Filter

Prachtige schoenen.

Tijdens de actie 2 halen 1 betalen mooie schoenen van Giorgio en van Bommel gekocht. De bestelling op de website verliep probleemloos en na 3 dagen thuisbezorgd. Op de website zou eventueel bij schoenen vermeld kunnen worden of de binnenzool uitneembaar is. Dat is handig voor steunzooldragers.

Ruim 30% vd bestemming wordt tóch niet geleverd

Artikelen zijn op voorraad. Uiteindelijk blijkt dit bij ruim 30% vd bestelde artikelen toch niet zo t zijn en wordt dus gewoon niet geleverd

Tijdig geleverd prima

Ik kreeg wat ik besteld heb en op tijd. Dus tevreden

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs, goede service.

Ruim aanbod in verschillende maten, snelle levering en goede service. Vaak ook goede aanbiedingen.

Kwaliteit van de producten goed, maar weinig tussentijdse updates over de levering.

Door drukte duurde het 6 dagen voordat mijn bestelling werd verstuurd. Dit is geen probleem maar ik vind dat webshop tussentijdse updates moeten geven, vooral als je vooraf betaald hebt. Na de bevestiging van de order hoor je een aantal dagen niets. Het zou goed zijn wanneer je een bericht krijgt, de derde dag bv. We zijn ermee bezig etc etc. Verder helemaal tevreden over de afwikkeling en de kwaliteitsmerken die te koop zijn.

Mijn ervaring met Only for men is zeer goed.

Ik heb hele goede ervaringen met de webshop. Al meerdere keren kleren besteld via de webshop, alles keurig netjes op tijd geleverd. Via de website alles goed kunnen vinden, op maat, kleur, merk en prijs. Dus ik ben goed te spreken over Only for men en zal er zeker vaker kleding bestellen.

Topwinkel

Altijd al een leuke winkel geweest met enorm veel keuze, snelle service en leuk materiaal!

Jammer dat ik verzend en retour kosten moet betalen

Leek een leuke trui, maar was erg skinny. Mijn vriend heeft al jaren pme kleding in dezelfde maat, maar deze valt echt klein. Erg jammer dat ik daarom verzend en retour kosten moet betalen, niet goed genoeg gekeken voor de tijd. Volgende keer maar weer bestellen bij mijn vertrouwde winkel, ook al is het dan misschien niet zo afgeprijsd Nu ben ik bijna €7,- kwijt en heb nog niks

Fijne website en prima levering

Prima service, door Corona iets vertraagde levertijd. Maar vragen hierover werden snel en adequaat behandeld.

Kwaliteit, professionele service en heldere communicatie

Snelle correcte service

Steeds een VIP behandeling

Ik heb besteld wat ik wilde hebben ging snel en had het snel in huis ik ben zeer tevreden

Mooie kleding

De maattabel die Only aangeeft klopt niet helemaal. 1 maat trui paste perfect en de andere was te groot. Ik had natuurlijk ook zelf mijn eigen maat aan kunnen houden maar ik zit vaak tussen m en l in vandaar dat ik mij liet leiden door de maattabel die Only aangeeft. Verder opsturen afhandeling prima. Ga hier vaker wat kopen.

Geweldige winkel

Ruime keus, leuke prijzen, snelle verzending, keurig verpakt, retourneren gratis en keurige track and trace. Binnen 1,5 dag in huis. Vele bekende merken en vaak en veel sales. Ik hoef de deur niet meer uit voor nieuwe kleding.

afwachten

er is een pakketje zoek geraakt van mijn bestelling op 25-1 wacht even tot dit is opgelost voor ik een nieuwe bestelling ga doen

Shoppen bij jullie is leuk en gemakkelijk

Fun en leuk

Snel met bezorgen. Niet met terug betaling

Snel bezorgd , maar paste helaas niet Retour gedaan ,maar geen mail van ontvangst gehad Gezien dat DH L het wel bezorgd had bij only for men ,! Wacht nu nog op retour betaling

Ga zo door!

Komt heel betrouwbaar over. Service goed. Vriendelijk aan de telefoon.

Niet te beoordelen

Vest niet ontvangen. Zou gisteren bezorgd worden.

Overzichtelijk en fijn in gebruik

Nette verzending, kimen afspraken na, duidelijke website

Je krijgt wat je ziet

Prima kleding, snel bezorgd. De 5e ster komt op het moment dat alle jij en jouw in de correspondentie vervangen wordt door u en uw.

prima ervaring

door Only F M netjes aangegeven dat het niet de volgende dag in huis is maar een paar dagen kan duren.

Geweldig gewinkeld

Prima,maar de site is niet echt responsief

Uitstekende kledingsite

Makkelijk en overzichtelijk kleding bestellen. Voorbeelden en goede omschrijving pasvorm. Koop hier al jaren. Nooit ontevreden geweest. Aanrader.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC