Filter

Overzichtelijke site met groot bestel gemak

Goede service alleen traag laden website

Ondanks ik alles online heb besteld werd ik wel goed geholpen in de winkel in Nieuwegein.

Zeer gebruiksvriendelijk!

Op de mobiel werken de ‘filters’ af en toe niet direct, maar uiteindelijk wel en vanaf dan werkt alles zeer prettig!

Zeer goed. Zaterdag besteld. Maandag in huis

Supergoed

goed en snel

goede prijs en snelle levering

fijne zaak / goede service

mooi ruim aanbod, mooie aanbiedingen. koop er al jaren met regelmaat. Altijd goede ervaringen, nette kleding en correcte retour in dien nodig!

Goed assortiment

Goed assortiment

Grote keuze, uitmuntende klantenservice

Tijdens de online bestelling maakte ik een foutje, en bestelde een verkeerde maat. 1 mailtje naar de klantendienst volstond om dit euvel te verhelpen, en te zorgen dat het artikel nog vervangen werd en met de juiste maat geleverd werd. Snelle levering, zeer goede klantenservice, en natuurlijk veel keuze.

Fijne website, veel keuze. Snelle en goed verpakte levering. Geen overtollig verpakkingsmateriaal

Goed en snel

Zoals boven

Zeer overzichtelijke website !

Heel positieve ervaring met de bestelde artikelen.

alles snel en goed verlopen

kwaliteit prima

Ruime keuze en snelle levering.

Top !

Duidelijke site om te bestellen , goede kwaliteit kleding en vlotte levering.

Wordt snel geleverd en de kwaliteit is goed

Uitstekend!

Overzichtelijk, duidelijk, mooie Produkten! Enige nadeel; bezorgkosten! Dat zou toch echt anders mogen

Snel en goed

Deze keer binnen een dag mijn broeken ontvangen. Prima prijs en snel

Voldoende

Ik vind de verzendkosten en de retourkosten een drempel om vaker iets te bestellen.

Prima, zeer tevreden

Bestelling kon snel worden opgehaald bij DHL ophaalpunt. Helaas paste de kleding niet en werd deze geretourneerd via DHL ophaalpunt (erg makkelijk, drie klikken op scherm en pakje in container). Vooruit betaalde geld werd snel teruggestort (met inhouding van 'maar' € 2,95 zoals bekend). Van bestelling tot teruggestorte geld; binnen 10 werkdagen. Prima, keurig en zeer tevreden. Dit was tweede bestelling, ook bij eerste bestelling, prima 'klanten' service.

Snelle Levering, netjes verpakt. Prima

Aanrader

Top bestelling

Kwaliteit van de rtui is top Levering ook snel

Geen bijzonderheden

Altijd mooie kwaliteitskleding

Service goed, zowel online als in de winkel in Voorburg

oke

ik bestel vaker daar , ik blijf niet aan de gang met geven van reviews

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC