Duidelijke site, mooie merken, snelle levering en goede communicatie. Valt wel op dat zowel voor verzending als retouren ( geen gebruik van hoeven maken) kosten gemaakt moeten worden; wellicht als bewustwording ?
Beste Sophie, Hartelijk bedankt voor je review. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je een trouwe klant bent van Only for Men! Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €3,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een Only for Men winkel laten verzenden. Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected].
Duidelijk bestel proces en mogelijkheid om tijdens proces gelijk aflever punt te kiezen i.p.v. huisadres.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Pieter! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Fijne winkel en vriendelijk kundig personeel
Hartelijk bedankt voor het compliment, Rob! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Mijn "een enkele zin" zegt genoeg toch?
Bedankt voor je mooie review Pieter! Fijn om te horen dat je tevreden bent!
alles volgens afspraak geleverd,en binnen de afgsproken tijd.Ook de verpakking was prima in orde.Een aanrader.
Hartelijk bedankt voor je review! Hopelijk zien we je snel weer in onze webshop!
Alles keurig verpakt in een passende verpakking, daarmee bedoel ik; niet veel te groot of bijv. dubbele dozen.
bedankt voor je review Marjanne! Veel plezier met je bestelling!
Laatst weer een keer sinds lange tijd in Geldermalsen geweest. Ik ben daar geholpen door Anne en ben op mijn wenken bediend. Heerlijk om zo te kunnen winkelen!
Bedankt voor de review Dinand! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel!
Only for men heeft geweldige winkels, waar duidelijk beleving voorop staat. Soms heb je geen tijd om een winkel te bezoeken dus shop je online. Ook hier een goed assortiment. Niet binnen 24uur geleverd maar dat wordt ook niet als zodanig verkocht. Kortom prima aan te raden, maar bezoek ook de winkel eens. (Voorburg)
Bedankt voor je review Patrick! Hopelijk zien we je snel weer in de winkel of online!
Helaas kon ik mijn maat niet vooraf passen in een fysieke winkel van OFM. Wel laten leveren in de plaatselijke winkel.
Bedankt voor je beoordeling Leo! Veel plezier met je aankoop!
Bedankt voor je mooie beoordeling John! Hopelijk tot een volgende bestelling.
Ik vind de service prima, lekker snel. Maar de maatvoering welke ik normaal heb met spijkerbroeken klopte hier niet, de broeken waren toch wel klein van maar. Ik kan ze gemakkelijk terug sturen in dezelfde verpakking met een retoursticker bij een dhl servicepunt. Prima service dus.
Bedankt voor je beoordeling Sjoerd! Hopelijk tot een volgende bestelling.
Grotere keuze in de webwinkel
Bedankt voor je mooie beoordeling Erwin! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!
Snelle levering ze komen na wat ze beloven
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Jan! Hopelijk tot ziens!
goede kwaliteit/prijs en snelle levering
Bedankt voor je mooie beoordeling Danny! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Bedankt voor je mooie beoordeling Hasan! Graag tot een volgende bestelling!
Vanaf bestelling tot levering keurig verzorgd!
Bedankt voor je mooie beoordeling J.! Hopelijk snel tot ziens!
Steeds mooie promoties, goede kwaliteit en snelle levering, zeer tevreden, ga er nog bestellingen plaatsen in de toekomst, fijne aanbiedingen en acties 1 = 2 altijd interessant
Bedankt voor je mooie beoordeling Daniel! Veel plezier met je aankoop.
Altijd gezelliger de winkel.
Bedankt voor je mooie beoordeling Sander! Hopelijk snel tot ziens!
ZEER slecht, zending komt veel en veel te laat, geen retour label (dit bewust) totaal niet klant vriendelijk
Bedankt voor je reactie Maikel. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de levertijd, echter zie ik dat je bestelling de eerstvolgende dag bezorgd is. Mijn excuses dat het retourlabel er niet bij zat, dit had uiteraard wel moeten gebeuren. Ik zie dat mijn collega deze alsnog naar je heeft verstuurd.
Snelle levering, mooie kleding
Bedankt voor je mooie beoordeling PW! Graag tot een volgende bestelling!
Zowel in de fysieke winkels als online verloopt alles naar wens
Bedankt voor je mooie beoordeling Mark! Veel plezier met je aankoop.
Alles 1 verzending. Heeft iets langer geduurd, maar qua klimaat is dit goed geregeld. Helaas 1 artikel behouden, omdat de andere artikelen niet pasten. Hoop dat het met terugstorten bedrag ook goed gaat
Bedankt voor je mooie beoordeling Hélène! Alsnog veel plezier met je aankoop gewenst!
Klantvriendelijk, deskundig personeel en gastvrij
Bedankt voor de mooie review! Hopelijk tot snel!
Helemaal prima, website goed, bezorging goed
Fijn te horen dat alles naar wens is geweest. Veel draagplezier!
Heel aardige medewerkers, ze nemen alle tijd voor jou en goed advies, top!
Bedankt voor je leuke beoordeling Kumar. Hopelijk tot de volgende keer!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC