Filter

Goed en snel

Leuke deal, snel geleverd in OFM-winkel

Alles verliep prima!

De website is duidelijk en makkelijk. Heb ook gebruik gemaakt van de chatfunctie en werd hier snel en duidelijk geholpen. De levering was er de volgende dag en alles was netjes verpakt.

Plezierige winkel met veel aanbod van diverse top merken.

Alles naar verwachting gebeurd

het valt op dat in de winkels in Wijnegem (België) en in Beek geen koop mogelijk is voor maat 58

Snelle levering, en product precies zoals omschreven

Alles verliep prima

Bestellen online ging goed, bezorging verliep zoals beloofd was, het vest voldeed aan de verwachtingen.

prijs kwaliteit uitmuntend

zeer snel geleverd

Kan beter

Ik heb al meer dan 1 week geleden enkele artikelen retour gestuurd, maar nog niks vernomen...

Super slecht

Ik heb een spijkerbroek bij jullie gekocht online in de maat die ik heb in de aanbieding voor €55 Nou is deze te groot blijkt na het passen dus meteen gekeken voor de maat kleiner kost ie ineens €77 totaal dus naar jullie gebeld en gevraagd hoe dat zit ? Dat ik de 77€ terug krijg omdat de broek eigenlijk €55 was Dit zou nagevraagd worden en snapten mij Nou tot nu toe moet ik nog gebeld worden Altijd bij jullie in Waalwijk gekocht En nu een x online en valt me vies tegen sorry , dan toch maar eens een x bij een andere shop gaan kijken

Prettige ervaring

Vlotte bestelling en bezorging. Past als een bus. Wel een opmerking. Retour behoort gratis te zijn,

Prettig

Snelle levering via winkel en fijne service

Snel, betrouwbaar en snelle levering prima dus

Nog niks ontvangen

Nu 8 dagen later nog steeds niks. Vorige bestelling duurde ook ongeveer 10 dagen dus wachten maar. Dacht dat het eenmalig zou zijn, structureel dus.

Altijd goed

Ruime collectie, snelle levering. Goede klantenservice. En dit is mijn laatste review, ik ga niet meer voor elke bestelling een review plaatsen ;)

Gewoon top

Snelle levering, top service.

Leuke kleding voor leuke prijs

Heb al paar leuke items gekocht in de sale. En ben er echt blij mee. Als iets niet past of niet is zoals ik dacht kan ik het zonder gedoe retour sturen. Een aanrader van mijn kant.

schipperstrui

Goed prijs kwaliteitsverhouding. Geleverd volgens de genoemde levertijd.

Heel veel pech gehad

Schoenen werden een maat groter geleverd als besteld Teruggebracht naar de winkel Ipv geld terug gestort weer een keer af gehouden 2 x betaald en geen schoenen dus weer terug naar dec winkel Wel netjes opgelost

Een snelle levering en prachtige overhemden

Graag tot de volgende keer

Pakket is nog niet binnen.

Pakket is maandag verzonden. Donderdag 17-03 in de winkel geweest in Waalwijk omdat ik niks binnen kreeg of het klaar lag. Blijkbaar is er iets mis gegaan en is het pakket er zondag. Bedankt voor het op de hoogte stellen.

Makkelijk, snel en praktisch

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd. Goede communicatie.

Makkelijk bestellen

alles vanaf de bank je vind op de site wat leuks en je besteld.

Snelle levering. Flinke korting

Paar broeken in de aanbieding gekocht. Flinke korting. Zondagavond besteld, maandag avond in huis.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC