Filter

Klantvriendelijke webshop , mooi aanbod Masons broeken

super , bestel liever online dan naar fysieke winkel te moeten gaan , mooi aanbod masons goede merken

Topservice

Hele fijne webshop en dito winkel in Veldhoven

Een warm bad van service in een zaak met schitterende kleding

De service is geweldig! Er wordt meegedacht, meegezocht, en gevonden! Wij hoeven nergens anders meer te shoppen voor m’n man. Hier slagen we altijd☺️

Mooie nette kleding voor juiste prijs

Ik zat al een tijdje te kijken om een paar chino’s en overhemden te bestellen, toen ik de actie zag van the bleuprint en Victim 4 voor €119,-. Ondanks dat ik beide merken niet echt kenden vond ik ze er toch goed uitzien en heb het besteld. 2 dagen later keurig bezorgd ik dacht nog wat is dit een kleine doos maar uiteindelijk zat alles er netjes in en het zit heerlijk.

Zoals het hoort. Bezorgd werd wat ik had besteld, op het beloofde moment en in goeie doos in een herbruikbare kostuumzak. Kortom, prima.

Goed en snelle levering

Snelle en overzichtelijke webshop. Echter werkte de functie "favorieten" niet dus kon ik geen overzicht oproepen van de items die ik als favoriet had aangeklikt. Zeer snelle levering.

Overzichtelijke site en eenvoudig bestelproces

Eenvoudig zoeken, goede aanbiedingen, veel keus

snelle bezorging

bestelde artikelen (truien) naar wens maar ik twijfelde of ik juiste maat besteld had. Naderhand toch prima. Had maat XL besteld en past goed maar misschien bij een volgende bestelling toch maar XXL. Nu is de winkel weer geopend dus ik kan naar de winkel gaan.

Snelle levering, goede kwaliteit

2 vesten voor mijn man besteld. Goede pasvorm en kwaliteit. Zeer tevreden

Goed product snel geleverd

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd en mooi product.

Veel communicatie nodig

Maten komen niet overeen bij het merk met verschillende modellen. De future flex modellen verschillen ook in maat.

Netjes verpakt, goede producten. Items die je niet gebruikt eenvoudig te retourneren.

Mooie winkel en goed webshop!

Nette service en mooie winkel en webshop!

Eenvoudig besteld, werd heel snel geleverd

Site is overzichtelijk,en snelle levering...top

Prettige/overzichtelijke site Snelle levering

gemakkelijk besteld, snel geleverd

alles top, enige minpuntje was dat de trui los in de doos zat terwijl het buiten regende.

Goede service, prettig geholpen.

Ook het bestellen on line gaat uitstekend,.

Bestellen en kiezen ging makkelijk

Prima om on line te bestellen, maar ik ga liever life winkelen bij jullie. Meestal in Druten. Ik slaag eigenlijk altijd wel.

Geleverd zoals besteld

Gemakkelijk keuze maken in webshop, levertijd werd volgens afspraak nagekomen. Kon bestelling goed volgen en item kwam overeen met maattabel in de webshop.

Zeer soepele bestelprocedure en rappe levering

Eenvoudig en snel geregeld en naar volle tevredenheid afgehandeld

Perfecte service

Gewoon een goede service , alleen de kleuren matchen niet altijd maar voor de rest een goede site

Betrouwbaar en duidelijk.

Goede selectie op website mogelijk. Daarna goede informatie en correcte bezorging.

Mooie kleding en snelle levering!

Fijne winkel

Veel keus, diverse merken dus slaag meestal

niets op aan te merken

gewoon goed, niets op aan te merken

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC