Filter

Fijn personeel en winkel, en snelle service

Fijne winkel, en personeel. En goede service

Prima website

Web shop is prima maar bezorging Dhl waardeloos. Pakket nog steeds niet ontvangen

Onvoldoende kwaliteit van eigen merk

Ik heb een broek gekocht bij OnlyForMen van het merk Victim. In deze broek is een scheur ontstaan in het zitvlak na 3 maal gedragen te hebben. Ongelofelijk maar waar! Geen gekke dingen meegedaan; wel gefietst. Ik heb over dit probleem gereclameerd bij een volgend winkelbezoek In Rosmalen. Men kon er niks meer meedoen want de garantieperiode was gepasseerd. Ik heb gemeld dat ik iig geen Victim broeken ging kopen. Beide verkopers gaven me hier groot gelijk in. Heel vreemd want Victim is OnlyForMen's eigen merk. Kortom: Waardeloos product en service. Toch 1,5 ster voor de eerlijkheid van de verkopers.

Slogan Snel en makkelijk thuisbezorgd is niet gelukt.

Maandag 13-09 een bestelling geplaatst en aangegeven om deze af te halen in de vestiging Oosterhout. Na 1 dag (14-09) een mail gekregen dat de bestelling is verzonden naar de vestiging. Mooi dat is snel dacht ik nog. Helaas op 17-09 nog geen bericht over mijn bestelling. Hierna maar eens gebeld met Only for Men klantenservice, helaas kreeg ik daar minder leuk bericht mijn bestelling zou pas op 21-09 in Oosterhout arriveren omdat ze vanwege Corona maar 1x per week de winkel bevoorraden. Met die zelfde bevoorrading gaan ook de afhaal bestellingen mee. Medewerker aan de telefoon overlegde even en kon de bestelling in het magazijn omzetten naar een thuisbezorging via DHL, zodat ik deze op 18-09 gratis thuisbezorgd zou krijgen. Fijn! Je voelt het natuurlijk al aankomen, 18-09 geen pakket van Only for Men. 20-09 nog even afgewacht misschien toch vandaag... maar helaas geen pakket. 21-09 tocht maar weer eens met de klantenservice van Only for Men gebeld, en helaas men zag hetzelfde als ik op de DHL site pakket nog niet ontvangen door DHL. Ik heb gevraagd om het grondig uit te zoeken, bestelling bedroeg +200 euro meer dan 9 dagen wachten is niet echt meer van deze tijd. 21-09 einde van de middag een mail ontvangen, het magazijn had toch mijn pakket verstuurd richting de vestiging Oosterhout. Ik kon kiezen of ze deze op 22-09 toch nog naar mijn huisadres laten verzenden of ik hem zelf ging ophalen.. ja dat lijkt me vrij simpel ik ga hem zelf halen. Scheelt weer 1 dag wachten. 22-09 zelf naar de winkel gegaan. Samengevat niet de beste ervaring met Only For Men, ik had liever een andere oplossing gezien dan 1 excuus per mail. Tip: Vermeld op de website voor klanten die hun bestellingen willen ophalen bij 1 van jullie vestigingen dat afhalen max 5 tot 7 werkdagen kan duren. Omdat jullie maar 1x per week de vestigingen bevoorraden.

Tevreden

Heel tevreden

Perfect !!!

Goede prijzen. Fout in levering onmiddellijk gecorrigeerd.

Uitstekende snelle levering en klantvriendelijke website

Alles vlot verlopen zonder problemen

Goed product en goed bedrijf. Betrouwbaar!

Colberts zijn prachtig , maar bezorgen zeer slecht

We hebben tweeeneenhalve dag voor niks thuis moeten wachten , we kregen steeds berichten dat ze bv tussen 08.00 uur en 12.00 uur word het pakje bezorgd , maar ze kwamen steeds niet , zo hebben we dik twee dagen voor niets thuis zitten wachten , dat was heel vervelend . Mvg G de Nijs . Ook jullie waren telefonisch niet te bereiken ...

Verzendtijd

In vergelijking met andere webshops best lange verzendtijden soms wel 7 dagen.

Na retourzending vlotte afhandeling

Weliswaar voldeed de zending niet geheel aan de omschrijving (schoenen bleken te smal ondanks de beschrijving dat het een reguliere maatvoering zou betreffen) maar het retourproces verliep goed. Snelle mail en tegoedbedrag minus verzendkosten werd snel overgemaakt.

Gewoon goed

Alleen de verpakking kwam beschadigd binnen maar voor de rest perfect

Weer geslaagd !

Via de webshop toch nog twee mooie colberts kunnen scoren in de sale. Ik had geen plannen, keek toch nog even omdat ik een mail kreeg.

Belofte niet nagekomen

Vanwege een bruiloft wilde ik last minute een broek aanschaffen. Op de site staat duidelijk vermeld dat bij aankoop voor 15.00 de levering de dag erop geschiedt. Dit is helaas niet waargemaakt. Op donderdag (ruim) voor 15.00 besteld maar pas maandag erna geleverd... Jammer! Er kan altijd iets gebeuren, maar zorg dat je waarmaakt wat je toezegt of informeer je klant als je het door omstandigheden niet waar kan maken.

Slecht

De overhemden zijn maandag j.l. ter retournering weer afgegeven bij een DHL-punt. De 2 overhemden van Ralph Lauren waren SLIM FIT, terwijl op uw site REGULAR FIT aangegeven staat! Dit heb ik ook op het retourformulier aangegeven. Graag z.s.m. mijn geld terug. Groet, P.F.A.M.M. Verberne

Fijne webshop om te winkelen

Overzichtelijk en goede maatvoering, aanbiedingen en mooie artikelen. Kortom, ik kom hier terug.

Alleen de laatste zending kreeg ik wel een email dat pakket verstuurt was. Maar heb nooit een melding gekregen dat pakket ik in de winkel kon afhalen.

Snel geleverd, geen aparte zendingen als iets niet direct beschikbaar is,

Ruime keuze, snelle levering

Prima winkel en uitstekend personeel

Ik ga al jaren naar Only for men in Doesburg. Fijne winkel en je wordt er goed geholpen door vakkundig personeel.

Ik ben tevreden over de levering, alleen de aangegeven levermomenten kwam niet overeen zoals in de bevestigingsmail zijn beschreven. Let hier in de toekomst op.

It was good.

The experience with my purchase was good, and also the customer service when I communicated with the company. The only thing to enhance is that delivery days at the moment to pay are different from the delivery days once you get your confirmation order. 2 to 3 working days at the moment to pay and then it changes to 3 to 5 working days once you already have paid.

Keurig geregeld

Een mooi product binnen gekregen goed verpakt en op tyd

Jammer dat je zowel verzend als retourkosten moet betalen

Verzend en retourkosten, dat is jammer

Goede en snelle afhandeling.

Jammer dat er nog wel verzendkosten gerekend worden

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC