ik bestel vaker daar , ik blijf niet aan de gang met geven van reviews
Dankjewel voor het geven van een mooie recensie Bertus!
Ik vond de webshop makelijk en eenvoudig te gebruiken ook is het overzichtelijk
Goed om te horen dat alles naar wens is! Bedankt voor de beoordeling!
Goede kwaliteit goede service
Hennie, dankjewel voor jouw recensie!
Ik heb sterk het idee dat de overhemden niet van katoen zijn terwijl je wel gauw 70 euro betaalt voor overhemd. Het zijn voor de rest leuke overhemden, alleen twijfel over de kwaliteit met prijs verhouding
Beste Colllin, Bij de meeste van onze producten staat het materiaal in de productinformatie. Hier staan de materialen die ook vermeld staan op het label. Mocht u nog meer vragen hebben over de materialen of producten dan mag u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Only for men
Super merken, ook voor grote maten! Mooi kwaliteit! Snelle levering!
Heel erg bedankt voor het mooi bericht Armin!
Snelle levering en pak past perfect. Zorg voor het product, door keurige verpakking. Dus niet gekreukt, direct aantrekken en genieten.
Bedankt voor je mooie beoordeling Wallye! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Veel keuze, goede levering
Bedankt voor je mooie beoordeling Wilma!
Levering binnen 2 a 3 dagen werd er gezegd, ik wacht op de zesde dag nog steeds. Wat me ook verontrust is dat eerst DHL mijn bestelling ging leveren en nu is het plots de post dat gaat leveren ???? Over mijn bestelling zelf kan ik dus spijtig genoeg nog niets zeggen.
Bedankt voor je beoordeling Jan! Het klopt inderdaad dat B-Post onze zendingen levert in België, het pakket wordt eerst naar de grens vervoerd door DHL en daarna overgedragen aan B-Post. Mijn excuses voor de vertraging, je zal je pakket zo snel mogelijk ontvangen. Mocht je nog verdere vragen hebben kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.
alles correct , snelle levering
Bedankt voor je mooie beoordeling Stefan!
Ik ben zeer tevreden over de bezorging, ik vind het wel ****** als je voor bijna 500 euro kleding bestelt dat je dan nog steeds bezorgkosten moet betalen. Dit ben ik bij andere webshops niet gewend.
Bedankt voor je feedback Bob! Ik zal dit intern doorgeven.
Mooie kleding, snelle en goede levering. Prima. Niks op aan te merken. Gewoon goed.
Bedankt voor je mooie beoordeling Erwin! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Snel en goed
Fijn om te horen Henri. Graag tot ziens!
Snelle levering!
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Voldoet volledig aan de omschrijving. Super verpakt en verzonden
Bedankt voor je mooie beoordeling Piet! Graag tot ziens.
Mooie kleding/schoenen voor een nette prijs.
Fijn om te horen Corald! Bedankt voor je beoordeling.
Je wordt er vriendelijk behandeld super
Bedankt voor je mooie beoordeling! Graag tot ziens.
Goede, duidelijke site. Wilde kortingsbon inleveren via online bestelling. Wist niet of dat kon, maar duidelijke uitleg via online chat en duidelijke site zodat e.e.a. doorgevoerd kan worden. Super ! Later naar winkel gegaan om bestelling op te halen en daar nog 3 broeken gekocht :-)
Bedankt voor je mooie beoordeling Ton! Graag tot ziens!
Bedankt voor je mooie beoordeling Willeke!
Snel geleverd en de jas mooie in een hoes/tas verpakt, kleerhanger erbij, keurig.
Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop gewenst.
In een woorden, goed. Tot de volgende keer.
Bedankt voor je beoordeling Ger! Graag tot ziens!
Alleen de foto's mogen beter, wat werkelijke kleuren betreft en details.
Bedankt voor je review Eric! We zullen de feedback meenemen.
zie hierboven
Bedankt voor de mooie beoordeling Ger! Graag tot ziens.
Altijd zeer tevreden. Mooie, overzichtelijke website. Zendingen altijd snel geleverd en goed verpakt.
Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier gewenst met je aankoop!
Prima communicatie, netjes verpakt en de broek is een voltreffer..
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent, Patrick! Bedankt en veel plezier van je item!
3 shirts ontvangen waarvan 2 gehouden. 1 retour afgegeven vandaag omdat deze met een streep aan de voorkant verkleurd is. Bij opmerking op retourbrief geschreven dat ik dezelfde maat opnieuw wil ontvangen. Even afwachten of dit ook goed gaat. Heb er alle vertrouwen in.
Bedankt voor je mooie review, Ben! Wat jammer dat niet alledrie de shirts helemaal in orde waren. Onze excuses hiervoor. Je retourzending is nog onderweg zie ik. Als wij het shirt nog op voorraad hebben, sturen we je uiteraard een nieuw exemplaar toe. Indien dit niet mogelijk is, laten we je dit natuurlijk ook weten, en krijg je het aankoopbedrag terug. Je hoort snel van ons!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC