Na een paar technische problemen .ben ik goed geholpen door de klanten service. En heb ik de gekochte producten nog optijd mogen ontvangen
Hallo! Ik heb even met je mee gekeken in je account en je zojuist een e-mail gestuurd met nieuwe informatie. De volgende keer kun je weer fijn inloggen!
Original recension
Na aanmaken van mijn account. Wel kunnen inloggen na het maken maar op een later moment niet meer .na vier dagen nog geen product ontvangen. Na een telefoontje met de klantenservice had ik de volgende dag wel het product binnen . Maar inloggen op het account is nog steeds een probleem
na een dag geleverd
Goed om te horen Martin! Wij hopen dat alles naar wens is geweest.
Afleveren via DHL duurde meer dan 1 week. Dat is te lang!
Onze excuses voor de vertraging op jouw levering. Zelf hebben wij dit niet in de hand. De levering wordt natuurlijk door DHL gedaan. Echter goed dat je het aangeeft. Wij gaan een melding bij DHL plaatsen. Veel plezier met je aankoop toegewenst!
Online goed bereikbaar bij vragen via de mail. Liefst kom ik naar de winkel in Doesburg, ging dit keer niet lukken. Gezellig passen en meten zodat je weet dat alles goed past, later eventueel gezellig genieten van bakje koffie na het afrekenen.
Bedankt voor je mooie beoordeling! Leuk dat je tevreden bent over je ervaring met de webshop. Uiteraard zien we je graag snel terug in Doesburg, zodat we gezellig een kopje koffie kunnen drinken!
Bedankt voor de mooie review, Marijn!
2 de keer dat ik broeken bestel, De maatvoering komt totaal niet overeen. Wellicht handig erbij te zetten hoe deze vallen. Uiteindeljk naar winkel gegaan. Terug ingeleverd en daar andere gekocht
Bedankt voor je beoordeling Marlon! Ik zal de feedback doorgeven, hopelijk tot een volgende keer.
Dankzij onze dochter uit Wintelre bij jullie uitgekomen. Eindelijk een blauwe trui voor mijn man. Had nog iets levendiger blauw mogen zijn maar zijn hier heel tevreden mee. Hij is wel wat dik voor een zomer trui. Alles is goed en vlot geregeld bij jullie. Dank voor de snelle regeling. Word snel overgemaakt.
Bedankt voor je mooie beoordeling Ineke! Veel plezier met de aankoop!
Vriendelijk behulpzaam personeel Uitstekende service
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Dre! We hopen je snel weer terug te zien!
Alles ok
Bedankt voor je mooie beoordeling Wim! Veel plezier met je aankoop.
Compleet. Goede afbeelding op de site. Geleverd met retourbon die niet nodig was.
Bedankt voor je mooie beoordeling Wim! Hopelijk tot een volgende bestelling.
Bleek dat korte broek die ik had besteld, dat dat niet de broek was die ik dacht te hebben besteld. Ander materiaal en korter. Achteraf zat deze ook prettig en lengte viel mee. Dus toch gehouden.
Bedankt voor je beoordeling Peet! Mijn excuses voor het ongemak, fijn om te horen dat de broek toch beviel!
Totaal gewoon goed. Wel kan het zoekprogramma makkelijker, bij filteren een activeer button zodat je eerst meerder filters kunt instellen. Nu verspringtvhet per filter dn dat msakt het erg onrusig.
Bedankt voor je beoordeling Bert! Ik zal de feedback doorgeven, veel plezier met je aankoop!
Zie bovenstaand
Bedankt voor je bericht! Wat vervelend om te horen dat je je pakket nog niet hebt ontvangen, ik ga gelijk even contact opnemen met de desbetreffende winkel, je hoort zo snel mogelijk van ons!
Bestel je voor €400,- aan kleding moet je nog €3,90 aan verzendkosten betalen. Ophalen in de winkel kan ook, met de huidige brandstofprijs en parkeer kosten is dat niet veel goedkoper.
Bedankt voor je beoordeling Ronnie! Ik zal de feedback doorgeven! Alsnog veel plezier met je aankoop gewenst.
Brede range aan modeartikelen voor de man. Ook leuke concepten om klanten te binden zoals spaarpunten voor allerlei voordeeltjes. En de site met blogs. Ook goede 'eigen' merken in hun assortiment. Enige puntje van kritiek: verzendkosten (ook bij hogere bedragen).
Uitgebreide en goede collectie tegen scherpe prijzen.
Geleverd binnen de geplande tijdspanne.
Snel en netjes afgeleverd heel goed verzorgd
Wat tijd nemen om de kleding samen te stellen maar dat is aangenaam om te doen. Het is fijn winkelen op deze manier. De levering is ook op het aangegeven tijdstip. Doe zo verder, jullie doen dat goed.
Ik heb nog geen bericht gehad van de winkel dat mijn bestelling gereed ligt. Beter als julli enquête sturen als bestelling is afgehaald
Altijd goede service en een ongekend breed assortiment!
Goede info en gemakkelijk bestellen . Ik heb moeten retourneren omdat de broek te lang was en ook dat ging goed . Hopelijk wordt de nieuw bestelde broek weer snel geleverd .
Gekozen artikelen passen goed omdat de maat keuze op website goed ondersteund wordt
Keurig geleverd geen problemen.
Mooie spullen je krijgt alleen veel te veel mails slaat nergens op
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC