Filter

Overzichtelijke website waarop vlot te zoeken is

Producten zoals omschreven en snelle afhandeling van aankoop en verzending.

Mooi overhemd

Mooie overhemden beschikbaar,goed merk tegen een leuke prijs

De ervaring met Only for men, die met de bezorging (DHL) is duidelijk minder

De door mij bestelde jas werd geleverd toen ik niet thuis was en DHL heeft het pakket gewoon tegen mijn voordeur gezet zodat iedereen die er langs liep het zo had kunnen meenemen. Gelukkig is dit echter niet gebeurd.

Prima winkel, 1 maar...

Mooi assortiment, ruime keuze. Leuk spaarsysteem voor trouwe klanten. Netjes verpakt en snel binnen. Vind alleen verzendkostenpolicy wat achterhaald (zeker bij hogere bedragen). Ook positief: winkel (website) met een eigen 'smoel.' Tips over mode b.v.

Prima levering

Veel keuze en goede service

Goede overzichtelijke site met veel keuze van goede merken. Na bestelling is de procedure correct en snel. Wel erg veel mails...

Super goed verlopen

Prima geregeld

Slechte webshop

Sorry, maar ik vind de webshop echt niet gebruiksvriendelijk. Traag, slecht zichbare plaatjes. Werken met filters en terugschakelen gaat niet makkelijker. Het lijkt alsof je dan weer opnieuw moet beginnen. Het is dat ik weet wat ik wil kopen en het daardoor volhoudt anders was ik allang afgehaakt.

Snel en goed

De gemaakte afspraken werden nagekomen!!

Prima kleding, snelle levering!

Snelle levering van bestelde broeken. Prima pasvorm zoals besteld.

Duidelijke en overzichtelijke web side !!!

Prima service!!

perfect

Prima, snelle en goede service. Ik heb 2 spijkerbroeken gekocht en 1 geretourneerd. Ik ga een donkerder kleur bestellen. Prima kwaliteit goederen.

Groot assortiment

Groot assortiment. Goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke foto's en beschrijving van de producten. Zowel nieuwe collectie als outlet. Snelle levering.

Website is overzichtelijk, bestellen ging makkelijk en de volgende dag al in huis

Ik was vergeten waardebon in te leveren bij het afrekenen: geen probleem: via de chat werd het kortingsbedrag teruggestort, da's pas service!

super

De bestelling ging soepel, we hebben het pakket in de winkel opgehaald.

Mooie prijzen

mooie prijzen, met sale zijn de artikelen altijd zeer aantrekkelijk geprijsd. levertijd vind ik wel wat te lang

Duidelijk en helder

Duidelijk en overzichtelijk

Prima, helemaal tevreden.

Ik heb dat gekregen waar ik om gevraagd heb. Helemaal prima.

Uitstekende site

Extra code korting niet ingevuld bij een aankoop die al betaald was. Na tel.contact werd toegezegd dat het verschil terug overgemaakt zou worden. Na 2 dagen al terug overgemaakt op mijn rekening. Geweldig! Dank u.

Fijn winkel

On line besteld, maar ook vaak in de winkel. Goede keuzes en prijzen

Super geregeld, netjes, op tijd en goede communicatie

Fijn bedrijf, goede service

Tot nu toe prettig

Prettig winkelen alleen jammer dat een besteld vest niet helemaal mijn smaak was in het echt kwam ie echt anders over . Dat hoort bij het online winkelen. Ben benieuwd naar mijn nieuwe bestelde gest die vandaag binnenkomt.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC