Pluspunten
Enorm goede service.
Wauw, bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Goede filters in de webshop. Items die je zoekt zijn relatief makkelijk te vinden. Erg goede online chat. Chat is geen robot maar een medewerker die echt even voor je gaat kijken. Ideaal en efficient als je aan het werk bent maar tegelijkertijd een bestelling wil aanpassen zonder dat je lang in de wacht hoeft te staan tijdens een telefoongesprek.
VerbeterpuntenVerzendmethoden en verzendadressen. Lijken. Niet helemaal goed te werken. Al aantal “foutjes” ontdekt waardoor je risico loopt dat je bestelling niet op de juiste plaats wordt afgeleverd. Dit is wel een aandachtspuntje en moet echt even bekeken worden. Bijvoorbeeld: ik bestel en zet mijn factuuradres op mn thuisadres. Vervolgens selecteer ik als afleveradres mijn werkadres zodat mijn pakket door onze receptie in 1 bezorgpoging kan worden aangenomen. Klik ik dan “volgende”, en bekijk ik de “bestelsummary” dan zie ik mijn factuuradres als bezorgadres. Waar gaat mijn pakket dan heen? Ik weet het niet en moet noodgedwongen mijn factuuradres gelijk maken aan mijn bezorgadres.
Bedankt voor dit mooie cijfer en de duidelijke feedback! Het is altijd fijn om te horen dat de service gewaardeerd wordt. Je verbeterpunt nemen we mee in overleg. Hopelijk kunnen wij dit in de toekomst aanpassen.
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Pluspunten
Mooie produkten, betaalbare prijzen, klantvriendelijk.
Bedankt voor dit mooie cijfer en feedback!
Pluspunten
Gewoon goed .
Bedankt voor deze mooie 10!
Pluspunten
goed websites, gratis terugsturen, verschillende fysieke winkels. Alles keurig ingepakt, vooral de colberts
Dank voor je genoemde pluspunten Dennis. Je bestelling goed verpakken vinden wij erg belangrijk. Niemand ontvangt graag een artikel wat beschadigd binnen komt. Fijn dat je dit zo waardeert!
Pluspunten
Nette afhandeling van de "klacht".
VerbeterpuntenIn eerste instantie niet volledig verstuurd, dat is jammer, maar daarna kordaat opgelost. Ik zou daar nog een mail over krijgen, maar nooit gehad, de oplossing was er eerder dan de communicatie.
Oeps! We waren iets te over-enthousiast jouw klacht aan het behandelen waardoor we de bestelling netjes hebben opgelost alleen per abuis je zijn vergeten op de hoogte te stellen. We hopen dat je ons hier voor vergeeft en zien je natuurlijk graag nog eens terug bij Only for Men!
Bedankt voor deze mooie 10!
Pluspunten
Goede webshop. Snelle levering. Gemakkelijk om te retourneren in winkel. Snelle afhandeling van retouren.
Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Hopelijk tot de volgende keer Quintin!
Enorm bedankt voor je review!
Pluspunten
Super snel binnen
VerbeterpuntenLeer was een beetje beschadigd, had een beetje krassen
Hartelijk dank voor je beoordeling Astrid. Wat vervelend om te lezen over de krassen. Je kunt ons altijd even een mailtje sturen via [email protected]. Via deze weg kan onze klantenservice altijd even naar je probleem kijken!
Pluspunten
Compleet assortiment, goede style, leuke sfeer, goede service.
Wat een leuke pluspunten noem je daar Michel. Fijn dat alles naar wens is geweest! Tot snel bij Only for Men.
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Pluspunten
Ben tevreden over het totale plaatje van dit bedrijf
Goed om te horen Christ! Wij wensen je veel plezier toe met je gekochte artikelen.
Pluspunten
Snelle nette levering.
Enorm bedankt voor je genoemde pluspunt Eric!
Pluspunten
Zeer snelle levering. Prima telefonisch te bereiken. Perfecte service. Een dag na de bestelling was het artikel extra afgeprijsd, na 1 telefoontje werd het verschil direct verrekend. Super service!
VerbeterpuntenZo door gaan!
Hoi Pip, hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij zijn blij dat je tevreden bent over de manier van oplossen. Veel plezier met je aankoop!
verwachtingen op website: "voor 1400 uur besteld, volgende dag in huis" wordt niet waargemaakt, bij klacht wordt via een link naar de voorwaarden gewezen, maar dat vind ik een "achteraf-actie". Blijkbaar is op vrijdag 5 voor 2 bij Only for Men het weekend al begonnen.
Hallo! Wij vinden het ontzettend jammer dat je dit op deze manier hebt ervaren. In jouw geval zat er een weekend tussen (omdat wij in het weekend niet werken). Onze welgemeende excuses!
Pluspunten
Snelle klantenservice
VerbeterpuntenBetere communicatie
Beste Patrick, bedankt voor je beoordeling. Zou je ons precies aan kunnen geven waarom je ons een 1 hebt gegeven via [email protected]. Zo kunnen wij onze service verbeteren en zorgen dat de reden waarom jij ons deze 1 hebt gegeven in de toekomst bij geen enkele klant voor komt.
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering
Wauw, bedankt!
Pluspunten
fijne site gezellig in de winkel
Verbeterpuntenop de website misschien de specificatie van het product soms iets duidelijker
Bedankt voor je feedback en het prachtige cijfer!
Pluspunten
- Mooie collectie herenklering - Snelle levering - Levering die in de brievenbus past
Verbeterpunten- Maatvoering zou wat uitgebreider kunnen. Die is nu heel generiek. Aangezien er verschillen tussen de merken zitten, zou meer informatie daarover nuttig zijn.
Wauw, bedankt voor dit fantastische cijfer! En natuurlijk voor de feedback, zo weten we hoe we onze service kunnen blijven verbeteren:)
Wat een fantastisch cijfer! Dank
Pluspunten
Snelle levering en goed product
Wauw, wat een goede review! Bedankt!
Pluspunten
Correcte en snelle levering
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Goede presentatie
Hartelijk dank voor je geweldige cijfer en pluspunt!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC