Tijdens de actie 2 halen 1 betalen mooie schoenen van Giorgio en van Bommel gekocht. De bestelling op de website verliep probleemloos en na 3 dagen thuisbezorgd. Op de website zou eventueel bij schoenen vermeld kunnen worden of de binnenzool uitneembaar is. Dat is handig voor steunzooldragers.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Peter! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Artikelen zijn op voorraad. Uiteindelijk blijkt dit bij ruim 30% vd bestelde artikelen toch niet zo t zijn en wordt dus gewoon niet geleverd
Beste René, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Ik kreeg wat ik besteld heb en op tijd. Dus tevreden
Wat fijn om te horen Arjan. Veel plezier met je bestelling!
Ruim aanbod in verschillende maten, snelle levering en goede service. Vaak ook goede aanbiedingen.
Bedankt voor je mooie beoordeling Martin! Veel draag plezier!
Door drukte duurde het 6 dagen voordat mijn bestelling werd verstuurd. Dit is geen probleem maar ik vind dat webshop tussentijdse updates moeten geven, vooral als je vooraf betaald hebt. Na de bevestiging van de order hoor je een aantal dagen niets. Het zou goed zijn wanneer je een bericht krijgt, de derde dag bv. We zijn ermee bezig etc etc. Verder helemaal tevreden over de afwikkeling en de kwaliteitsmerken die te koop zijn.
Bedankt voor je beoordeling Xander! We zullen je feedback intern bespreken. Graag tot snel!
Ik heb hele goede ervaringen met de webshop. Al meerdere keren kleren besteld via de webshop, alles keurig netjes op tijd geleverd. Via de website alles goed kunnen vinden, op maat, kleur, merk en prijs. Dus ik ben goed te spreken over Only for men en zal er zeker vaker kleding bestellen.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Jaap! Graag tot een volgende bestelling!
Altijd al een leuke winkel geweest met enorm veel keuze, snelle service en leuk materiaal!
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Josthin! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Leek een leuke trui, maar was erg skinny. Mijn vriend heeft al jaren pme kleding in dezelfde maat, maar deze valt echt klein. Erg jammer dat ik daarom verzend en retour kosten moet betalen, niet goed genoeg gekeken voor de tijd. Volgende keer maar weer bestellen bij mijn vertrouwde winkel, ook al is het dan misschien niet zo afgeprijsd Nu ben ik bijna €7,- kwijt en heb nog niks
Beste, Hartelijk bedankt voor je review. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je een bestelling hebt gedaan bij Only for Men! Graag geef ik je dan ook een toelichting over de verzend en retour-kosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €3,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een Only for Men winkel laten verzenden. Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Uiteraard heeft de vervoerder waar de webshop mee samenwerkt de voorkeur. In ons geval is dat DHL. Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €2,95. Om gebruik te kunnen maken van dit gereduceerd tarief dien je het meegeleverde retouretiket te gebruiken bij je retourzending. De retourkosten van €2,95 worden door ons automatisch in mindering gebracht op het door ons terug te betalen retourbedrag. Het is eventueel wel mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze Only for Men winkels. Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Prima service, door Corona iets vertraagde levertijd. Maar vragen hierover werden snel en adequaat behandeld.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Ron! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Bedankt voor de vijf sterren, Ronald! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Steeds een VIP behandeling
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Paul! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Ik heb besteld wat ik wilde hebben ging snel en had het snel in huis ik ben zeer tevreden
Bedankt voor je mooie beoordeling Jolanda.
De maattabel die Only aangeeft klopt niet helemaal. 1 maat trui paste perfect en de andere was te groot. Ik had natuurlijk ook zelf mijn eigen maat aan kunnen houden maar ik zit vaak tussen m en l in vandaar dat ik mij liet leiden door de maattabel die Only aangeeft. Verder opsturen afhandeling prima. Ga hier vaker wat kopen.
Beste Walter, Bedankt voor je review! Wij begrijpen je onvrede, want niks is vervelender dan wanneer blijkt dat je de verkeerde maat hebt besteld. Wij doen ons best om via diverse kanalen een zo persoonlijk mogelijk advies te geven. Helaas blijft dit ook voor ons, zeker op digitale afstand, een uitdaging. Hierdoor kan het voorkomen dat de bestelde maat toch niet zo perfect past als je had gehoopt. Eventueel kunnen onze klantenservicespecialisten je helpen met het vinden van de juiste maat! Mocht je naar aanleiding van je review nog vragen voor ons hebben, dan horen wij het graag. Onze welgemeende excuses voor het ongemak, we hopen je snel weer te zien in één van onze fysieke Only for Men winkels of online!
Ruime keus, leuke prijzen, snelle verzending, keurig verpakt, retourneren gratis en keurige track and trace. Binnen 1,5 dag in huis. Vele bekende merken en vaak en veel sales. Ik hoef de deur niet meer uit voor nieuwe kleding.
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Twan! Veel plezier met je aankoop gewenst en hopelijk tot snel!
er is een pakketje zoek geraakt van mijn bestelling op 25-1 wacht even tot dit is opgelost voor ik een nieuwe bestelling ga doen
Beste Jan, vervelend om te horen dat je bestelling zoek is geraakt. Wij hebben een onderzoek opgestart bij DHL. We hopen je snel een oplossing te bieden. Uiteraard gaan we dit oplossen voor je! Mocht je nog verdere vragen hebben kan je altijd even contact op nemen met onze klantenservice!
Fun en leuk
Bedankt voor je mooie beoordeling Oscar! We zien je graag terug!
Snel bezorgd , maar paste helaas niet Retour gedaan ,maar geen mail van ontvangst gehad Gezien dat DH L het wel bezorgd had bij only for men ,! Wacht nu nog op retour betaling
Je terugbetaling is 6 februari voor je verwerkt. Het betaalde bedrag staat uiterlijk vrijdag terug op je rekening. Hopelijk tot ziens!
Komt heel betrouwbaar over. Service goed. Vriendelijk aan de telefoon.
Bedankt voor je leuke review Henk. Hopelijk tot de volgende keer!
Vest niet ontvangen. Zou gisteren bezorgd worden.
Hallo Benno, wij zien in je track & trace dat het pakketje zaterdag 5 februari is ontvangen. Mocht dit anders zijn, dan horen wij dit graag via [email protected]
Nette verzending, kimen afspraken na, duidelijke website
Bedankt voor je mooie beoordeling, Yvonne!
Prima kleding, snel bezorgd. De 5e ster komt op het moment dat alle jij en jouw in de correspondentie vervangen wordt door u en uw.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Only for Men heeft er voor gekozen om de je/jij benadering aan te houden. Vind u dit niet prettig, geef dit dan aan. Wij proberen hier rekening mee te houden. In de automatische e-mails is dit niet mogelijk, maar in de persoonlijke e-mails proberen wij dit aan te houden als u dat liever hebt. In ieder geval veel draagplezier toegewenst met de kleding!
door Only F M netjes aangegeven dat het niet de volgende dag in huis is maar een paar dagen kan duren.
Hoi Marcel, wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te informeren over de levertijd van je pakketje. Fijn dat je dit als prettig hebt ervaren.
Geweldig gewinkeld
Goed om te horen Jeanne-Marie. Hopelijk tot de volgende keer!
Bedankt voor je beoordeling Jurriaan.
Makkelijk en overzichtelijk kleding bestellen. Voorbeelden en goede omschrijving pasvorm. Koop hier al jaren. Nooit ontevreden geweest. Aanrader.
Hartelijk dank voor je beoordeling. Wij zijn super blij om te horen dat je al zo lang, zo graag bij ons winkelt.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC