Product wijkt af qua kleur in de tekst en op de foto. Levering duurde ook langer dan 2 dagen.
Excuses dat het artikel afwijkt van wat je verwachtte. Heb je hierover al contact gehad met onze klantenservice?
Ik heb nog niets ontvangen!
Wat jammer dat je niet tevreden bent over de levertijd van je pakket. Ik zie dat je pakket onderweg is en dat we dus wel hebben kunnen voldoen aan de 1-2 dagen verzendtijd. Hopelijk ben je volgende keer wel tevreden over onze service.
Alesverliep naar wens
Goed om te zien dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je mooie review!
Ik heb 25 augustus mijn bestelling geplaatst. Deze zou binnen 1 of 2 dagen geleverd worden. Vandaag 1 september nog steeds niet geleverd. Ligt n.m.m. bij DHL, want ik heb tot nu toe altijdgoede ervaringen met OFM.
Wat vervelend dat de levering van je bestelling langer lijkt te duren. Mogelijk dat wij nog iets voor je kunnen betekenen. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice?
Goede overzichtelijke webshop en perfect assortiment
Mooie review Peter. Bedankt!
Mooi product, goede communicatie!
Fijn dat je tevreden bent over OFM. Bedankt voor het mooie cijfer!
Zeer betrouwbare ervaring.
Bedankt Marco voor de mooie review! Veel plezier van je aankopen.
Ik werd geholpen door een zeer aardig vrouw. Ze gaf mijn goed advise maar niet aandringend. Een hele leuke ervaring.
Fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je aankopen!
Het pakket heeft al 3 keer de deadline voor levering gemist en wordt elke keer teruggestuurd naar het sorteercentrum zogenaamd omdat het verkeerd gesorteerd is. Dit is echt meer dan ergerlijk
Wat vervelend dat de bezorging van je pakket lang duurt. Onze excuses hiervoor! Heb je hierover al contact gehad met onze klantenservice?
Ik bestel al jaren bij OFM. Gaat altijd goed. Snelle levering in de winkel, ruilen of retour nooit een probleem.
Fijn dat je zo tevreden bent Teus. Bedankt!
Zowel bestelling als levering zijn uitstekend, volgens afspraak, verlopen.
Fijn dat alles naar wens was. Veel plezier van je aankopen!
Zeer tevreden. Levering zoals beloofd binnen 3 werkdagen.
Prachtig cijfer Michiel, bedankt voor je review! Veel plezier van je aankopen.
De sale prijzen waren echte sale prijzen in vergelijking met andere aanbieders die hun kleding onder het kopje sale aanbieden met een kleine korting. Helaas wordt de kleding door DHL geleverd. En die gaan niet voorzichtig met de pakketten om. De doos was aan meerdere kant opengescheurd waardoor de kleding half buiten de doos hing.
Wat jammer dat de levering van je pakket niet helemaal naar wens was. Is de kleding wel ongehavend bij je aangekomen? Onze excuses voor het ongemak!
Prachtig cijfer, bedankt Catrinus!
Pakket bij pakketkluis. Al drie dagen onderweg met bezorger en nu retour gestuurd
Jammer dat je niet tevreden bent over de levering van je bestelling. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice?
Snelle levering en mooie kwaliteit kleding
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Zeer snel bezorgd en voor een prima prijs! Achteraf betaald met Riverty de volgende dag en dit werkt prima! Ga zo door en zeker met de aanbiedingen!
Mooie review Dirk. Bedankt!
In de winkel al heel netjes geholpen. Een snelle afhandeling van de zending en een zeer goede kwaliteit van de kleding. De complimenten van mijn vrienden was daar het bewijs van :)
Fijn dat je zo tevreden bent over je aankopen. Bedankt voor je mooie review en veel draagplezier!
Top review! Bedankt Wayne.
Goede prijs en snelle levering
Ben te vrede over de kwaliteit, en de service, en de snelle bezorging Ook de dames aan de telefoon zijn top En die meneer Luuk is ook een fantastische man Heeft ook overal antwoord op als je hem wat vraagt. Dus ik ben meer dan tevreden Groet, Lucas van 't Hoenderdaal de Jager.
Lucas, bedankt voor je mooie review. Hier worden we blij van!
Was eerste keer online, koop normaal altijd in de winkel. Maar erg goed bevallen.
Fijn dat je bestelling naar wens is verlopen. Veel plezier van je aankoop!
fijne merken, veel keus en snelle levering!
Mooie review, bedankt!
ruim assortiment kwaliteitskleding, goede service en in de winkel altijd deskundig en vriendelijk geholpen .Omdat er in mijn woonplaats geen filiaal is van OFM bestel ik veel online,bevaltuitstekend
Goed om te zien dat je zo tevreden bent Willem. Bedankt!
Ik ben zeer tevreden, snelle verzending, goed verpakt.
Mooie review Edwin. Bedankt!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC