Snel bezorgd, retourzending ook snel afgehandeld
Bedankt voor je review Nanny! Hopelijk tot een volgende keer!
Goed spul Prima prijs
Bedankt voor de review!
Goed verpakt heel mooi shirt zijn zeer tevreden
Bedankt voor je mooie beoordeling Anneke!
Heel overzichtelijk en een goede service.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Hennie! Graag tot een volgende bestelling!
De bestelling was netjes geleverd in een doos. Meerdere maten besteld, en onjuiste maten terug gebracht in winkel Nieuwegein zoals tot de mogelijkheden zou behoren. Verkoper was slecht op de hoogte van de regels, webshop leek hij weinig mee te doen van hebben. Was niet erg bereidwillig zo leek t. Wist ook niet of ik de volledig betaalde prijs retour kreeg, wanneer ik 3 van de 4 (1+1 artikelen) van hetzelfde merk zou terugsturen. Op verzoek belde hij even en ja ik zou volledig betaalde artikel terug krijgen. Kreeg geen bewijs van inleveren, kon een wit papiertje met een onleesbare paraaf krijgen. Uiteindelijk zette hij retour op de factuur met weer een onleesbare paraaf. Verzocht om zijn naam erbij, kreeg toen alleen voornaam en op verzoek uiteindelijk een achternaam en datum. Zeer onklantvriendelijk!! Ook nog zeggen kwestie van vertrouwen!!! Heeft het NIETS mee te maken, het zal niet de eerste keer zijn, dat er logistiek iets kwijt raak en ik geen bewijs heb van inleveren, weg 150,00 euro retourgeld!! En als je niets te verbergen hebt kan je ook gewoon je volledige naam erop zetten toch?! kwestie van vertrouwen zeg maar....... Voor mij geen Only for men nieuwegein meer!!
Beste AM, bedankt voor je review. Wat jammer dat je een vervelende ervaring hebt met onze winkel in Nieuwegein, onze excuses hiervoor! Wanneer je een bestelling in de winkel retourneert ontvang je inderdaad een wit papiertje van ons als retourbewijs. Hierop staan gegevens zoals je bestelnummer en bewijs van retour. Mocht er iets mis gaan dan hebben wij aan dat papier genoeg als bewijs. Ik zie dat de retourzending inmiddels goed is aangekomen en verwerkt. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben dan horen wij dat graag!
Uitstekend snel geleverd prima kwaliteit
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Arjen! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Goed op de hoogte gehouden, keurig op tijd.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Martin! Super dat je zo tevreden bent over de service. Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Was prima
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Erena! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
In de winkel hadden ze wederom enkel xxl maten beschikbaar. Vervolgens heeft de medewerker online voor mij besteld. Ik verwacht dat het bestelde item ook dan onder mijn eigen account zichtbaar is. Niet dus! De bezorging duurde lang en broek werd uiteindelijk uit de verpakking zo door de brievenbus gepropt! Zag er dus niet uit dus gelijk only for men gecontact. De schuldige ligt hier bij DHL maar jullie kiezen voor deze partij. De bestelling uiteraard direct retour. Zo wens ik mijn goederen niet te ontvangen.
Beste R Rijswijk, Bedankt voor je Feedback. Ik heb u een persoonlijke mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Demi Only For Men
Bedankt voor de vijf sterren, Ma! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
100 % tevreden geen aan of opmerking
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Jan! Graag tot een volgende bestelling!
Korte broek van Genti besteld. Perfecte pasvorm en snelle levering.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Louis! Fijn dat de broek zo goed past! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Prima service, ik zou zo weer wat kunnen bestellen
Bedankt voor de vijf sterren, Gerard! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Mijn man is super blij met de schoenen . Alleen jammer dat dezelfde schoenen de volgende dag 40% goedkoper waren. Hij had gelijk nog een paar schoenen besteld.
Netjes thuis bezorgd
Bedankt voor je goede beoordeling, Wilma! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel.
Omdat mijn maat niet in de winkel aanwezig was heeft de verkoperdeze besteld on line. De dag erna was dit item al bij mij afgeleverd Dat is Service mer een grote S. Complimenten
Bedankt voor je mooie beoordeling, Luc! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je aankoop!
Makkelijk producten geselecteerd en in de winkel (vlakbij) af laten leveren.
Bedankt voor de goede beoordeling, Richard! Hier doen we het voor. We hopen je snel weer te zien in een van onze winkels of online.
De artikelen die ik heb besteld voldeden volledig aan mijn verwachtingen Snelle verzending
Wauw, wat een super mooie beoordeling geef je ons. Bedankt Kees! Fijn dat de verzending snel was, hopelijk tot snel!
Shoppen en bestellen gaat makkelijk alleen in verhouding met andere grotere bedrijven duurt het lang voordat er geleverd wordt. In de tussentijd is je niet bekend waarom het langer duurt want geen info.
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent over de levertijd. Only for Men werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Voor een groot deel van onze artikelen geldt: op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. De andere artikelen op onze website hebben een levertijd van 1 tot 2 werkdagen, 2 tot 3 werkdagen of 3 tot 5 werkdagen. Op onze website kan je per artikel de levertijd terugvinden. Ook in de winkelmand wordt de levertijd nogmaals getoond. Wil je meerdere artikelen bestellen, en hebben deze artikelen verschillende levertijden dan geldt de langst getoonde levertijd. We versturen al je bestelde artikelen tegelijk. Tijdens het bestelproces hebben we een levertijd van 1-3 werkdagen aan je gecommuniceerd, we hebben de bestelling dan ook binnen de afgesproken levertijd aan je geleverd. Onze welgemeende excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was, we hopen je desalniettemin snel weer te mogen verwelkomen online of in één van onze fysieke Only for Men winkels! Met vriendelijke groet, Demi Team Only for Men
Het begon met 2 cadeaukaarten twv € 200.00 welke zomaar een saldo van 0,00 hadden ondanks dat deze nog 3 jaar geldig zijn. Na 3 mailtjes is dit opgelost door de klantenservice. De ontvangst van het pakket kan beter. Mijn bestelling zat in een slappe doos, welke helemaal ingedeukt en open was (tape was los). Dit is geen goede reklame voor Only for men.
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent over de verpakking van het pakket en de cadeaubonnen. Fijn om te horen dat de klantenservice je geholpen heeft met het oplossen van het probleem van de cadeaubon! Nogmaals excuses voor het ongemak. De slordigheid van het pakket ga ik doorgeven aan onze logistieke afdeling. Bedankt voor je feedback, hier kunnen we nu wat mee doen. Zodat het in de toekomst niet meer fout gaat. Hopelijk zien we je snel nog een keer terug! Met vriendelijke groet, Demi Only For Men
Ik moest steeds weer terug en dan verdwenen de Instellingen weer kan dat aangepast worden dan maakt het nog makkelijker
Bedankt voor je review Dick! Bedankt voor de feedback, ik ga deze doorgeven aan mijn collega's.
Jammer dat het zo lang moet duren!
Beste Tinus, bedankt voor je review. Wanneer je kiest voor verzending naar een winkel dan duurt het altijd wat langer omdat jouw bestelling via ons intern transport vervoerd word. Ook heb je een artikel besteld met een levertijd van 3 werkdagen. Wij verwachten jouw bestelling deze week nog af te leveren in de winkel!
Ik had 2 truien besteld van CP Company waarvan ze allebij onder “sweater” vielen. Echter was de Dikte en kwaliteit zeer verschillend tussen de twee waarvan ik er één heb teruggestuurd.
Beste Fabian, bedankt voor je review. Wat jammer dat een artikel uit je bestelling niet was wat je ervan hebt verwachtte! Mocht je in het vervolg vragen hebben over een artikel dan mag je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice!
Mooie chino gekocht via de webshop. Deze is snel afgeleverd bij de vestiging Waalwijk. Kon de chino daar ophalen en passen. Tot aankoop voor een mooie prijs.
Bedankt voor het mooie cijfer Olaf!
Tevreden met me aankoop,snelle levering.
Bedankt voor de mooie beoordeling Patrick! Veel plezier met je bestelling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC