Pluspunten
correcte levering, correcte retour afhandeling (gratis), maar kon niet met afterpay betalen ondanks dat ermee geadverteerd wordt, dat is dan weer jammer.
Fijn dat je levering én retour goed zijn verlopen. AfterPay is inderdaad mogelijk bij ons. Enige voorwaarde voor deze betaalmogelijkheid is dat je verzend- en factuuradres hetzelfde is. Dit is waarschijnlijk de reden geweest dat je hier niet voor hebt kunnen kiezen.
Pluspunten
Eerste indruk zien de producten er zeer goed uit.
Eerste indrukken zeggen alles, Menno! Bedankt voor je beoordeling.
Pluspunten
Prima snelle service
Wij zijn blij om te horen dat je winkelervaring goed is geweest!
Pluspunten
Snelle bezorging, goede prijs
Hoi Paul, fijn dat je tevreden bent!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, keurige verzending en prettige service
Hoi Herman, dank voor jouw leuke woorden over Only for Men!
Bedankt voor je review!
Pluspunten
Snelle levering, goede service....
Dank voor je goede beoordeling Corine!
Pluspunten
duidelijke site gratis bezorging en terugname mooie broek
Hoi Willem, fijn dat je onze artikelen en website fijn vindt. Fijn hè, dat de bezorging én retouren gratis zijn. Zo durf je in ieder geval met een gerust hart te bestellen en iets terug te sturen.
Pluspunten
Snelle levering. Mooie acties
Dank voor je genoemde pluspunten, Henkjan. Hopelijk tot snel!
Pluspunten
Vriendelijk personeel dat de tijd neemt voor de klant
VerbeterpuntenSlechte kwaliteit van kleding. Pantalon en colbert van Hugo Boss gekocht, na het eerste weekend beide op een naad gescheurd. Ook een aantal blousen gekocht, eerste blouse na 4 weken al gescheurd. Misschien gewoon pech gehad maar ik ben totaal niet overtuigd van de kwaliteit.
Beste Martijn, enorm vervelend dat een deel van je artikelen deze gebreken vertoonden. Het zijn allemaal merk- én kwaliteitsproducten en dat moet natuurlijk goed zijn. Ik hoop dat je onze oplossing prettig hebt ervaren en dat wij je in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen bij Only for Men! Bedankt voor je compliment over ons personeel.
Enorm bedankt voor je beoordeling.
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt, eenvoudig retour en betaling snel afgehandeld
Wauw Martin! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je beoordeling.
Pluspunten
Prima keus en service
Bedankt voor je reactie én gegeven cijfer, Victor!
Bedankt voor je positieve review!
Pluspunten
Correct afgeleverd.
Verbeterpunten?
Hallo Jan, fijn dat je levering naar wens is geweest! Tot ziens bij Only for Men.
Bedankt voor je beoordeling.
Pluspunten
duidelijk e website, makkelijk bestellen, betrouwbare levering. prijs kwaliteit is tijdens de sale uitstekend.
Bedankt voor alle pluspunten, Martin. Veel mensen zijn inderdaad dol op onze sale. We pakken soms wel érg veel uit!
Pluspunten
Snel, leuke aanbiedingen, goede producten !
VerbeterpuntenIk erger me wel over al de reclames die ik na de aankopen op mijn telefoon en pc krijg. Dat mag wel iets minder !!!
Beste C. Lodewijks, onze excuses voor de recames! Je kunt je eventueel uitschrijven van onze nieuwsbrief. Let dan wel op dat je ook niet meer mee doet voor de leuke extraatjes zoals verjaardagskorting. Je krijg dan wél minder e-mail. In ieder geval enorm bedankt voor je genoemde pluspunten. Wil je toch iets aan de reclame doen horen wij dit graag via [email protected]
Pluspunten
Groot assortiment Goede prijzen Service
VerbeterpuntenSoms trage levering. Maten van verschillende kledingmerken lopen erg uiteen.
Hallo Steven! Hartelijk dank voor je genoemde pluspunten. Aan je verbeterpunten kunnen wij deels wat doen. De trage levertijd is natuurlijk niet de bedoeling. Ons magazijn is hard aan het werk om hier sterk in te verbeteren. Wat betreft de maten kan ik helaas weinig betekenen. Deze worden vanuit de leveranciers bepaald. Hopelijk heb je merken gevonden die goed bij je lichaam passen en waarvan je geleerd hebt welke maat je hebt. Tot snel bij Only for Men!
Pluspunten
Supersnel en mooi aanbod van artikelen met smaak !!
Hallo Mirjam. Wat een mooie woorden! Bedankt voor je beoordeling.
Pluspunten
Alles goed geregeld, en afspraken prima nagekomen. Tevreden klant
Beste J. Goos, leuk dat je zo tevreden bent. Wij zien je graag snel weer terug in een van onze winkels of in onze webshop!
Pluspunten
Tim, jouw beoordeling is ook 'perfect'. Tot de volgende keer bij Only for Men!
Hartelijk dank voor je review!
Pluspunten
Snel en accuraat. Top service.
Hartelijk dank voor je genoemde pluspunten én cijfer!
Pluspunten
Mooie collectie. Goede en snelle service
Wij willen je graag bedanken voor de pluspunten die je hebt genoemd. Fijn!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC