Filter

Kosten voor verzenden en retour op dergelijk dure producten is geen service

Kleur was in het echt anders dan online. Stof was erg dun. Teleurstellend dat je én moet betalen voor verzending én moet betalen voor retourzendingen. En dat voor een bestelling van boven de 100 euro

Bestelling ging prima bezorging via DHL slecht Retour kost mij nu geld Slecht

Bestellen gaat prima en product is mooi maar helaas te klein. Nu met retourneren blijkt dat de verzendkosten met het retourbedrag verrekend gaat worden. Vind ik raar en niet netjes, zeker niet gezien ik gelijk iets anders besteld heb. Dan de bezorging met DHL, deze zeggen op x tijd aan deur geweest te zijn maar we waren alle thuis en hebben niemand gezien. Overstappen op post NL zou ik zeggen is echt 10 keer beter en betrouwbaarder.

Mooie aanbieding Goed

Mooi vest, prima geleverd

Duidelijke website, mooi vest uitgekozen, prima geleverd

heel goed

Ondanks dat het product niet aan mijn eisen voldeed werd het bedrag netjes en snel terug gestort op mijn rekening

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit kleding fijne medewerkers en ik vind dat ik er prima geholpen wordt.

Goede website, prima filters, bestellen is eenvoudig evenals betalen en afleveren in de winkel gratis, prima!

Goede website

Goede service.

Bestellen en levering is correct verlopen, ik ben zeer tevreden.

Mooie kleding maar…..

Kleding, prijs en keuze is prima. Maar kreeg mijn bestelde sweater inclusief beveiligings magneet die je dus niet zelf kan verwijderen. Na gebeld te hebben kon ik hem terugsturen of in een andere winkel (met aankoop bewijs) de magneet laten verwijderen. Jammer. Wellicht toch even scherper zijn op zaken voordat je hem verstuurd.

Het juiste geleverd

Verzorgde bestelling, snelle retourbetaling

Mijn bestelling snel en verzorgd ontvangen. Een groot deel behouden, één niet passend artikel terug gestuurd, snelle terugbetaling. Minpunt: de te betalen portokosten, zowel heen als terug, zijn onzin, zeker bij een flinke besteding. Dat voelt niet klantvriendelijk.

Snel en genoeg keus en echte aanbiedingen

Makkelijk bestellen. Snelle levering en niet onbelangrijk de actieprijzen mogen er ook zijn

Snel en correct

Goed verzorgd en overzichtelijke webshop met goede omschrijving

Top geregeld

Super webshop snelle levering

Prima verzorging van het bestelde artikel

Goede service en snelle levering en geheel conform mijn bestelling

Mooie schoenen! Top aanbieding!

Mooie schoenen! Snel geleverd!

gewoon goed

snel en netjes in de winkel afgeleverd

Nog nooit ook maar iets te klagen gehad.

Fijne website, veel keus, makkelijk bestelbaar, snelle en nette verzending. Al vaak iets besteld, nog nooit te klagen gehad.

heel netjes en goed

alles goed verzorgd en perfect

Vlot en goed.

Vlotte en goede levering.

Duidelijke website maatgeving is perfect snelle levering

Super snelle levering, de aangegeven maten zijn goed.

Top prijs en snelle levering

Goede kwaliteit-prijsverhouding en steeds mooie aanbiedingen

Gemakkelijk en correct.

Al enige jaren bestel ik en haal in de winkel op. Ik ben heel content. Chapeau!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC