Pluspunten
VerbeterpuntenDuidelijk merkbaar gedragen kleding niet versturen. Ik kreeg namelijk een blouse die helemaal besprenkeld was met een goedkope eau de toilette. En dat verwacht je niet bij nieuwe kleding.
Beste Marc, dat is uiteraard niet de bedoeling geweest. Het artikel is jammer genoeg door onze kwaliteitscontrole geglipt. Onze excuses!
Bedankt voor je review!
Pluspunten
Ruim assortiment en goede service.
VerbeterpuntenMeer locaties
Hallo W. Pol, bedankt voor je verbeterpunt! Hou onze website in de gaten want wij zijn altijd aan het kijken voor mooie locaties!
Pluspunten
Goede kleding keuze
Wauw, Willem! Hartelijk dank voor het prachtige cijfer dat je ons geeft.
Enorm bedankt voor dit fantastische cijfer!
Pluspunten
Snelle levering, verzorgde verpakking
Lieve, hartelijk dank voor je beoordeling en genoemde pluspunten.
Pluspunten
Snelle levering, producten zeer goed en zeer goed verpakt by verzending
VerbeterpuntenGeen, zo doorgaan
Bedankt voor je genoemde pluspunt over de manier waarop wij je bestelling verpakken. Goed om te horen dat je op dit moment geen verbeterpunt hebt. Betekent dat we je tot nu toe naar wens hebben geholpen!
Pluspunten
snelle bediening
Enorm bedankt voor je genoemde pluspunt Ronald!
Hartelijk dank voor je prachtige cijfer!
Pluspunten
Directe en heldere communicatie over bestelling. Vaak in de winkel geweest, nu ook een positieve ervaring met de webwinkel.
VerbeterpuntenN.v.t.
Wij zijn blij te lezen dat je positief bent over zowel winkel, als webshop. Tot snel bij Only for Men en bedankt voor je beoordeling!
Beter filteren in de zoek scherm (specifiek)
Beste Handren, onze mensen zijn achter de schermen constant bezig met kijken waar er dingen verbeterd kunnen worden. Wij geven jouw punt over het filteren door en beloven dat zij hier kritisch naar kijken.
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt. Ook via de website eenvoudige bestelling. Bezorging en in de winkel ophalen en passen maakt het eenvoudig. Als iets niet past kan het direct achter blijven.
Hallo Rene, fijn hè?! dat je in de winkel je pakket af kunt halen. Wij vinden het ook nog steeds een meerwaarde. Je kunt om advies vragen bij ons deskundige personeel, en vind je het niets sturen zij het kosteloos weer voor je terug.
Pluspunten
leuke kleding met leuke akties.
Fijn dat de kleding en onze acties je bevallen, M!
Hartelijk dank voor je gegeven 8!
Pluspunten
De klacht is goed in behandeling genomen
VerbeterpuntenBetere controle op uitleveren producten. Heb na 3 weken mijn schoenen nog niet! Volgens de telefonisten zouden ze 3 keer zijn opgestuurd maar het is nooit door DHL gescand (nooit aangeleverd?)
Hallo Remco, vervelend om te lezen dat je een klacht hebt gehad. Enorm vervelend, qua levering zien wij inderdaad dat ze al een paar keer zijn toegestuurd. Als er nu nog iets onduidelijk is, horen wij dit graag via [email protected] Wij zijn je dankbaar voor je feedback en hopen je toch nog eens terug te zien bij Only for Men!
Bedankt voor je review!
Pluspunten
snel, ook bij retour! heel tevreden
Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken, bij binnenkomst én ook als er een pakketje terug komt.
Pluspunten
Keurig!
Keurig cijfer!
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor je beoordeling, Jan!
VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor je genoemde pluspunt, Bert!
Pluspunten
heel correct , op tijd heel tevreden
Dank je Romina! Als onze klant blij is, zijn wij dat ook! Bedankt voor je beoordeling.
Hartelijk dank voor je super goede beoordeling!
Pluspunten
Snelle behandeling, goede communicatie
VerbeterpuntenDe doos waarin het cadeau zat (het was een giftcard) was belachelijk groot. Iets compacter - en dus milieuvriendelijker - inpakken kan geen kwaad.
Bedankt voor je feedback over onze verpakking. Wij nemen dit mee in onze vergaderingen en hopen hier in de toekomst een kleinere verpakking voor aan te kunnen bieden.
Pluspunten
Snelle levering, goede retourprocedure. héél vriendelijke afhandeling van vragen via mail.
Hallo Kenneth, wat fijn dat je al deze pluspunten over ons noemt. Doet ons goed om te lezen dat je onze service prettig vindt!
Pluspunten
Mooie site en snelle levering. Netjes verpakt.
Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling Fred. Wij zijn enorm blij met jouw gegeven 10.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC