieuwe collectie van PME. Mijn zomerjas kwam wel in een heel erg grote doos, daar paste makkelijk 5 jassen in. Verder geen opvulling of zo, alleen een jas.
Beste Michel, Bedankt voor je fijne review!
Snelle service mooie artikelen Erg tevreden helaas was 1 artikel verkeerd maar kan altijd gebeuren netjes daarover geholpen
Altijd prettig om via de webshop of in in de winkel te shoppen. Ruim assortiment tegen scherpe tarieven.
De kleding is van hoge kwaliteit
Ik ben in het algemeen tevreden met het geleverde. Een ding om te verbeteren is de verpakking. Het pakket was opengescheurd en de broek lag open.
Ik zocht een broek van mijn vaste merk en inkwam een leuke aanbieding tegen bij OFM. Snel ingelogd en besteld, erg blij mee
Het hele proces van bestellen, betalen en bezorgen verliep probleemloos. Mijn bestelling was goed afgeprijsd!
Goed assortiment, fijn geprijsd en snel verzonden. Retourneren makkelijk. Wel Kosten.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC