Als altijd, vriendelijk en efficiënt!

Geen specifieke, te benoemden ervaring. Vriendelijke verkoopmensen, goed adviserend; doorgaan zo!

Geweldig!

Hier een trouwpak gekocht en 4 andere pakken voor de trouwerij. Ze nemen alle tijd voor je onder het genot van een bakkie koffie. Recent ook aankopen online gedaan. Leuke aanbiedingen! Jacqueline Hoevers

Super snel en correct geleverd

Super snel en correct geleverd. Zeer concurrerende prijzen

Leuke aanbiedingen voor leuke prijs

In winkel opgehaald en zeer vriendelijk geholpen

Lekker makkelijk

Heel fijne online winkel koop er al heel lang geregeld. Goede kwaliteit en snelle levering. Alleen mijn man heeft een kleine maat n.l. lengtemaat 30/32 of 46 maar dan miet de broek korter gemaakt worden. En naar deze maat moeten wij wel zoeken . Wat erg jammer is want wij winkelen graag hier.

Alles goed gegaan. Prima shop.

Redelijk

Geen problemen met levering en afhandeling. Wel zou het fijn zijn als er meer informatie voor handen was op de site. De pasvorm bijvoorbeeld.

duidelijke site en een snelle levering

Snelle, goede levering

2 dagen na mijn bestelling al in huis en makkelijk te retourneren ( moest ruilen ivm mast )

Super blij

Heel snel mooie kleding binnen gekregen!

Zoals altijd, prima!

Fijne winkels, fijne webshop met mooie kleding voor vaak erg leuke prijzen.

Gewoon goed

Koop bijna al mijn kleding bij OFM

Snel en makkelijk

Altijd ruime keuze en overzichtelijke webshop Ook voor aanbiedingen kun je hier goed terecht . Zeker met acties die OFM regelmatig heeft.

Netjes op tijd bezorgd

Netjes op tijd bezorgd

geen idee

moet het artikel nog ontvangen

Vlotte website met snelle levering!

Had polo's besteld.Alles paste perfect. De levering was zeer snel en mooi verpakt. Soms gaan we kopen in Sluis OFM.

Kleren voelen lekker aan , en blijven mooi met wassen.

Zoals altijd: top service

Producten snel en netjes geleverd, alles voldoet altijd aan de verwachtingen

Positief

Prachtige kleding,goede service

Snelle levering.

Snelle levering en kwaliteit

Top webshop!

Wat een fijne aanbieding van de Cast Iron jeans. En wat een goede leveringservice!

Prima webshop, snel geleverd

Prima webshop, snel geleverd.

Fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Goed overzicht op de website, ruim assortiment en zeer snelle levering.

duidelik

er was op niets iets aan te merken

snelle levering goed product

makkelijk bestellen snel geleverd en mooie jas

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC