Kwaliteitsmerken onder 1 dak, goede aanbiedingen rm snelle verzending
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Johan! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Short en shirt gekocht Short zit top Shirt leek net een naveltruitje bij mij. Beiden van JC Rags. Aan t merk ligt t niet. Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel in Ede!
Bedankt voor je mooie beoordeling! Jammer dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelling, maar toch bedankt voor je mooie compliment over onze service!
etiket van trui was los en bestelling was niet compleet, sokken waren er niet bij wel teruggestort maar had ze liever geleverd gezien. Korte broek was niet verpakt in bescherminsplastiek
Bedankt voor je review, Guido! wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent, onze excuses hiervoor! We nemen je feedback mee.
Perfecte afhandeling en perfecte levering en precies wat je had besteld. Perfect
Bedankt voor de vijf sterren, G.A. Slot! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Bestelling goed, netjes en optijd binnen, Hier kun je gerust online shoppen.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Bjorn! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Ze houden hun aan hun woord binnen twee werkdagen binnen.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Ronald! Graag tot een volgende bestelling!
Tijdens de aankoop op de website was aangegeven, zelfde dag versturen, maar dat werd twee dagen later. Vervolgens was het verkeerde product geleverd.
Bedankt voor je review, Ferry! Wat vervelend dat je een verkeerd artikel hebt gekregen. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice via [email protected]? We helpen je graag om dit probleem op te lossen!
prima site en voldoende keuze
Hartelijk bedankt voor het compliment, Bas! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Via de mooie webshop heerlijk vanuit mijn relaxfauteuil met een fijn muziekje erbij kunnen kiezen uit het uitgebreide assortiment. Zelf een cadeau van €50 als trouwe klant mogen ontvangen en de bezorging was zoals altijd weer top te noemen. OFM is mijn favoriete kledingzaak die een zeer overzichtelijke en makkelijke webshop heeft.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Robert-John! Graag tot een volgende bestelling!
Zoals het onderwerp beschrijft gaat het bestellen prima maar kan de levering sneller. Veel webshops hanteren het beleid voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis. Dat zou OFM ook moeten kunnen.
Bedankt voor je review en feedback, Sonny!
Keuze in de webshop groter dan in de winkel. Passen in de winkel en bestellen in de webshop! Perferct geregeld.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jan! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Na 2 dagen contact opgenomen wat de status van mijn bestelling was, is toen verzonden, bij aankomst 1 broek te weinig geleverd. Bleek niet meer op voorraad te zijn. Mails komen random of niet binnen. Zelfs na ontvangen kwamen er mails dat alles goed verzonden was. Byzonder.
Bedankt voor je review, Erik. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent! Je feedback wordt serieus genomen en doorgegeven aan de juiste afdeling. Onze excuses voor het ongemak, we hopen je snel nog eens te mogen verwelkomen!
Het kostuum is vlot geleverd, de maten kloppen perfect. Maar de kwaliteit valt erg tegen. Dunne stof en veel kreukels.
Bedankt voor je beoordeling en feedback Wim!
Nette afhandeling Product zoals omschreven Keurig verzorgd pakket Zeer tevreden
Bedankt voor het prachtige cjifer André! Tot de volgende keer!
Koop veel uit de sale en in de winkel wordt je fijn geholpen.
Dankjewel voor het compliment Jos! Heel veel plezier van je aankopen gewenst!
6 dingen besteld, 1 geleverd. Niet duidelijk welke artikelen ‘van partner’ zijn. Beetje gek dat alles wel op geleverd staat in de bestelling. Informatie voorziening dus niet goed. Zou dus minimaal 2 emails met een DHL tracking moeten krijgen.
Dankjewel voor de beoordeling en feedback Peter!
Goede service en gemakkelijk bestellen
Dankjewel voor het prachtige cijfer Harrie! Tot de volgende keer!
De aanbevolen maat was niet correct. Veel te groot. Apart de aanbeveling ook aangezien ik vorige keer een kleinere maat bestelde.
Bedankt voor je beoordeling en feedback Laurens!
mooie en goede website goeie hulp bij maatvoering erg makkelijk om mooie en kwaliteit kleding te bestellen. Ik heb 8 artikelen besteld en zijn allemaal naar te wens ontvangen. Ik had al wel ervaring in de winkel en op de site maar het is gewoon echt goed. Dit is echt een mooie winkel voor de man die er goed bij wil lopen.
Dankjewel voor de vijf sterren Johan! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
Producten worden goed omschreven op de site.
Bedankt voor het mooie cijfer Gerard!
Dankjewel voor de gegeven sterren Pieter!
Producten en prijzen zijn goed, maar zodra er een probleem of een vraag is schittert de klantenservice door afwezigheid. Vragen worden niet serieus behandeld en na een klein poosje gewoon niet meer beantwoord. Gemiste kans!
Bedankt voor je beoordeling en feedback! Zoals al een aantal keer aangegeven in ons eerdere contact, is het niet meer mogelijk om jouw pakket nog te retourneren vanwege de ruim verstreken retourtermijn. We begrijpen dat je hierdoor teleurgesteld bent, maar we hopen dat je begrijpt dat we ergens een grens moeten trekken. Onze excuses voor het ongemak!
Super service, snel geleverd. Ik ben al jaren dik tevreden.
Bedankt voor het prachtige cijfer Marion! Superfijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!
De bestelling en vervolgens aflevering zijn prima afgehandeld. Geef.t vertrouwen voor toekomstige besteliingen
Dankjewel voor je mooie review! Heel veel plezier van de bestelling gewenst en graag tot de volgende keer!
Keurig verzorgd en ingepakt in de doos !
Bedankt voor je mooie review, Frans! Fijn om te horen dat alles netjes verzorgd en ingepakt was. Graag tot een volgende keer!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC