Pluspunten
Duidelijke informatie op de website en geregeld ook een snelle levering. Retourzendingen gaan in de regel snel en probleemloos. Levering van de producten is netjes en zorgvuldig ingepakt
Verbeterpuntenlevering is niet altijd op tijd en een spijkerbroek welke ik onlangs besteld had is door mijn brievenbus gepropt.
Hallo Toine, wat jammer dat je dit als verbeterpunt opnoemt. Helaas, heeft dit deels te maken met de verzender. Wij zullen hier in ieder geval melding van maken. Ook willen wij je bedanken voor de genoemde pluspunten!
Pluspunten
Mooie aanbiedingen, goede kwaliteit van het huismerk. Snelle service ook bij retourneren...
Hallo Jeroen, wat leuk dat je deze pluspunten noemt. Wij zijn erg trots op ons huismerk! Bedankt!
Pluspunten
Only for Men bedankt je voor je positieve review!
Hartelijk dank voor je beoordeling, Adriaan!
Pluspunten
groot assortiment, veel keus
Verbeterpuntenik kwam in de winkel voor een aanbieding. De prijs hiervan gold alleen via de webshop, dus kon ik de (wel gepaste) broek niet direct meenemen. toch vreemd?!
Beste Alfred, wat gek! Normaliter gelden alle aanbiedingen zowel in de winkel én in onze webshop. Gelukkig heb je uiteindelijk het artikel wel binnen!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
mooi aanbod, goede prijzen en snelle levering.
Zo te zien ben je blij geweest met je winkel ervaring bij Only for Men. Dank voor de gegeven 10!
Pluspunten
Top, dat de levering zo snel is verlopen Peter. Bedankt voor je beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering Goede communicatie
Dank voor je woorden Tina! Hopelijk tot ziens bij Only for Men.
Wauw, een prachtige 10. Bedankt!
Hartelijk dank voor je gegeven cijfer!
Enorm bedankt voor je beoordeling.
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering.
Beste Piet, bedankt voor je pluspunten!
Pluspunten
Snelle levering, super netjes verpakt, kwaliteit van het product is goed
Hallo Naomi, fijn dat je al deze pluspunten noemt. Wij willen je graag bedanken voor je review.
Pluspunten
vriendelijk, mooie merken, goede voorraad, snelle levering
Bedankt voor je beoordeling, Dick!
Pluspunten
Kwalitatief goede producten.
VerbeterpuntenZeer klant onvriendelijk, onjuiste informatie op de website en slechte logistieke afspraken. Klant is duidelijk niet koning ;)
Hoi Mike, wat jammer dat je als verbeterpunt aangeeft dat wij klantonvriendelijk zijn. Het doet ons geen plezier als je dit zo hebt ervaren. Wij begrijpen je punt over onze website en logistieke afspraken (dit stond in jouw geval hand in hand met elkaar) en willen onze excuses hier voor aanbieden. Wij hopen je nog eens terug te zien bij Only for Men!
Pluspunten
goede service, keurig verpakt en snel bezorgd
Verbeterpuntenprijs is wat aan de hoge kant
Hoi Erik, bedankt voor je genoemde pluspunten. Jammer, dat je onze prijzen soms aan de hoge kant vindt. Hou onze SALE artikelen in de gaten. Hier worden veel artikelen met hoge kortingen verkocht.
Pluspunten
ruime keus aan mooie spullen en heel regelmatig aanbiedingen. snelle levering en retour sturen als ik een vergissing in de maat heb gemaakt is heel gemakkelijk. Ook de fysieke winkel is een plezier om te bezoeken.
VerbeterpuntenDie zou ik zo niet weten.
Wauw Gerrit. Positieve beoordelingen als deze doen ons erg goed. Hopelijk tot snel in onze webshop/winkels!
Pluspunten
super verpakking, prima afhandeling vanuit de zaak zelf; keurig verzorgd
Verbeterpuntenafterpay zeer ontevreden
Hartelijk dank voor je pluspunten Pim. Kun je ons vertellen waarom je ontevreden bent over AfterPay? Misschien kunnen wij in overleg met AfterPay een verbetering in het proces doorvoeren.
Pluspunten
Site prima opgebouwd
Verbeterpunten6 artikelen besteld die allemaal op voorraad waren (althans volgens de site). Blijkt vervolgens na bestelling dat er 3 van de 6 niet meer zijn. Wel schrijven jullie eerst het volledige bedrag af van de creditcard (NA bericht dat 3 spullen niet op voorraad zijn).
Hallo Patrick! Soms komt het voor dat wij je artikelen op voorraad hebben en dat wij tijdens het inpakken er achter komen dat er een defect aan het artikel is. Om deze reden wordt het artikel inderdaad al van je creditcard afgeschreven. Gelukkig is op dit moment alles weer netjes aan je uitbetaald en hopen wij dat we je met de kortingscode die we hebben meegestuurd een klein beetje tegemoet zijn gekomen. Bedankt voor je compliment over onze website!
Pluspunten
Snelle service (levering) bestelde goederen, welke van prima kwaliteit en pasvorm zijn
Bedankt voor je positieve pluspunten Jan!
Pluspunten
Goede prijs en betrouwbaar
VerbeterpuntenMeer echte winkels (in het oosten) zou wenselijk zijn.
Bedankt voor je beoordeling Wouter! Hou onze website in de gaten. Wellicht openen we volgend jaar een winkel die dichter bij je woonadres is.
Pluspunten
Goede service.
VerbeterpuntenDe zending was onvolledig, één artikel zat niet in doos terwijl deze wel op de paklijst stond. Dit artikel is nagezonden, dus prima opgelost.
Onze excuses voor het niet meesturen van je artikel. Gelukkig hebben wij het voor je opgelost. Tot de volgende keer bij Only for Men!
Sorteer functie op prijs
Bedankt voor je feedback! Wij gaan dit zeker bespreken zodat we dit in de toekomst misschien wél aan kunnen bieden!
Pluspunten
Dank voor je positieve beoordeling, Anita!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC