Teleurstellende ervaring. Drie truien besteld, erg laat ontvangen, te weinig communicatie en toen bleek de pasvorm uiterst ouderwets (zeer ruim vallend) te zijn. Alles dus maar terug gestuurd, wat ook nog geld kost......
Bedankt voor je beoordeling Roeland. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent, dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Het bestellen gaat vlot en gemakkelijk, dus is ben zeker tevreden over het deel van Only for men. Echter de levering is uitbesteed aan DHL en zij vinden ons huis blijkbaar te ver weg liggen. Het pakket wordt dus nooit afgeleverd. Dit voor mij dus nu ook de reden waarom ik niet meer bestel bij Only for men.
Bedankt voor je beoordeling Dennis! Wat vervelend om te horen dat je pakket niet volgens verwachting is bezorgd door DHL. Wij begrijpen dat dit natuurlijk ontzettend vervelend is en wij hebben daarom wij ook gelijk een klachtprocedure voor je opgestart bij DHL. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Mochten er nog vragen zijn dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via [email protected]
Helaas geen vestiging bij ons in de buurt maar de online service compenseert dat gelukkig wel
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Piet! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Gevarieerd aanbod dat makkelijk te doorzoeken is maakt het makkelijk snel de juiste keuze te maken. De service vanuit de winkels sluit goed aan op de online beleving.
Bedankt voor de vijf sterren, WR! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Overzichtelijk, gemakkelijk bestellen en snelle levering.
Bedankt voor de vijf sterren Renate! Hier doen we het voor! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Goed filter, makkelijk te bestellen, goed afgeprijsd, snel geleverd.
Hartelijk dank voor je mooie review WL! Graag tot snel!
Only for men heeft een groot aanbod van kleding met een duidelijke website, om snel en gemakkelijke kleding te bestellen. Vooral mijn zakelijke kleding koop ik bij Only for men. De service is optimaal en bestellingen worden snel en netjes afgehandeld.
Bedankt voor je mooie beoordeling R.! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Heel prettig, vlotte en juiste levering. Ook bij een retourzending heel snel bericht en afhandeling. Top.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Joost! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Bedankt voor je mooie beoordeling Jan! Graag tot een volgende bestelling!
In winkel was beschikbare maat niet aanwezig. Verkoper in winkel heeft de bestelling in webshop gedaan. Heel prettig en pro actief
Hartelijk dank voor je beoordeling Kostas! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Een tevreden klant die graag shopt keert terug.
Bedankt voor je mooie beoordeling Leo! We zien je graag weer snel terug!
Bedankt voor je mooie review Marcel! Graag tot ziens online of in 1 van onze winkels!
Na 1 wk en een reactie van mij met de vraag waar mijn bestelling blijf , een verklaring. Dat het niet binnen 2 dagen bonen is, begrijp ik, maar 8 dgn is wel BV lang.
Bedankt voor je feedback JC. Mijn excuses dat je bestelling later geleverd is dan dat je verwacht had, dit is uiteraard niet de bedoeling geweest!
Snelle levering. Verpakking uitstekend (incl hanger + kledingzak)
Bedankt voor je mooie beoordeling Peter! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Precies de kleur zoals in de advertentie. Het is een hele fijne kwaliteit om te dragen en zit lekker. Snelle levering bovendien.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Marc! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Prachtige lederen Cycleur de Luxe sneakers gekocht voor een mooie prijs. Bestellen is eenvoudig en levering binnen 2 dagen!
Bedankt voor de vijf sterren, Alex! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
De overhemden en trui cq vest zijn van goede Kwaliteit. De levering was snel.
Bedankt voor je leuke reactie! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Makkelijke bestel wijze en snelle levering
Bedankt voor de vijf sterren, Rene! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Altijd goede kwaliteit en ook grote maten btw koop.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Mathieu! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Aanvulling review, OFM heeft contact met mij opgenomen en de retour verzendkosten teruggestort, sportief en mooie service. Zoals eerder geschreven OFM prima bedrijf, maar sommige zaken voor verbetering vatbaar. Ik bestelde een broek in de voor mij gebruikelijke maat 32-34, deze bleek te klein. Teruggestuurd, want ruilen kan niet bij Only for men (best raar) en naast 3,95 verzendkosten bij bestelling, ook nog eens 2,95 retourkosten. Vervolgens de broek nogmaals besteld, nu een maat groter, nl 33-34. Weer 3,95 verzendkosten en tot mijn verbazing was deze broek kleiner dan de eerder bestelde broek, raar maar waar. Deze broek weer retour gestuurd, weer 2,95 verzendkosten en nog steeds niet de gewenste broek. Kortom geen broek, maar wel 13,80 aan verzendkosten betaald. Dus niet tevreden en eigenlijk kan OFM er niet zo veel aan doen. Hoewel de verzendkosten delen, zou best sympathiek zijn. Evengoed ga ik in de toekomst vast weer wat bestellen bij OFM.
Beste Marcel, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je niet tevreden was over je bestelling. We nemen even contact met je op via de mail om dit op te lossen. Voor een volgende keer raad ik je aan om even contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag om je helemaal tevreden te stellen. Onze excuses voor het ongemak.
Original recension
Zeer tevreden en vrij snelle levering.
Het doet ons goed om te horen dat je zeer tevreden bent Wim. Hopelijk tot de volgende keer!
Goede service en bij het ophalen vriendelijk winkel personeel.
Goed te horen dat je winkelervaring prettig is geweest. Hopelijk tot een volgende keer!
Bedankt voor je beoordeling Robert!
Fijne zaak en adequate afhandeling
Bedankt voor het compliment Floris! Graag tot snel!
Zoals altijd netjes geregeld. Heb pakket naar de winkel in Veldhoven laten sturen omdat je daar altijd goed ontvangen wordt en dan ook weer een kijkje te kunnen nemen in de winkel wat er weer allemaal te koop is en ook de aanbiedingen te kunnen bekijken.
Bedankt voor je mooie beoordeling Peter. Fijn om te horen!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC