Filter

Heel snelle levering, netjes verpakt, vond het gewoonweg super

perfect,

duidelijke website, snel besteld en snel geleverd

Zoals beloofd binnen 1 tot 3 dagen geleverd. Prima website, makkelijk filteren.

Top, geweldig, zoals afgesproken heb ik mijn paket ontvangen

GEWELDIG< AFSRAAK IS AFSPRAAK.

Gewoon goede kleding

Gewoon goed

Hele snelle levering en een super mooie broek

Altijd weer fijn om bij only for men kleding te bestellen.

Redelijk Oke

Ik had een jas bestel. Werd snel en goed geleverd. De jas komt denk ik uit een winkel wat geen probleem is. Maar de jas zat opgerold in een doos. Niet even iets er om heen of zo. Hij zat vol met losse haartjes en andere korte touwtjes. De jas trekt het ook makkelijk aan. Maar het leek nu bij een tweede handje dan een nieuwe Jas. Ik zou het nog steeds aanbevelen maar misschien goed om op te letten hoe je dingen opstuurt. Mensen kopen gewoon wel een product bij je.

Goed product, scherpe prijs

Ik was op zoek naar een floris van bommel riem. Kwam deze tegen bij only for men. Exact dezelfde voor een heel scherpe prijs. Levering gebeurde snel en netjes. Werd goed op de hoogte van deze levering. Prettige ervaring en voor herhaling vatbaar.

Mooie merken snelle levering

Veel keus in de overzichtelijke webshop en in de sale ook nog ruime keus. Gekozen items perfect en snel geleverd

Altijd goed en snel geholpen

Goed personeel en vriendelijk

uitstekend

Prima service bij Only for Men.

Mooie aanbiedingen Ruime keus Snelle levering

altijd goed

Zeer ruim assortiment, snelle levering. Ben hier al jaren klant, service ook dik in orde.

geweldig

Goede maattabellen, mooie producten.

mijn bestelling via internet besteld omdat daar alles op voorraad was. In de winkel opgehaald omdat die bij mij dichtbij is. Snel & goed gegaan.

Prima en snel in huis

Boven verwachting

Snelle levering. Retour formulier er bij.Allemaal plus punten.

Goede artikelen in een leuke sale

Duidelijke omschrijving, mooie kwaliteitskleren, goede prijs en service

Een mooie kwaliteitspak besteld en heel snel geleverd.

Prima geregeld via webshop

Geen opmerking

Vriendelijke behulpzaam personeel!!

Excellente klantbediening

Mooie winkel met breed assortiment kwaliteitskleding. Je kleding wordt conform afspraak geleverd en indien nodig vermaakt.

Absolute top service!

Na een aankoop bleek dat we teveel betaald hadden. Hierover is contact geweest met de winkel. Zonder enig probleem kregen wij meer dan het verschil terug. Daarnaast, wat echt niet had gehoeven, een kadobon met een fles bubbels en bloemen. Zoiets was helemaal niet nodig geweest maar het geeft aan hoe hoog het service level ligt. We gaan heel snel weer terug, we waren overigens super geholpen door erg aardige medewerkster.

Slecht voorraadbeheer

Twee keer kan een bestelling niet geleverd worden.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC