Filter

Goede en prettige service

Bestelling vanuit winkel in webshop blijkt later niet leverbaar

De bestelling vanuit de winkel in de webshop niet leverbaar. Na bijna een week geïnformeerd. Er werd toen een duurder artikel aangeboden. Aangezien wij een complete outfit hadden gekocht voor een feest en een artikel dus niet leverbaar is, heb je weinig keus dan het duurdere artikel te nemen om de outfit toch tijdig compleet te hebben. Geen enkele tegemoetkoming vanuit Only for Men

Hele positieve ervaring, eerste keer via de webshop is zeer goed bevallen

Bestelling geplaatst en betaald. Meteen een e-mail ontvangen van de order en ook een mail met leveringsgegevens. Goede ervaring goede snelle service en 2 dagen later was de bestelling al binnen klopte ook met de tijd HD van DHL.

Gewoon heel goed

Gewoon heel goed, kan er niets anders van maken.

Zoals het word omschreven en uit ziet klopt precies. En goede levering

Aanrader

Absolute aanrader voor merkkleding, ook voor grote maten

Besteld na 2 dagen binnen

Keurig ingepakt, duidelijke berichtgeving en vooral een hele mooie jas!

Alles bij elkaar een positieve ervaring. De jas was keurig ingepakt en tussentijds kon ik makkelijk op de hoogte blijven over de bestelling.

Net niet helemaal in orde.

Kostuum via de webshop gekocht om af te halen in de winkel in Doesburg. Daar leek het niet te zijn aangekomen. Tijdens het zoeken door een medewerker wel een kopje koffie aangeboden gekregen. Bleek het pak in een kast te liggen naast die waar normaal de pakketjes worden opgeborgen. Had ik nog wel willen zeggen tegen de medewerker: "Kijk eens in die andere kast." Maar ja, dat doe je natuurlijk niet. Waar bemoei je je mee, immers.

prima webshop

Snelle levering en prima afhandeling van aankopen

Snelle levering en goed verpakt

Leuke akties snel verzonden goed verpakt

Helemaal goed !

Als je eenmaal je maat weet binnen een bepaald merk, is dit ideaal !

Snelle en goede service.

Mooie winkel en fijne sfeer

Voor elke man wel iets te vinden. Fijne sfeer en veel mooie merken. Ik kom er graag en ga eigenlijk nooit weg zonder iets te kopen.

ben zeer tevreden

Trui is van een prima kwaliteit, duidelijke foto van de trui op de website

Bijna helemaal goed

Het bestelproces verliep aanvankelijk vlekkeloos tot dat ik wilde betalen, deels met een Onlyformen cadeaubon. Ik heb hiervoor uiteindelijk de Klantenservice moeten bellen. Het bleek dat ik bij betaalwijze moest aangeven dat ik met een cadeaubon ga betalen en dan voor het resterende bedrag moest ik via mijn bank betalen. Met hulp kwam ik er wel uit maar alleen het bestelproces volgen was voor mij niet duidelijk genoeg.

Netjes en duidelijk

Keurige afhandeling

Gewoon goed....goed gewoon?

Fijn alles te krijgen van mijn favorieten merken en nog meer. Als je iets wil weten even chatten en je weet het in no time. Dus.....gewoon goed.

Gebruiksgemak

Makkelijk onlinewinkel

Goed fit, hoog qualiteit

Goed fit, hoog qualiteit, op tijd bezorgd

Prima geholpen.

Perfecte afhandeling

Snel toegestuurd en zag er perfect uit

Wederom top!

Snelle levering, mooie producten en mooie korting als trouwe klant!

Top en snel geleverd

Hele mooie site en trouwens ook mooie winkel.Al paar wat in winkel gekocht maar nu een keer online.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC