Filter

Goed , maar als het niet past duurt het te lang wanneer je geld terug krijgt

Goed , maar als het niet past duurt het te lang wanneer je geld terug krijgt . Ik zou het hier door niet aanraden bij andere

ik heb voor de eerste keer besteld en dat ging goed alleen moest ik een product terugzenden daar er een te kleine maat was gestuurd maar dat zal worden recht gezet en daar wacht ik nu op

Prima service, snelle service, uitstekende kwaliteit spullen.

zie hierboven

Snel en netjes

snel geleverd en bezorgd

Fijne website, snelle levering, goede prijs kwaliteit

Fijne website, snelle levering, goede prijs kwaliteit

Overzichtelijke webshop, snelle bestelprocedure, goede after order commu.

Simpel en snel bestellen en eenmaal besteld hele fijne, stipte en correcte communicatie ivm belangrijkste fases in leveringstraject.

Echt super goed

Uitstekend werkende site met fijne navigatie tools, leuke aanbieding, de volgende morgen goed verpakt, en van (eventueel) retour etiket voorzien, netjes thuis bezorgd. Shoppen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Heerlijk zittende stylish broek voor een prima prijs :-)

Ik heb een broek uitgezocht online. Ik vind hem heerlijk zitten en hij ziet er stylish uit.

Dikke prima!

Op zoek naar een nieuw overhemd, keuze genoeg en dan ook nog eens 2e gratis! Geweldig

Perfect !

Een Pierre Cardin broek besteld via de webshop. Broek was in solden doch kon eventueel toch geruild worden. Gezien ik bijna uitsluitend broeken van dit merk draag wist ik de juiste maat en model te bestellen. Perfecte afhandeling van de bestelling. Zeer tevreden over het contact met Only for men.

Mijn erevaring met Only for Men zijn prima Ik bestel regelmatig kleding via internet, en ik Kom geregeld in de winkel in Geldermalsen.

Kwalitiet

Al lang klant bij only for men, altijd mooie kleding voor niet te duur en kwaliteit. De website is goed overzichtelijk en een ruim keus ook in de winkel. Word altijd uitstekend geholpen en alles keurig op tijd geleverd.

Mooi product, nette prijs

Jas besteld en opgehaald in de winkel. Direct gepast en prima.

Goede service uitstekende kwaliteit

Zeer goede ervaringen met service levering en kwaliteit van de fashion

Gekocht en verzonden

Fijn bedrijf met snelle verzending. En leuke aanbiedingen

We zijn heel tevreden .snel bezorgd en alles plaste ook fijn

We zijn heel tevreden ,,en alles paste en snel geleverd ,,,,

Een zeer goede ervaring.

Heel snel geleverd en zorgvuldig afgehandeld.

exact op tijd geleverd.

OP de website was de keuze niet erg moeilijk.

Snlle lvering, eenvoudige retourmogelijkheden, goede prijzen

Fijne web site, goed aanbod aan kleding, prijzen prima.

Snelle, adequate levering

Zeer snel, en cfm. bevestiging geleverd

Alles goed afgebeeld

Wat er staat klopt.

Wederom weer goed geholpen door mijn favoriete verkoper .

Blijft een mooie winkel in Leidsche Rijn . Ruim omgezet en genoeg keuze aan merken en style en een leuke bar . En allemaal vriendelijke verkopers die je graag helpen.

Snel geleverd en alles paste perfect

Mooie set met truien die mijn garderobe weer op niveau brengt. Snel geleverd ook.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC