Bestelling was binnen 2 dagen naar tevredenheid binnen. Was korting vergeten klantenservice heeft dat alsnog geregeld. Top
Wat fijn dat je tevreden bent, Sjef! Tot de volgende bestelling!
Prima ervaring
Leuk, Arno! Bedankt en tot snel!
goede omschrijving, leuke aanbiedingen
Bedankt voor je mooie beoordeling, Dick! We zien je graag snel terug.
Kwaliteitskleding, snelle levering. En met de retour ook perfect en snel geregeld.
Wat fijn, Eric! Bedankt voor de vijf sterren en graag tot snel!
Product werd netjes en op tijd geleverd
Bedankt voor je review, Ramon! Dat waarderen we zeer.
Bestellen en leveren hing super snel. Er werd goed gecommuniceerd over de bestelling
Wat fijn dat je zo tevreden bent, Corine! Bedankt en tot snel!
Fijne webshop met kwaliteit kleding.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Rob!
Elke bestelling is wat je verwacht. Snel, goed en de kwaliteit van het product die je mag verwachten
Wauw, wat een geweldige beoordeling, Marc! Ontzettend bedankt en tot de volgende bestelling!
2 paar Floris van Bommel schoenen besteld op vrijdag en zaterdag netjes in huis. Super mooie aanbiedingen met tot 50% korting.
Wat een mooie review, bedankt Peter! Fijn dat je zo tevreden bent.
Duurde lang voordat pakket geleverd werd. Ik kreeg mail dat er een artikel met vlek bij zat en dat ik was garantie kreeg. Ik koop geen artikel met vlek dus wil dat ook niet ontvangen. Als het erbij had gestaan voordat ik het kocht had ik het geweten en keuze gehad om het wel of niet te bestellen.
Hallo Albert, wat jammer dat je dit als vervelend hebt ervaren. Wij sturen je juist het artikel inclusief berichtje toe omdat het het laatste artikel op voorraad was. Het merendeel van onze klanten vraagt zich vaak af in hoeverre het vlekje zichtbaar is en of zij deze mogen wassen op voorwaarde dat het artikel terug mag. Om die reden hebben wij er voor gekozen om deze service aan te bieden als het om het laatste artikel op voorraad gaat.
Website is erg overzichtelijk, assortiment spreekt me aan
Hartelijk dank voor je beoordeling Chiel!
Leuke collectie en leuke aanbiedingen. Snel uitgezocht, website en met name filter functie kan nog wel een verbeterslag hebben of Qua design intuïtiever. Ik was vaak mijn filter instellingen kwijt (op mobiele telefoon) en moest dan alle filters weer opnieuw kiezen. Bestellen gemakkelijk en snelle levering uiteindelijk dus top
Hoi Erik, we zijn inderdaad op de hoogte van de filter functie. Dit is echter vooral op een tablet of telefoon. Uiteraard zijn wij achter de schermen hard aan het werk om dit compleet te vernieuwen. Hopelijk kunnen we dit spoedig laten zien!
Door lichamelijke ongemakken een poos niet in de winkel geweest. Enige weken geleden wel weer gelukt en online mijn kleding verder aangevuld. Uitstekend gelukt en zeer snel!
Hopelijk gaat nu alles weer iets beter. Wij hopen je dan ook in de toekomst uiteraard weer eens in onze winkel te mogen verwelkomen. Echter zijn we blij, dat we je online ook van dienst konden zijn.
So we got to your shop, of course I was on my track suit with my wife. This guy we met was very unwelcoming, looking at me as if I was there to steal. At some point he walked away, My wife looked at me and asked wht do I keep buying from you guys. We have a better treatment at Credo, Oger, Klijsen, Boston trader, Bijenkorf, White, etc than here. To make a point i bought few things since tey guys that ended up helping was nice. Just an advise - respect all because you can't judge a book by it cover. I am black man doesn't make me a criminal. I hope to hear from you soon.
HI Anthony, we are very sorry to hear that your shopping time wasn't dat comfy! We will make sure to talk to our staff about this. I hope you will forgive us. I hope you give us the upportunity to show you how we normally take care of our customers.
Mijn man is erg blij met zijn broek. Ik heb mijn product laten bezorgen bij de zaak, zodat mijn man die broek direct kon passen. Hierdoor kreeg hij heel goed advies. Ik ben echt blij met de servies en snelle levering. Groetjes, Lilian Lie
Super om te horen Lilian. Wij hopen jou en uiteraard je man in de toekomst weer te mogen voorzien van een leuke broek. En wellicht ook nog andere leuke artikelen!
Maakt niet uit wat je schrijf voor beoordeling, je krijgt toch geen reactie erop.
Wat jammer dat je aangeeft geen reactie te ontvangen. Wij behandelen elke beoordeling die wij ontvangen persoonlijk.
Suède loafers besteld. Klasse , chique en boven mij verwachtingen. Ik heb mijn online premium shop gevonden!
Leuk om te horen Emil. Wij staan voor je klaar!
Goed en vriendelijk geholpen en wat niet direct op voorraad was had ik zeer snel in huis.
Wij wensen je veel plezier toe met je aankoop!
Grandioos, de kwaliteit van: kleding service vriendelijkheid meedenken correctheid Ik heb mijn winkel sinds enkele jaren wel gevonden. Ja, deze dus!
Wat een leuke review Frans. Wij zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over Only for Men.
Snelle levering duidelijk website
Hartelijk bedankt voor je prachtige beoordeling, Sven!
.we werden niet gepusht We konden rustig rond kijken en daarna werden we prettig geholpen.
Wat fijn, Christiaan! Bedankt voor de mooie review!
Bevalt al jaren zeer goed
Dankjewel Jan!
Was snel binnen
Wat fijn dat je tevreden bent, bedankt Gert!
Duidelijke shop, goed assortiment en snelle levering
Dankjewel Tim, fijn dat je tevreden bent!
Alles prima voor elkaar!
Wat fijn, Anton! Bedankt en graag tot ziens!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC