Filter

zeer snelle levering

Correct afhandeling en snel

Mooie producten

Mooie pullover voor een scherpe prijs.

Voor mij de perfecte kledingwinkel!

Goede en ruime keuze Perfecte levering Geen probleem bij terugname of omruilen

Goed assortiment en betrouwbare webshop

Prima assortiment.

Snelle levering en goed kwaliteit

nvt

Alles goed geregeld, en als er iets is lossen ze dat op

goed en snel

top

een goede ervaring

Ik vind Only for Men een fijne zaak om online te kopen. altijd netjes verzorgt en snel geleverd.

Aanbieding (en website) misleidend

Ik had een aanbieding besteld. 2 paar sokken voor 15 euro. Toen kreeg ik helaas maar 1 paar. (Voor 15 euro) Toen ik dat bij de klantenservice aangaf kreeg ik het antwoord: dat ik maar eentje besteld had en dat ik maar een 2de moest bestellen als ik er 2 wil. Pas toen ik een screenshot stuurde met de aanbieding kreeg ik het bericht dat ik nog een paar mocht bestellen met achteraf betalen. En dat de klantenservice de kosten zou annuleren. Maar dat vertrouwde ik natuurlijk niet (zit ik straks met dubbele kosten en verzendkosten), dus daarom de sokken maar teruggestuurd. Dus samenvattend: 1) misleidende aanbieding. Ik had dus blijkbaar 2 moeten selecteren. Maar dan had ik eigenlijk 4 paar verwacht. (Omdat er stond "2 paar voor 15 euro") en ik wou maar een keer 2 paar. 2) slechte servicedesk. Pas na een screenshot de fout begrijpen. En in plaats van gewoon een extra paar sturen, moet ik actie ondernemen. 3) als je achteraf betalen invult dan moet je een geboortedatum opgeven. Helaas kun je het niet zelf intoetsen. Probeer maar is 1980 in te vullen, en dan begrijp je het probleem. Groet, Fabian

Alles ging prima

Netjes geregeld

Snelle service en makkelijke website

Super makkelijk broeken kopen in de opruiming zeker als je goed je eigen maat jeans weet.

Tevreden

Goede communicatie en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.

In de webshop overzichtelijk, en in de winkel in Reusel netjes geholpen door zeer vriendelijk personeel

De site is prima, laad af en toe wat langzaam

Makkelijk en overzichtelijk

Tevreden

Gewoon netjes verzorgd

Gewoon netjes

Kwalitatief zeer goed voor wat je betaald

Wel in de sale gekocht maar mooie aanbieding voor goede truien en broeken

Nog steeds in afwachting

Op de website stond binnen 1-2 dagen leveren. Is nu de 5e dag en nog geen bericht ontvangen.

Ben al jaren klant voor mijn man en kinderen bij only for men, zelfs het trouwpak ,schoenen etc van mijn zoon . Geweldige service .

Makkelijk bestellen, snel en op tijd bezorgd!

Al heel lang mijn favoriete winkel. Ik maak gebruik van zowel de fysieke winkel als de webshop.

prima service en alles volgens afspraak !

Meer dan tevreden met mijn aankoop!!!

Top, snel en goede geleverde producten.

Snelle levering, mooie shirts, en goede kwaliteit voor nette prijs

TOP

Fijne website snel en overzichtelijk !

Nette kleding voor een zeer schappelijke prijs!

Al jaren bestel of shop ik kleding bij Only for men. Bevalt mij prima, want ze hebben leuke, nette vrije tijdskleding voor een zeer schappelijke prijs, zeker als je de Outlet-sale afwacht! In de winkel ben ik overigens ook altijd zeer goed geholpen; de laatste paar jaar shop ik meer online, door de omstandigheden....

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC