Makkelijk producten geselecteerd en in de winkel (vlakbij) af laten leveren.
Bedankt voor de goede beoordeling, Richard! Hier doen we het voor. We hopen je snel weer te zien in een van onze winkels of online.
De artikelen die ik heb besteld voldeden volledig aan mijn verwachtingen Snelle verzending
Wauw, wat een super mooie beoordeling geef je ons. Bedankt Kees! Fijn dat de verzending snel was, hopelijk tot snel!
Shoppen en bestellen gaat makkelijk alleen in verhouding met andere grotere bedrijven duurt het lang voordat er geleverd wordt. In de tussentijd is je niet bekend waarom het langer duurt want geen info.
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent over de levertijd. Only for Men werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Voor een groot deel van onze artikelen geldt: op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. De andere artikelen op onze website hebben een levertijd van 1 tot 2 werkdagen, 2 tot 3 werkdagen of 3 tot 5 werkdagen. Op onze website kan je per artikel de levertijd terugvinden. Ook in de winkelmand wordt de levertijd nogmaals getoond. Wil je meerdere artikelen bestellen, en hebben deze artikelen verschillende levertijden dan geldt de langst getoonde levertijd. We versturen al je bestelde artikelen tegelijk. Tijdens het bestelproces hebben we een levertijd van 1-3 werkdagen aan je gecommuniceerd, we hebben de bestelling dan ook binnen de afgesproken levertijd aan je geleverd. Onze welgemeende excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was, we hopen je desalniettemin snel weer te mogen verwelkomen online of in één van onze fysieke Only for Men winkels! Met vriendelijke groet, Demi Team Only for Men
Het begon met 2 cadeaukaarten twv € 200.00 welke zomaar een saldo van 0,00 hadden ondanks dat deze nog 3 jaar geldig zijn. Na 3 mailtjes is dit opgelost door de klantenservice. De ontvangst van het pakket kan beter. Mijn bestelling zat in een slappe doos, welke helemaal ingedeukt en open was (tape was los). Dit is geen goede reklame voor Only for men.
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent over de verpakking van het pakket en de cadeaubonnen. Fijn om te horen dat de klantenservice je geholpen heeft met het oplossen van het probleem van de cadeaubon! Nogmaals excuses voor het ongemak. De slordigheid van het pakket ga ik doorgeven aan onze logistieke afdeling. Bedankt voor je feedback, hier kunnen we nu wat mee doen. Zodat het in de toekomst niet meer fout gaat. Hopelijk zien we je snel nog een keer terug! Met vriendelijke groet, Demi Only For Men
Ik moest steeds weer terug en dan verdwenen de Instellingen weer kan dat aangepast worden dan maakt het nog makkelijker
Bedankt voor je review Dick! Bedankt voor de feedback, ik ga deze doorgeven aan mijn collega's.
Jammer dat het zo lang moet duren!
Beste Tinus, bedankt voor je review. Wanneer je kiest voor verzending naar een winkel dan duurt het altijd wat langer omdat jouw bestelling via ons intern transport vervoerd word. Ook heb je een artikel besteld met een levertijd van 3 werkdagen. Wij verwachten jouw bestelling deze week nog af te leveren in de winkel!
Ik had 2 truien besteld van CP Company waarvan ze allebij onder “sweater” vielen. Echter was de Dikte en kwaliteit zeer verschillend tussen de twee waarvan ik er één heb teruggestuurd.
Beste Fabian, bedankt voor je review. Wat jammer dat een artikel uit je bestelling niet was wat je ervan hebt verwachtte! Mocht je in het vervolg vragen hebben over een artikel dan mag je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice!
Mooie chino gekocht via de webshop. Deze is snel afgeleverd bij de vestiging Waalwijk. Kon de chino daar ophalen en passen. Tot aankoop voor een mooie prijs.
Bedankt voor het mooie cijfer Olaf!
Tevreden met me aankoop,snelle levering.
Bedankt voor de mooie beoordeling Patrick! Veel plezier met je bestelling!
Kreeg de bestelling mooi optijd Was goed verpakt
Bedankt voor je beoordeling Dennis!
Duidelijke website, eenvoudig bestellen, snelle levering.
Bedankt voor de vijf sterren, Rob! Leuk dat je tevreden bent, bedankt!
Erg goed
Bedankt voor je mooie beoordeling, Ruud!
Voor de rest heel tevreden met de kleding En werd goed verpakt bij mij afgeleverd
Bedankt voor je mooie beoordeling! Leuk dat je tevreden bent met de kleding. Onze oprechte excuses voor het leveren van het artikel met alarmlabel eraan. We hopen dat het inmiddels opgelost is. Zo niet, neem dan nog even contact met ons op!
Levering was volgens afspraak.
Fijn dat je tevreden bent, bedankt voor je beoordeling!
Site overzichtelijk, wel veel aanbod/merken waardoor keuze moeizamer wordt.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Jaap!
Zeer tevreden over kwaliteit, snit en afwerking van een zeer mooi overhemd met zomerse print.Ook de maat is te vertrouwen.
Wat een mooie review, Monique! Hartelijk bedankt hiervoor. We zien je graag snel terug!
De maten die worden vermeld op de kleding zijn niet juist de kwaliteit is ook minder bij de afgeprijsde artikelen
Bedankt voor je review, Eddy! Wat jammer dat je niet helemaal tevreden was over je aankoop. We willen je bedanken voor je feedback en hopen je nog eens terug te zien.
Ervaring super en snelle levering Alleen een tip kijk als in distributie geen kleuren blinde werken Blauw besteld en ik krijg grijs
Bedankt voor je mooie beoordeling Jos! Ik heb nogmaals naar je bestelling gekeken en kan zien dat je de kleur zwart hebt besteld i.p.v. blauw. Ik kan dus concluderen dat je het juiste artikel hebt ontvangen. Onze excuses voor de verwarring.
Zal zeker aan anderen doorgeven.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Mahinder! Graag tot snel!
Maten kloppen , goede kwaliteit en snelle levering.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Snelle levering, makkelijk te betalen en product is zoals verwacht.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Thijs! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Na een zwembroek te hebben besteld, XL, was deze flink te krap, wat dus niet bij de info stond. Men moet dat systeem echt veel beter in gang brengen, aangezien er steeds meer klachten komen over retours (milieu impact, arbeids uren, etc.) Een groot deel komt gewoon door te slechte art. info.
Bedankt voor je review! Wij begrijpen je onvrede, want niks is vervelender dan wanneer blijkt dat je de verkeerde maat hebt besteld. Wij doen ons best om via diverse kanalen een zo persoonlijk mogelijk advies te geven. Helaas blijft dit ook voor ons, zeker op digitale afstand, een uitdaging. Hierdoor kan het voorkomen dat de bestelde maat toch niet zo perfect past als je had gehoopt. Eventueel helpen onze verkoopspecialisten in onze Only for Men winkels je graag verder om de juiste maat voor je te bepalen, uiteraard staan onze klantenservicespecialisten ook altijd voor je klaar! Mocht je naar aanleiding van je review nog vragen voor ons hebben, dan horen wij het graag. Onze welgemeende excuses voor het ongemak, we hopen je snel weer te zien in één van onze fysieke Only for Men winkels of online! Met vriendelijke groet, Team Only for Men.
Zoals altijd keurig geregeld
Bedankt voor het mooie cijfer Gert! Veel plezier met je bestelling gewenst!
x
Leuk dat je tevreden bent, bedankt en graag tot ziens!
Zeer duidelijke beschrijving van het product en prompte levering en keurig verpakt
Wat een mooie beoordeling, Leon! Hartelijk bedankt en graag tot een volgende keer!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC