Via WhatsApp contact gehad wat prima verliep. Dat was toch even handig als je vragen heb .

Prima geregeld.

De bestelling was zo gedaan. Keurig op tijd geleverd.

Waardeloos

Via Whatsapp contact gehad over een prijswijziging. Product dat ik 2 weken geleden had besteld was ineens een stuk goedkoper. Prijs aanpassen was helaas niet mogelijk met dit product. Als een aanpassing voor één klant van €16 al problemen oplevert voor jullie marge dan vraag ik me af hoe goed het met Only for Men gaat. Ik ben hier nu al jaren trouwe klant, (kunnen jullie ook inzien.) maar dit geeft me een behoorlijk vervelend gevoel, en is niet wat ik van jullie gewend ben.

mooi, overzichtelijk, goeie zoekfunctie, duidelijke foto's en omschrijving

Mooie website, overzichtelijk, goeie zoekfunctie, duidelijke foto's en omschrijving

Makkelijk, snel, prima.

Bestellen gaat makkelijk, levering is snel en alles wat helemaal in orde!

breed aanbod snelle service

breed assortment, goede acties snelle service

Altijd zeer correct. Nog nooit problemen gehad. Je krijgt zelfs onmiddellijk raad als je twijfelt over de maat of kwaliteit

Super kwaliteit slim fit T-Shirts

4 Slim Fit T Shirts besteld van het merk Garage. Wat een top kwaliteit en lekker zittende shirts! Zeker een aanrader.

Doen wat ze beloven

Makkelijk te bestellen, prettig afgeprijsd en snel geleverd

Helemaal goed

Je krijg op tijd wat je bestel top

Keurig afgehandeld

Gewoon goed

Eenvoudig als je weet wat je wilt

snelle levering en van de juiste maten in een compacte verpakking, geweldig!

Ga soms toch liever naar de winkel voor persoonlijke contact.

prima ervaring. Shop al een paar jaar bij only for men

Ik bestel online en haal het op in de winkel bij mij in de buurt. Fijne winkel om te kijken en te passen en als ik iets retour moet sturen dan kan ik dit gewoon bij de winkel afgeven en krijg p/o retourbedrag op de rekening. Top geregeld en vriendelijk personeel in de winkel van Alkmaar.

Niet slecht, maar wel slechte info.

Als er op de site staat dat er voor 15.00 uur is besteld het dezelfde dag nog verzonden wordt, dan moet je dat waar maken.

Heerlijk

Topper

Snel correct

Ik heb goede ervaringen. Helaas moest ik twee keer mijn bestelling retourneren omdat de maat niet goed is.

Snel, correct en netjes

Alles snel en correct geleverd.

Deze ervaring was niet best

Ik had schoenen besteld, op donderdagavond, en ze werden zaterdagmiddag geleverd. Dus dat was netjes, alleen ik had maar 10 besteld en er zat maat 7 in. Dus de voorraad klopte ook niet, want maat 10 was niet meer te bestellen. Dit zelfde probleem heb ik vorig jaar in de winkel gehad, dacht men dat de schoen er nog moest zijn, maar zat er ook een andere maat in de doos. Voorraad beheer zou wat extra aandacht behoeven. Verder een prachtige zaak met aardig personeel.

Het is echte schoenen!

Het is heel comfortabel en mooi!

Goede kwaliteit en service,

Ik laat mijn bestelling in de winkel komen in Beek/makado super medewerkers daar de bestelling via de website duurt alleen wel langer dan belooft maar is het wachten wasrd

Met een lach

Zeer veel keus, uit mooie kleding van goede kwaliteit

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC