Filter

goede shop, mooie kleding

fijn winkelen, maattabel is correct en handig. Kortom: tevreden

Keurige levering mooi op afgesproken tijd.

Was de eerste keer dat ik hier online heb besteld. Ga ik zeker vaker doen.

Eenvoudig,duidelijk en snel

Overzichtelijk en prima aanbod en goede verzendmogelijkheden.

echt goed

nooit verwacht netjes op tijd ja echt super

levering duurt veel te lang

besteld op maandag 25 april en nu nog niets binnen!!!

Duidelijk navigeren in overzichtelijke site

Levering binnen afgesproken tijd, tijdig via mail geïnformeerd en bestelde zat goed verpakt

Zeer goede service! Zoals altijd!

Altijd mooie collectie met mooie aanbiedingen!

levering langzaam, terugstonering traag

Ik heb ervaren dat de levering langzamer verloopt als normaal. De bezorging van de levering gaat goed maar van uit distributie verloopt langzaam. De terugbetaling op de Mastercard verloopt ook langzaam en dat is hinderlijk. Deze twee aandachtspunten wil ik graag veranderd zien! Want ik ben over het al gemeen te spreken over only for men, en deze bestelling van 24 april is mij niet goed bevallen. Met vriendelijke groeten Carmen Punt-Czwikla

Fijn gewinkeld

Overzichtelijk, duidelijkheid qua prijs en aanbiedingen, veel keus.

Top webshop

Broeken besteld en een snelle levering, je word op de hoogte gesteld over hoe en wat, snelle levering.

Goede kwaliteit

Helemaal top zeer goed service

Zeer goed geholpen door sebastiaan van der Horst.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

bestelling ging goed online

duidelijke reacties terug alleen levertijd volgens only for man 1-2 dagen ik krijg het op de 6e dag na bestellen

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk Tip: Ook bij ophalen in winkel zou achteraf betalen een prettige optie zijn

Vandaag besteld, morgen in huis!

Fijne club :-), goede webshop, snelle levering!

Snelle levering. Ben alleen geen fan van DHL

Goed en snel

Duidelijk, en goede verwerking van cadeaubonnen, en kwaliteit bezorging was top. Blij met het produkt. Volgende keer gewoon weer in de winkel, een extra dimensie

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering. Product is naar verwachting.

Gewoon goed.

Gewoon goed

Supersnel service

Supersnel service, top merken, kwaliteit en goede prijs klasse

Snelle goede service

Veel tita tita vooral aan de telefoon maar geen broek

Broek besteld in de winkel. Emails is besteld, is onderweg u krijgt bericht wanneer het in de winkel is. Geen bericht na drie dagen. Gebeld met “tita tita” na 10 minuten zoeken ja, er is iets mis gegaan! Hij ligt hier wel maar ja, geen bericht. Bij het halen, weer zoeken maar eindelijk gevonden. Ps Tita is die man van de telefoon bah! Only for man?

Keurige webshop 1 woord geweldig

Na problemen met DHL bestelling vlot geleverd via Bpost

Bestelling had wat vertraging maar is maandag geleverd. Gisteren nog een bestelling doorgegeven. Hopelijk evengoede service

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC