Filter

We hadden een vest waarvan de rits niet goed was 1 telefoontje en zo geregeld prima hartelijk dank.

Perfect geregeld

Niets op aan te merken

Alles voldeed aan de verwachting net zoals ik bij jullie ben in de winkel

snel overzichtelijk alles prima

Prima bevallen, duidelijke site en goede afhandeling.

Top!!

Goed geregeld, bestelling snel afgeleverd!

prima service

pakket door gestuntel DHL 3 keer opgestuurd, en zo ondanks DHL na 2 weken pakket ontvangen!

correcte levering en netjes op tijd.

ik bestel steeds dezelfde merken en maten zodat ik weet dat het altijd goed passend is

fijne winkel en iets moeilijker website

goede winkel en fijn personeel EDE

Snel en goed

Winkelen in de fysieke winkel is natuurlijk altijd leuk, maar als je weinig tijd hebt biedt de webshop uitkomst. Korte spijkerbroek besteld, volgende dag al in huis. Super!

Prima snelle service en daar waar de levering langer duurt krijg je informatie

Retour in rekening gebracht

Vlot de bestelling ontvangen, de polo's bleken echter ruim te groot, dus retour gestuurd. Ik zie dat jullie voor retourzendingen 2,95 euro in rekening brengen, voor zover ik weet, is dat strijdig met Nederlands Consumentenrecht, dus ik zou jullie willen verzoeken, die 2,95 euro te laten vervallen.

goed en snelle afhandeling

Ik had polo's bestelt die kwalitatief tegen vielen en kon deze direct ruilen in de winkel en had binnen 2 dagen weer nieuwe, iets duurdere binnen die wel goed bevielen.

Snel en goed

De volgende dag de bestelling binnen en met zorg verpakt

Vlotte afhandeling

Zeer snelle levering Klasrijk en voordelig aanbod Alles verloopt perfect

Eenvoudig en snelle levering

Mooie broek en snel geleverd.

prima, zoals altijd

snel bezorgd op de aangegeven tijd en alles was verder prima in orde

Drama

Ik heb bijna twee weken geleden mijn bestelling gedaan en ik heb nog steeds niets ontvangen.

alles tot op de puntjes verzorgd

met de internet bestelling wordt alles bij de only for men winkel bezorgd met gratis bezorging

Bestelling ging vlot, nog niet geleverd

Afgelopen woensdag overdag een bestelling geplaatst, helaas nog steeds niet geleverd. Het zal wel druk zijn;)

Uitstekend, snelheid en gemak.

Prima ervaring. Duidelijke website, eenvoudig bestellen. Snelle levering en duidelijke facturering.

Levertijd de volgende dag, vergeet het maar

Schoenen de volgende werkdag in huis. Juist om deze reden voor onlyformen gekozen. Maak daar maar 5 werkdagen van. Als je hierover contact op neemt, dan is het eerst sorry. Na drie keer bellen sturen ze als goedmakertje een drinkbeker op....duhhhh

duidelijke en betrouwbare webshop

voldoende keuze, duidelijke aanduiding, betrouwbaar, betaalbaar

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC