Pluspunten
Alles netjes opstijf geleverd keurig verpakt
VerbeterpuntenVoor zover geen
Hoi Wim, bedankt voor de pluspunten!
Pluspunten
Goede service, klant vriendelijk personeel. Eenvoudig online shoppen en ophalen in de winkel
Hoi Eric, wat goed te horen dat je het online shoppen als eenvoudig ervaren hebt! bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Goede en snelle service. Ook als PostNL verzuimd te leveren
Bedankt voor de pluspunten, wij streven naar een goede service en zijn blij te horen dat dit is opgemerkt!
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Jammer dat je Only for Men beoordeelt met een 2. Wij horen graag wat wij hadden kunnen verbeteren zodat je onze service als prettig ervaart. Je kunt dit doorgeven via [email protected]. Wellicht kunnen wij nog iets voor je betekenen waardoor je volgende keer wéér met plezier bij ons shopt!
Pluspunten
Goede kwaliteit en prijs verhouding. Service goed!
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Eerste keer dat ik een online bestelling deed nadat ik via de winkel te horen had gekregen dat ik online ook nog de kleur zwart kon bestellen. Altijd zeer goed en fijn geholpen in de winkel.
VerbeterpuntenIn de winkel te horen gekregen dat het product wat ik wilde bestellen niet meer verkocht gaat worden, had dit graag gehoord bij de annulering van mijn bestelling met de tip naar het vervangende product wat ervoor in de plaats is gekomen met dezelfde eigenschappen.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wat jammer dat het product niet meer te verkrijgen is, wij zullen de feedback meenemen!
Pluspunten
Prettig geholpen , personeel neemt alle tijd voor je.
Hoi Arie Willem, Fijn te horen dat het personeel van ons alle tijd voor je heeft genomen! Bedankt voor de mooie beoordeling!
Hoi Peter, Bedankt voor de mooie beoordeling!
Hoi Ed, bedankt voor de mooie beoordeling!
Hoi Paul, bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie punten!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Mooie collecties, gastvrij en behulpzaam petsoneel.
Hoi Nico, Wij zijn blij te horen dat het personeel je goed heeft geholpen! bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Goede producten met juiste prijs/kwaliteit!
Verbeterpuntensneller leveren!! op diezelfde dag heb ik iets besteld uit Engeland en dat was er 3 dagen voor het pakketje van Only voor Men? Producten zijn goed maar dat kan absoluut beter!
Hoi Carl, bedankt voor de pluspunten, wat spijtig dat de levering lang op zich heeft laten wachten, we nemen de feedback mee in de verbetering van ons leverproces!
Pluspunten
Snelle levering, snelle retournering, duidelijk, keurig verpakt.
Hoi Maarten, wat fijn om te horen dat alles snel is verlopen! Bedankt voor deze positiviteit!
Pluspunten
Vriendelijk en altijd behulpzaam !! En natuurlijk super mooie kleding ;-)
Hoi Natasja, bedankt voor je positieve pluspunten! We proberen altijd te helpen waar nodig!
Pluspunten
prima site, goede prijs/kwaliteit, komt afspraken na, levering in mooie verpakking wat aandoet als kadootje.
Hoi Sylvia, wat fijn dat het als een cadeautje overkomt! dat is waar wij blij van worden! Bedankt voor de mooie beoordeling.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Vaak binnen 2 uur reacties op vragen die via de mail stuurt! Klant vriendelijk en oplossingsgericht als je service gerichte vragen hebt.
Hoi Kees, Bedankt voor de pluspunten, we doen ons best om zsm te reageren op onze klanten en ze gericht te kunnen helpen met vragen. Blij om te horen dat dit gelukt is!
Pluspunten
Het vest was keurig verpakt met droogkorrels en vloeipapier.
VerbeterpuntenGeef levertijd duidelijker aan. Het duurde langer dan verwacht.
Hoi Ina, bedankt voor de mooie beoordeling, wij zullen de feedback meenemen in verbetering van het leverproces!
Pluspunten
Verpakking en omdoos
VerbeterpuntenOndanks Black friday drukte, is 10 dagen lange periode dat producten geleverd worden
Bedankt voor de beoordeling, we begrijpen dat het vervelend is dat je lang hebt moeten wachten op de levering, we zullen de feedback meenemen voor een sneller leverproces!
Pluspunten
Goede hulp en super kwaliteit van kleding.
Wat fijn dat je goed geholpen bent! Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
snelle levering, mooi verpakt
Verbeterpuntennvt
Hoi Joke, We proberen de pakketten met zorg te verpakken, fijn dat het opgemerkt wordt! Bedankt voor deze mooie pluspunten!
Pluspunten
Service en ruime keuze
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de positieve beoordeling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC