Filter

Gemakkelijk en correct.

Al enige jaren bestel ik en haal in de winkel op. Ik ben heel content. Chapeau!

Altijd correct

Snelle levering, goed verpakt Mooie aanbiedingen en dito kwaliteit

Niet ok

Ik heb de vorige mail gedeleted omdat ik niet graag een slechte review geef. Maar OFU blijft er naar vragen. Mijn ervaring: - verloopt stroef - lang wachten op verzending - uiteindelijk krijg je het bericht dat het verzonden is, blijkt het niet verzonden - vervolgens een mail dat het product niet verstuurd kan worden, dus geen product - de mail met track and tracé had niet verzonden mogen worden - daarna (lang) wachten op je geld Ervaring in de webwinkel valt dus erg tegen en kan makkelijk verbeterd worden. Ik hoop dat het een incident was.

Gebruiksvriendelijke webshop en hele snelle levering!

Gebruiksvriendelijke webshop en hele snelle levering!

zeker tevreden

zeker in orde , mooie kleding en niet te prijzig

Helemaal toppie

Alleen jammer dat je in Geldermalsen een vestiging heb. I.v.m kerk heb ik nikzzz mee Vandaag niet morgen helemaal niet. Met vriendelijke groet, M.j.Hak

was perfect in orde

Keurig op tijd geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelde artikelen. Netjes verpakt. Zou weer hier bestellen

Goede webshop

Goede en bekende producten, soms niet in de gewenste maat verkrijgbaar. Leveringen verlopen vlot.

top

Only doet gewoon wat het beloofd snel en transparant!

Geslaagde aankoop bij Only For Men winkel in Leidsche Rijn Utrecht

Ben door een vriendelijke medewerker geholpen die zich niet opdringerig opstelde. Heb het juiste advies gekregen en ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Snelle service en afhandeling

Fantastisch, ook door de service in Leidsche Rijn Utrecht

Online 2 pakken besteld. Met name de service in Leidsche Rijn winkel, daar de bestelling opgehaald. Goed advies over innemen van de 2 pakken, vriendelijke adviseur met tips maar wel je eigen smaak respecteren. Heel goed. Kortom 5 sterren voor levering icm winkeladvies. Vnl dat tweede heeft me doen bewegen om (1) een beoordeling te geven, tegenwoordig stik je in de beoordelingsaanvragen en (2) een goede beoordeling te geven. Dat het pakket aankomt is tegenwoordig standaard lijkt mij....

Zeer goede ervaring

prima shop ervaring

goede keuze, breed assortiment, snelle levering

Toppie

Snel en goed geleverd

Goede webshop

Ik heb goede ervaringen met deze webshop, leveringen zijn snel en worden goed verpakt. Retourzendingen worden erg snel verwerkt.

Redelijk snel geleverd. Helaas was het item te klein. Zonder problemen retour gebracht locatie Doesburg

Groot assortiment, klantvriendelijk site

Snelle en correcte levering/service; goede telefonische bereikbaarheid (!!!!!)

Prima spullen en goede webshop. Afhandeling is prima.

Logistiek is prima.

Prima geregeld!

In het weekend besteld en dinsdag in huis. Bestelling klopte helemaal.

Fijne collectie aan redelijke prijzen en dikwijls mooie kortingen

Bij de aankoop van bvb een hemd heb ik eindelijk de goeie maat gevonden aan een beste prijs. De levering gaat snel en correct. Zeer aan te bevelen shop. Doe zo verder.

Snel geleverd en netjes verpakt

Ik bestelde twee paar schoenen en even later,dezelfde dag twee riemen! De bestellingen werden toch apart geleverd en dat had ook in 1 pakje gekund !

Perfect Precies wat ik zocht en super snel geleverd.

Mooie kleding die mij gelijk past en heel voordelig.

Mooie webshop maar passen kost geld

Een winkel mer mooie kleding, maar met 4 euro verzendkosten en 3 euro retourkosten kost passen van je kleding 7 euro. Zonde en een drempel om weer wat te bestellen.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC