Filter

Prima om te winkelen

Prima webshop

Misleidend !!!!De kleuren stemmen totaal niet overeen Te mooi voorgesteld

Geachte, Het is nu al de tweede maal dat ik mij misleid voel. De kleuren van zowel de jas als van de schoenen zijn en stemmen niet overeen met wat afgebeeld is. Veel mooier voorgesteld dan de echte kleuren. Met deze bestelling voel ik mij opgelicht. Ik zal het houden maar ik zal er mijn conclusies uit trekken. Plus de maten zijn wellicht maten voor zeer slanke mensen. XL is in mijn ogen L / misschien zelfs zelfs M. Mijn jas van XL is te klein - past enkel zonder vest onderaan. Een ontgoochelde klant. Rene Vandersteen. P.S. Als troost prijs graag een fin. gebaar van 20% zijnde 50 euro

Kwaliteit producten en bezorging uitstekend

Erg tevreden

Duidelijke webshop en snelle levering

Ik shop heel graag bij only for men. Mooie trendy artikelen op een duidelijke webshop

Eerste ervaring

Mijn eerste ervaring om via de webshop bij Onlyformen te bestellen is erg goed bevallen. Wel is het lastiger dan als je fysiek de winkel bezoekt aangezien je het passen moet overslaan en moet gokken. Maar de kwaliteit van de kleding is en blijft uitstekend en het komt gelukkig allemaal netjes verpakt naar je huis toe.

O f m is een betrouwbare winkel

Kopen bij ofm blijft voor herhaling vatbaar

Stoere en stijlvolle Mannenmode

Alleen online gewinkeld bij Only for Men. Goed en breed aanbod van kwaliteitsmerken, met goede aanbiedingen. De bestel en betaalpagina's zijn echter heel traag.

Altijd top!

Of we nu in de winkel kopen of het aanbod online bekijken en bestellen, het is altijd goed. Snelle vriendelijke klantenservice en kundig personeel in de winkel te Alkmaar. In alle rust tijdens een bakje koffie je keuze kunnen maken. Hoe fijn is dat. Erg makkelijk alles onder 1 dak........ zelfs je auto :)

goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering.

Mooie prijs, snel geleverd

Leuke prijs en snel geleverd

Goede producten en fijne service!

Ik kom graag in de winkel of op de website! Ze verkopen kwaliteits producten, hebben een fijne klant benadering en ik voel me welkom in de winkel!

Goed en snel geregeld!

Ga zo door

Dit keer helaas niet 100% tevreden.

Mijn blouse was namelijk nog steeds voorzien van beveiligingslabel. Moest daarom weer teruggestuurd worden. Erg slordig vind ik.

Trage site en verkeerd product geleverd

rage site en verkeerd product geleverd

Goed, helemaal tevreden. Duidelijke site. De levering lijkt ook steeds sneller te gaan.

Keurig op tijd geleverd en vlgs aanwijzingen was de maat goed

Een klantvriendelijke website en eenvoudig te bestellen en te betalen

Ik ben heel erg tevreden over de service van "Only for men.

Deze keer heb ik twee jeans gekocht via de webshop omdat ik het merk en de maat weet. De levering ging snel en ik werd ook goed op de hoogte gehouden. Ik koop ook in de winkel waar ik altijd prima wordt geholpen. En natuurlijk blijf ik ook een kopje koffie drinken.

Snelheid van versturen. Ontvangst in winkel!

Goede service, snel afgeleverd.

Goede service, gekocht voor mijn zoon. Hoop dat kwaliteit ook goed is. We gaan het zien.

Matig

Ik heb ruim 1.5 week (er stond bij betalen dat het 1-3 dagen zou duren) op mijn bestelling moeten wachten die ik af wilde halen in een winkel van jullie. Bleek achteraf ook dat mijn bestelling al 2 dagen in de winkel was , maar dat er ook nog niet was gemaild! Bij het uitpakken van de spullen bleek er aan 2 producten nog een beveiligings-tag te zitten. Door de medewerkers van filiaal in Nieuwegein overigens wel goed geholpen.

Fijne website. Vriendelijke mensen op de chat. Snel geleverd

onvoldoende

de lengte had gerust wel 2-3 cm langer mogen zijn, zijn kleiner dan mijn andere shirts. misschien een idee de lengte op desite te zetten, nu heb je een niet altevreden client. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betrouwbaar

Goede website, snelle verzending, wat voor mij een vertrouwd gevoel betekend.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC