Naast het feit dat ze me een top outfit hebben geleverd, geven ze ook erg goede service. De outfit heb ik online besteld met telefonisch advies. Door een probleem bij DHL werd mijn pakket niet geleverd en retour gestuurd. Only for men twijfelt geen moment en stuurt direct een nieuw pakket met een persoonlijke e-mail, zodat ik er zo min mogelijk last van heb. Dit is precies dat stapje extra zetten voor een klant en geeft mij een goed gevoel.
Bedankt voor je review Jochem! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service!
snel en goed kunnen bestellen.
Bedankt voor je review Frank! Hopelijk tot snel online of in de winkel!
Makkelijk kiezen, snel in huis
Bedankt voor je mooie beoordeling Bart! Veel plezier met je aankoop gewenst en hopelijk tot snel!
Ruime keuze
Bedankt voor je beoordeling Jordy! We hopen je snel weer terug te zien!
Mooie kwaliteit kleding en goede service
Bedankt voor je mooie beoordeling Peter! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Snel geleverd goede service
Bedankt voor je mooie beoordeling Harry! Graag tot een volgende bestelling!
Als je de spullen niet wilt houden, dan betaal je wel 2x verzendkosten. De winkel is 100 km. heen en terug. Er zijn meer winkels
Hartelijk bedankt voor je review, Gerrit. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je klant bent van Only for Men! Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €3,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een Only for Men winkel laten verzenden, al is het natuurlijk lastig als de winkel ver weg is voor je. Wanneer je je gehele bestelling retourneert, betaal je alleen nog de retourkosten. De verzendkosten krijg je dan van ons terug! Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected].
Duidelijk overzichtelijk. Prima service snelle levering
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Bestel regelmatig, altijd netjes op tijd geleverd. Retouren ook correct.
Bedankt voor de 5 sterren Enrico! Hopelijk tot snel online of in de winkel!
Snelle en correcte levering van goede kwaliteit Pierre Cardin broeken.
Hartelijk bedankt voor je review Rob! Fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling!
Eens in de zoveel tijd ga op op zoek naar kleding en bij OFM vind ik altijd wel wat.
Bedankt voor je review Edwin, Hopelijk tot snel in de winkel of online!
Mooie merkproducten met veel korting
Bedankt voor de positieve review Steven!
De webshop heeft een breed assortiment. Het zoeken en filteren zou wat beter kunnen, maar over het algemeen vind je snel wat je zoekt. De prijzen zijn, zeker bij de outlet, goed. Het is fijn dat er ook fysieke winkels zijn. Verkeerd bestelde producten kan ik dan bij ons op het dorp weer inleveren.
Bedankt voor je review Rob! We zien je graag snel weer online of in de winkel!
Extra complimenten voor de klantenservice !!
Fijn dat je zo positief bent over onze klantenservice, Michael! Bedankt voor je review!
Correct
Hartelijk bedankt voor je review Willem!
Snel het pak gevonden dat ik zocht, goeie prijs/kwaliteitverhouding. Helaas mouwen net te kort. Maar prettige online winkelervaring en makkelijk te retourneren. Ik ga zeker een keer kijken in de winkel, want ook die ziet er goed uit!
Bedankt voor je review Martine! Hopelijk tot snel in de winkel of online!
Prima.
Bedankt voor je review Frits!
Ik had 2 polo’s besteld. 1 was niet meer te leveren. Kreeg ik na 3 dagen pas te horen en tweede polo kwam na 1 week. Kreeg 10% korting voor de volgende aankoop. Ook maar geldig tot 30 april..Ik vind dat je dan de bestelkosten ook vergoed moet krijgen en er geen termijn moet stellen.
Beste Mary, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Helaas was het pakket verlaat, ondanks dat heeft only for men dit helemaal goed gemaakt! Dit bedrijf weet hoe service werkt.
Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Afgelopen vrijdag hebben wij je bestelling gecrediteerd, het kan enkele werkdagen duren voordat het bedrag op je rekening staat. Mocht je de terugbetaling eind deze week nog niet gevonden hebben, neem dan contact met ons op. Nogmaals onze excuses. Omdat we de situatie zo vervelend vinden hebben we een klein presentje naar je opgestuurd. We hopen dat je dit kunt waarderen en dat we je snel nog eens online mogen verwelkomen!
Original recension
Kado besteld voor mijn vriend, dit word pas 9 dagen later bezorgd, hier achteraan gebeld waarin me verzekerd werd dat het zo snel mogelijk kwam. Maar het duurde nog een aantal dagen. Ook mailcontact gehad over de korting die niet is verwerkt, ik kreeg dit geld snel terug gestort. Tot op heden ook nog niet gebeurd.
ik heb gekregen wat ik zocht en ben zeer tevreden
Bedankt voor de mooie review! Hopelijk tot snel online of in de winkel!
mooie site leuke kleding goede levering netjes verpakt in een doos.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Roelie! Graag tot een volgende bestelling!
Altijd super fijne service. Zelfs als je 2bestellingen op 1 dag ingeeft krijg je alles netjes geleverd in 1 bestelling en werd als klantenservice 1 keer de verzendskost terug betaald. Prachtige kledij en mooi uitgebreid aanbod voor ieder wat wils. Jong, oud, sportief, gekleed…
Hartelijk bedankt voor het compliment, Anneke! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Had een pak besteld, Maar helaas te klein. Erg netjes verpakt en snelle levering. Retour en gelijk nieuwe maat besteld.
Bedankt voor je mooie beoordeling Sylvia! Alvast veel plezier met je nieuwe bestelling gewenst.
Bedankt voor je beoordeling Ernest! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens!
Zoals het op de site gepresenteerd word, zo ziet, en word het ook geleverd.
Bedankt voor je mooie beoordeling Koos! Graag tot een volgende bestelling.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC