Filter

Uitstekende klantenservice

Ik heb mijn pakket nog niet (verdwenen bij de bezorgers) maar uitstekende klantenservice die echt helpt en nieuw pakket opstuurt. Nu hopen dat ik deze wel krijg

Mooie website!

Helaas geen link in de bevestigingsmail naar je bestelde producten.

Web site werkt slecht

Ben half uur bezig vgeweest om bestelling te plaatsen op website. Klantenservice gebeld gaf aan dat dit bekend was maar kon hier niks aan doen als via de laptop bestellen dat zou misschien beter gaan.

Netjes geholpen

Gebruiksvriendelijke webshop, mooie artikelen en aanbiedingen. Snelle verzending

Super webshop

Snelle levering, duidelijke website en goede prijzen

uitstekend

uitgebreide collectie, goed kwaliteit, vlotte levering en goed meedenkende klantenservice!

Uitgebreide collectie, uitstekende kwaliteit, vlotte levering en goed meedenkende klantenservice!

Goede kwaliteit en keuze

Mijn ervaring met Only for Men is positief te noemen. Koop er mijn pakken en overhemden en af en toe schoenen.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC