alleen maar positief
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Alex! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
gemakkelijk in gebruik maattabel mag iets uitgebreider bv of klein valt of gewoon
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ginette! We zien je graag snel terug in de winkel of online! Uiteraard zullen we jouw feedback meenemen in toekomstig overleg om zo onze service te verbeteren.
De bestelling was prima verzorgd
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Frans! Graag tot een volgende bestelling!
Zeer tevreden met deze snelle levering.
Super, dat doet ons goed! Hopelijk tot een volgende keer bij Only for Men.
Goed product en snelle levering
Bedankt voor het prachtige cijfer Harry!
Snel contact, snel geleverd.....prima dus
Fijn om te horen! Veel plezier met je aankoop.
Bedankt voor je beoordeling Leo. Hopelijk tot ziens bij Only for Men!
Alles volgens verwachting...
Het doet ons goed te horen dat alles naar verwachting was Marc. Veel plezier met je aankoop.
Goed van bestelling tot levering
Bedankt voor je compliment Rob!
Goed advies qua maat op de site,artikel is exact weergegeven op de site en snelle levering.
Heel veel draagplezier toegewenst!
Bedankt voor je beoordeling Tim!
Only4men is een uitstekende (web)winkel(keten) met een prettig, gebalanceerd, breed assortiment. Meestal ga ik naar de fysieke winkel in Voorburg, maar soms koop ik ook online. In beide gevallen heb ik altijd het gevoel goed en professioneel geholpen te worden!
Bedankt voor je leuke beoordeling Theo. Fijn dat je zowel in de winkel als online prettig kunt winkelen. Tot de volgende keer!
Ik ben tevreden met mijn aankoop. Mooie jas -toch 50% korting Ik had gehoopt op 70 % korting Rene Vandersteen
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Rene! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Alles naar verwachting. Laten afleveren in de winkel en daar ook nog heerlijk geshopped.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jan! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Makkelijk, heel snelle levering , super tevreden
Bedankt voor de vijf sterren, Liliane! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Na een bestelling te plaatsen op de site, duurde het al 5 dagen voordat ik een mail kreeg met de track and trace code. Erg jammer. Eenmaal track and trace code ontvangen en thuis gebleven voor de zending, kwam deze ook nog een dag later dan aangegeven… Only for Men is een winkel met kwaliteitproducten, maar deze verzending was echt slecht.
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent over de levertijd. Only for Men werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Voor een groot deel van onze artikelen geldt: op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. De andere artikelen op onze website hebben een levertijd van 1 tot 2 werkdagen, 2 tot 3 werkdagen of 3 tot 5 werkdagen. Op onze website kan je per artikel de levertijd terugvinden. Ook in de winkelmand wordt de levertijd nogmaals getoond. Wil je meerdere artikelen bestellen, en hebben deze artikelen verschillende levertijden dan geldt de langst getoonde levertijd. We versturen al je bestelde artikelen tegelijk. Tijdens het bestelproces hebben we een levertijd van 1 - 3 werkdagen aan je gecommuniceerd, we hebben de bestelling dan ook binnen de eerdere afgesproken levertijd ingepakt en verzonden. De levertijd bij DHL hebben wij helaas geen invloed op. Onze welgemeende excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was, we hopen je desalniettemin snel weer te mogen verwelkomen online of in één van onze fysieke Only for Men winkels! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Mooi product
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Harrie! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Er werd gelogen in een mail over een bestelling en moest 8 dagen wachten voor de bestelling er was, echter had ik wel al betaald en is afterpay via de site niet mogelijk maar moet je een account aanmaken bij afterpay. Ook in de communicatie zeer slecht en onvolledig en beloftes neergekomen. Een Auw gevoel gekregen van deze ervaring.
Als je advies vraagt wordt je naar een bepaald gedeelte van de winkel gestuurd en verder kun je het uitzoeken. Als je dan vraagt of de maat er nog is dan krijg je te horen dat het druk is geweest. Je wordt daar niet geholpen vooral als je een moeilijke maat hebt is dit niet leuk. Wij zullen er nooit meer binnen lopen
Beste Bert, wat vervelend om te horen dat je niet juist bent geholpen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik zal je feedback intern doorgeven aan de winkel. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Snel, zorgvuldig
Hartelijk bedankt voor het compliment, Fokke! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Website is overzichtelijk, betalen eenvoudig. Een retourlabel wordt direct meegestuurd. Helaas moest ik retourneren. Website heeft ervoor gekozen geen ruilsysteem in te bouwen. Retourneren was eenvoudig en opnieuw bestellen ook. Binnen 2 dagen juiste maat ontvangen en geld geretourneerd.
Bedankt voor je beoordeling Piet! Graag tot een volgende bestelling.
Positief
Bedankt voor je mooie beoordeling Cynthia! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Bedankt voor je mooie beoordeling Thijmen! Hopelijk zien we je snel terug!
Netjes zoals altijd. Duurde wel iets langer dan gewend.
Bedankt voor je beoordeling M.! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Ben was tevreden. Dank
Bedankt voor je mooie beoordeling Frenk! Graag tot een volgende bestelling.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC