Filter

Makkelijk bestelproces

Makkelijk producten geselecteerd en in de winkel (vlakbij) af laten leveren.

Een heel betrouwbare webshop

De artikelen die ik heb besteld voldeden volledig aan mijn verwachtingen Snelle verzending

Voldoende

Shoppen en bestellen gaat makkelijk alleen in verhouding met andere grotere bedrijven duurt het lang voordat er geleverd wordt. In de tussentijd is je niet bekend waarom het langer duurt want geen info.

kan beter

Het begon met 2 cadeaukaarten twv € 200.00 welke zomaar een saldo van 0,00 hadden ondanks dat deze nog 3 jaar geldig zijn. Na 3 mailtjes is dit opgelost door de klantenservice. De ontvangst van het pakket kan beter. Mijn bestelling zat in een slappe doos, welke helemaal ingedeukt en open was (tape was los). Dit is geen goede reklame voor Only for men.

Kun je makkelijker terug ?

Ik moest steeds weer terug en dan verdwenen de Instellingen weer kan dat aangepast worden dan maakt het nog makkelijker

Nog geen bericht wnr ik kan ophalen!

Jammer dat het zo lang moet duren!

Half om Half

Ik had 2 truien besteld van CP Company waarvan ze allebij onder “sweater” vielen. Echter was de Dikte en kwaliteit zeer verschillend tussen de twee waarvan ik er één heb teruggestuurd.

Aankoop via webshop alweer, snel en prima geregeld.

Mooie chino gekocht via de webshop. Deze is snel afgeleverd bij de vestiging Waalwijk. Kon de chino daar ophalen en passen. Tot aankoop voor een mooie prijs.

Goeie service

Tevreden met me aankoop,snelle levering.

Kreeg de bestelling mooi optijd Was goed verpakt

Top ervaring

Duidelijke website, eenvoudig bestellen, snelle levering.

Erg goed

Jammer dat het alarm er nog aanhing

Voor de rest heel tevreden met de kleding En werd goed verpakt bij mij afgeleverd

Prima.

Levering was volgens afspraak.

Prima geregeld allemaal

Site overzichtelijk, wel veel aanbod/merken waardoor keuze moeizamer wordt.

Tevreden klant

Zeer tevreden over kwaliteit, snit en afwerking van een zeer mooi overhemd met zomerse print.Ook de maat is te vertrouwen.

mijn laatste aankopen ? niet goed

De maten die worden vermeld op de kleding zijn niet juist de kwaliteit is ook minder bij de afgeprijsde artikelen

Ervaring super en snelle levering Alleen een tip kijk als in distributie geen kleuren blinde werken Blauw besteld en ik krijg grijs

Ben heel erg tevreden over de snelle bezorging,en geen vertraging.

Zal zeker aan anderen doorgeven.

Goede kwaliteit

Maten kloppen , goede kwaliteit en snelle levering.

Product is gelijk aan afbeelding op webshop

Snelle levering, makkelijk te betalen en product is zoals verwacht.

Prima kleding alleen onvoldoende info

Na een zwembroek te hebben besteld, XL, was deze flink te krap, wat dus niet bij de info stond. Men moet dat systeem echt veel beter in gang brengen, aangezien er steeds meer klachten komen over retours (milieu impact, arbeids uren, etc.) Een groot deel komt gewoon door te slechte art. info.

Zoals altijd keurig geregeld

snel en goed

x

Zeer correcte levering

Zeer duidelijke beschrijving van het product en prompte levering en keurig verpakt

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC