Heerlijke winkel met ruime keus en perfecte service
Hartelijk dank voor je complimenten Michiel!
In de winkel Rosmalen kwam het personeel op mij ongeïnteresseerd over ik had de indruk dat mijn vragen snel werden afgedaan . Na mijn thuiskomst heb ik de webshop van Only for men bezocht en een aankoop gedaan .
Bedankt voor je review, Pierre! Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent over je bezoek in onze winkel in Rosmalen. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. Mocht je je beoordeling nog willen toelichten, dan kan je altijd contact opnemen met ons via [email protected]. We horen je verhaal graag, zodat je toch een positief gevoel overhoudt aan je ervaring met Only for Men. We vinden het natuurlijk ontzettend leuk dat je wel geslaagd bent in onze webshop! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Ruime keuze en prima prijzen samen met verschillende bezorgmogelijkheden. Bestel vaker online en laat het dan in de winkel leveren. Ook aangezien niet alles in de winkel beschikbaar is (assortiment online is groter). Door het leveren in de winkel kun je daar passen, terug laten sturen en andere kleding passen/kopen.
Bedankt voor de vijf sterren, Michel! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Snelle levering en prima produkten.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Ron! Graag tot een volgende bestelling!
Alle aankopen die ik doe via deze site zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt PHJ! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Goede website en op tijd de levering! Alles is goed te volgen en je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Peter! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Hartelijk bedankt voor het compliment, Marc! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
In de winkel besteld aangezien ze daar de juiste maat niet hadden. De 2e dag thuis geleverd gekregen.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Richard! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Ik bestelde een artikel bij only for men. Het bestelproces verliep soepel, eigenlijk wijst alles zich vanzelf, inclusief de betaling. Ik vond het prettig dat ik een keus kon maken tussen bij me thuis laten bezorgen of het artikel ophalen bij een afhaalpunt. Mijn bestelling werd netjes per mail bevestigd. Over de bezorging door DHL werd ik prima op de hoogte gehouden, ook per mail. Twee of 3 dagen na mijn bestelling kreeg ik netjes bericht dat ik mijn bestelling kon afhalen op de door mij gekozen afhaalplek. Allemaal prima zo vind ik !
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Frans! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Sneakers besteld via Only for men. Dit was niet bepaald een prettige ervaring! De bezorging geschied middels DHL. De ervaringen met DHL zijn niet bepaald goed. DHL is een pakketbezorger die goedkoop verzendingen verzorgd. En dat merk je af aan de kwaliteit van de bezorging. Voor het bezorgen maar gelijk een DHL pick up point aangevraagd. Het pakket bleek daar niet bezorgd, ook de track and trace gaf aan dat het daar niet terecht was gekomen. Na veel heen en weer gebel bleek het pakket zoek geraakt. De service van de telefonische helpdesk was ook niet bepaald vriendelijk. Uiteindelijk een 2e pakket opgestuurd gekregen, deze kwam wel goed aan op het pickup point.
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer om te horen dat je nog niet tevreden bent. We hebben ons uiterste best gedaan om bovenstaande kwestie goed voor je op te lossen door direct een onderzoek bij DHL op te starten en een gepaste oplossing aan te bieden. Wij horen graag wat we nog extra voor je zouden kunnen betekenen om ervoor te zorgen dat je weer fan wordt van Only for Men via: [email protected]
Snelle kostenloze levering in ons only filiaal
Bedankt voor de vijf sterren, Carien! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Snelle levering en zeer tevreden prijs kwaliteit
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Daniel! Graag tot een volgende bestelling!
Makkelijk , overzichtelijk
Hartelijk bedankt voor je mooie review! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Snelle levering prima product
Bedankt voor de vijf sterren, GJ! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
vel opnieuw starten om iets te vinden en niet gelijk op maat gezocht
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling!
Weer twee mooie broeken besteld. de service is ook weer dik in orde.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Marja! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Het was heel snel!
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling!
Snelle levering en goede merken
Bedankt voor de vijf sterren, Patricia! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Supersnelle levering Top !
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Tygo! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
De.webshop is overzichtelijk. Goede filters zijn in te stellen. Maat advies werkt goed en klopt. Afhandeling is snel net als de levering.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Danny! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Goed assortiment, makkelijk te vinden wat je zoekt, nog makkelijker te bestellen en snel in huis.
Wat een leuke review Paul, bedankt hiervoor!
Voor deze tijd een lange levertijd en vooral de verwerking van de retouren duurt lang.
Hoi Nick, de levertijd verschilt per artikel. Als je een artikel met langere levertijd kiest, dan kan het inderdaad wat langer duren. Dit wordt wel altijd gecommuniceerd tijdens het bestellen. Wij betalen terug binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van je retour. Binnen deze periode staat het bedrag gelukkig altijd weer op je rekening.
In de uitverkoop twee prima broeken aangeschaft. De volgende dag in huis. Super.
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te versturen! In jouw geval had je twee artikelen die snel verstuurd konden worden. Wij wensen je enorm veel draagplezier toe.
Broek beschadigd, identieke vervanging en alternatieven aangeboden. Zeer vriendelijke werknemers
Fijn dat het voor je is opgelost Sander. Het kan wel eens voor komen dat er iets mis gaat. Hopelijk tot de volgende keer!
Snel geleverd en duidelijke communicatie. Product is top.
Bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met je aankoop gewenst!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC