Wist precies wat ik zocht en dankzij goede info kon ik dat makkelijk vinden en bestellen. Ook de info mbt verzending was netjes.
Top dat alles goed is verlopen Mattijs. Goed om te horen!
Een makkelijke en overzichtelijke webshop voor het doen van je modieuze bestellingen. Mooie merken en veel bestelgemak met een goed maatadvies.
Goed website, prima omschrijvingen van product en maatvoering snelle levering en goede communicatie
Snelle levering van besteld product. Klantenservice staat je vriendelijk en snel te woord. Fijne webwinkel om vaker te bestellen.
Bedankt voor je leuke compliment over onze klantenservice Cas!
Ga ik zeker weer gebruik van maken.
Prettig meegedacht in een fijne oplossing
Hoi RLJ, ook wij vinden dat enorm vervelend! Jammer genoeg is dit wettelijk vastgesteld en kunnen we je hier online niet in tegemoet komen. Besteed je de cadeaubon in een van onze winkels, is dat overigens geen probleem!
Original anmeldelse
Vervelend dat Fashion Cheques, die legaal cadeau zijn gekregen als kerstcadeau, waar de bon kan worden overlegd, niet kunnen worden ingewisseld hoger dan € 50,- en de ‘oplossing’ (2 of meer aparte bestellingen), ook tot 2x (of meer keer) € 3,95 verzendkosten leidt, die bij de (vaste) klant in rekening wordt gebracht.
Goede en snelle service
Goede prijs en snelle levering. Alleen jammer dat je bezorgkosten moet betalen op je retour.
snelle levering en ze hebben altijd leuke acties. De sale is altijd zeer uitgebreid
Hartelijk dank voor je beoordeling, Ton! Veel plezier met je bestelling!
Alle bestellingen op tijd en volgens geldende regels.
Meerdere bestellingen gedaan fijne onlinewinkel met kwalitatief goede producten
Nog nooit was het kiezen van kleding zo eenvoudig en binnen 24 uur in huis en geen enkel kledingstuk hoede geruild te worden!
Wat mooi dat je zo blij bent met je bestelde kleding, Hans! Hartelijk dank voor je beoordeling en graag tot snel!
Gewoon goed.
Zeer goede service en snelle levering.
2 pakken besteld. Zeer snelle levering en perfect omschreven op de website.
Wat een mooie review, hartelijk dank Ron! Veel plezier met je bestelde kostuums!
niets op aan te merken
zie hierboven
Prima en naar verwachting verlopen
De aflevering was op tijd en goed verzorgd. De enige opmerking die ik heb, dat ik graag gezien had, dat DHL mij even waarschuwde dat het pakketje in de brievenbus gedaan was. Nu heb ik 2 uur zitten thuis zitten wachten totdat het pakket afgeleverd zou worden. Bij toeval ontdekte ik het in de brievenbus.
Hartelijk dank voor je beoordeling, Marianne! Wat fijn dat je tevreden bent over je bestelling. Wel vinden we het jammer om te horen dat je voor niets hebt gewacht op je pakket. We zullen je feedback hierover zeker delen met DHL. We hopen je snel terug te zien!
Lekker makkelijk zoeken en gebruikersvriendelijke website. Nooit problemen mee
Kwaliteit prijs in balans
De maten kloppen niet met jullie maattabel. Vervolgens moet ik de bloesjes ruilen. Dit gaat niet moet ik een nw bestelling doen Betaal ik eerst retourkosten (bovenop verzendkosten) En dan nogmaals verzendkosten voor Nw zending. Weinig klantvriendelijk. Ik zal jullie site dan ook niet snel aanbevelen. Jammer
Goedemiddag Monique, bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze maattabel! We zullen je feedback hierover zeker meenemen. Omdat we het vervelend vinden dat je hierdoor verkeerde maten besteld hebt, hebben we zowel de retourkosten als de verzendkosten in je nieuwe bestelling gecrediteerd. Je zal deze bedragen binnen enkele dagen terugkrijgen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak!
Over het algemeen goede ervaringen met Only for Men, alleen DHL laat het voor de tweede keer afweten. Vorige week maandag zou mijn pakje, volgens de track en trace code, om 20.45 uur bezorgt moeten zijn. Helaas geen pakje bezorgt. Volgende dag bellen met Only for Men en zij zouden contact opnemen met DHL. Na een aantal dagen heen en weer bellen, is hier verder niets uitgekomen, dus heeft Only for Men besloten om geld terug te boeken. Dat is dan wel weer prettig! Uiteindelijk weer meer dan een week mee bezig geweest en dat is hoogst irritant! Aanbevelen ja maar in dit geval niet!
Bedankt voor je beoordeling, Johan! Wat een vervelende situatie. We zullen je ervaring met DHL zeker kenbaar maken aan DHL. We vinden het fijn om te lezen dat je wel prettig geholpen bent door onze klantenservice. We zien je hopelijk snel nog eens terug, in één van onze winkels of online!
Prachtige produkten/merken voor een aantrekkelijke prijs. Snelle levering. Top!!!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC