Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Goede service. Levering zoals aangegeven wordt. Goede maattabellen op de site (laat meestal te wensen over). Ook geen gedoe met bestellingen tussen webshop en winkel.
Verbeterpunten-
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
product voldoet prima aan de verwachtingen!
Verbeterpuntenlevertijd naar Belgie was veel te lang; meer dan 7 werkdagen, product te laat ontvangen.
Bedankt voor uw beoordeling. We zullen uw feedback opnemen met de betreffende afdeling.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid in de winkel van woerden
VerbeterpuntenVerbetering website op tel en maatgegevens..uitgebreider
Pluspunten
correcte levering / duidelijke productomschrijvingen
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
overzichtelijke website, de winkel in Geldermalsen heeft vele mooie merken, en vriendelijk en kennis van zaken personeel.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Altijd goed, mooie producten van goede kwaliteit. Zowel de winkel als de webshop.
VerbeterpuntenWebshop geeft na de bestelling te hebben bevestigd, geen update meer van levering of status levering. Dat is het enige verbeter punt.
Pluspunten
Goede website en assortiment
VerbeterpuntenDuidelijkere levertijden bij de artikelen
Pluspunten
Alles in orde
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
netjes verpakt, telefonische bereikbaar
Verbeterpuntende levertijd was erg lang. meer dan een week.
Pluspunten
Keurig verpakt!
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Super snel geleverd!
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Levering is prima verzorgd, bijvoorbeeld perfecte bescherming colbertjas (hoes).
VerbeterpuntenSnelheid van levering, kan tot een week duren.
Pluspunten
snel en goed
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
vriendelijk personeel ruim assortiment ruime openingstijden overzichtelijke site
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Snel en complete levering!
VerbeterpuntenNiet noemenswaardig
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Prima webshop. Overzichtelijk en prettig.
VerbeterpuntenSnelheid van leveren. Ik vond een week voor 2 paar schoenen te lang.
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van de webshop order met de daarbij behorende documenten.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, makkelijke betaling, goede website
VerbeterpuntenOok American Express gaan accepteren
Pluspunten
Fijn bedrijf met een goed assortiment. Goede service en kwaliteit. En ontzettend fijn dat het alleen op mannen is gericht
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
snel geleverd en goede afhandeling van retouren
VerbeterpuntenDe kleur die niet overeenkomt
Pluspunten
Wordt goed en snel geleverd. Mankeert nooit wat aan de verzending.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Prima service ook bij teruggeven indien maat niet juist blijkt te zijn.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC