Filter

Ik ben tevreden.

Duidelijk website, snelle bezorging.

prima site, gebruiksvriendelijk, alleen de maat adviezen kloppen mijns inziens niet helemaal

Netjes volgens afspraak

Wel klopt de levertijd op de website niet. Daar wordt vermeld binnen 24uur maar het blijkt dat de winkels maar twee keer per week de leveringen ontvangen. Dus dat klopt niet met dat gene wat de website vermeld, toch jammer want nu was alles te laat binnen voor mij

Perfecte levering

Netjes verpakt

prima service

de bestelling verliep moeiteloos en werd na slechts 2 dagen bezorgd in de winkel van mijn keuze en daar bovenop nog eens € 10,--korting omdat ik jarig werd op 12 januari.

Snelle levering, klein foutje

Snelle levering, bestelde artikel juist geleverd. Echter anti-diefstal beveiliging zat nog aan de broek. Daardoor zelf naar fysieke winkel moetem gaan om te laten verwijderen.

Vriedelijke winkel

Je wordt altijd prima geholpen. Wanneer je even alleen wil kijken is dit ook geen enkel probleem. En er staat altijd een heerlijke koffie klaar.

Perfecte levering

Perfecte levering, kwaliteit en service

nog even wachten

Ik kreeg bericht dat mijn bestelling naar de winkel is verstuurd, maar van de winkel heb ik nog niets gehoord. Ik vermoed dat er iets fout gegaan is met mijn creditkaartbetaling?

Een hele goede ervaring

De plaatjes van het model Op de site komen overeen met de broek in werkelijkheid! Snelle leverinf

Prima service!

Snelle levering en degelijk verpakt.

Goed geregeld en prima op tijd!

ruime keuze en snelle levering

Goeie website met veel keuze en filter mogelijkheden. Alles netjes op tijd geleverd

webshop goed bereikbaar en duidelijk

Het vinden van het artikel was goed. Wat mogelijk iets extra zou kunnen zijn om artikelen te kunnen vergelijken middels een vergelijkings button.

Goede ervaring

Zeer tevreden over bestellen en bezorgen!

Mooie kleding en dito webshop

Makkelijk bestellen, goede keuzemogelijkheden en eigentijds.

Goede snelle levering

Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs en snelle levering

Matige webshop website

Mooie kleding en kom zeker terug. Fijn dat de winkel weer open is. De webshop is echter niet zo gebruiksvriendelijke. De filter keuzes die je maakt worden niet goed onthouden. Vervelendste is dat de foto’s van kleding niet goed genoeg zijn. De eerste indruk van motief op kleding zoals overhemden komt vaak niet goed overeen met detail foto’s. Waardoor je makkelijk kleding niet kiest die wel goed of mooi zijn. Al paar keer de gok genomen en blij met gemaakte keuze maar so zou het niet moeten Zijn. De order verwerking was wel snel.

Netjes verzorgd

Direct geleverd

Triest

Een winkel met kleding vanaf een bepaalde prijs, dan mag je ook wel wat verwachten. - Slechte communicatie over de levertijden. - Kleding op de website die leverbaar is. - Klantenservice die niet weet wat service is. - Cadeaubonnen van bedrijf A terug geven in eigen tegoedbonnen. - Een teruggave met een code die niet werkt. Als u van de merken houd die bij deze onderneming worden verkocht. Ik raad u aan, koop het ergens anders. Ze zijn onbetrouwbaar.

geweldig

koop al jaren bij Only for men en dat verloopt altijd geweldig

Prima service, prima hemden!

Zeer goede dienst na verkoop en hoge kwaliteitshemden. De businesshemden zijn van super kwaliteit en zijn gemakkelijk te wassen en te strijken. Vanaf nu is Only For Men één van mijn favoriete webshops!

Mooi assortiment

Jammer dat ik pas na 10 minuten opviel in de winkel. Verder fijn geholpen

Goede website en dito levering!

Goede website, assortiment en dito levering.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC