Gemakkelijke navigatie op de site, een ruim aanbod van mooie kleding, die ook goed in beeld wordt gebracht Snel en gemakkelijk te bestellen en stipt geleverd. De verpakking is niet te groot en dat mag ook wel eens worden gezegd in tijden van verspilling en milieudruk!
Bedankt Alfred! We zijn inderdaad overgestapt op een milieuvriendelijkere verpakking, dus we vinden het leuk dat je dit opvalt en dat je hier positief over bent! Dit is immers altijd een actueel en serieus onderwerp. Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en graag tot snel!
Ik heb betaald 3.95€ voor thuis bezorgd Was iemand thuis helaas geen pakket Ik ging op vakantie de vroegen dag dus mijn zoon moet komen anders stad mijn pakket ophalen Graag mijn geld terug
Bedankt voor je beoordeling Sandrine! Wat vervelend om te horen dat het pakket niet geleverd is volgens afspraak, zover ik kan zien is het pakket opgehaald bij een servicepunt. Mocht je het pakket willen retourneren kan dit altijd en zal het geld binnen enkele dagen na verwerking geretourneerd worden. Mocht je nog verdere vragen hebben kun je altijd contact op nemen met onze klantenservice via [email protected]
Ik had via de webshop 2 paar schoenen besteld en deze laten bezorgen bij de winkel in Druten waar ik woon. In de winkel had ik een jas besteld dus ik dacht alles in 1 x op te kunnen halen. De jas had iets vertraging maar kwam uiteindelijk wel en daar kreeg ik ook netjes bericht van. Ik kreeg wel bericht dat de schoenen waren verzonden, maar niet dat ze in de winkel waren aangekomen. Na 2 dagen zelf naar de winkel gegaan en toen bleek dat bij de zending niet was aangegeven dat de schoenen door mij besteld waren dus personeel had ze al in de winkel geplaatst. Gelukkig was ik op tijd en waren ze er nog, maar dit is wel slordig. Personeel in Druten was heel correct en heeft excuus gemaakt dus daar geen negatief woord over. Volgende keer bestel ik denk ik liever gewoon in de winkel.
Bedankt voor de beoordeling Gerald! Ik zal de feedback over het bestelproces doorgeven.
Altijd mooi verpakt,de kleding is en in de winkel en op internet altijd goed !!!!
Wat een mooie review, bedankt Marion!
Snelle levering en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Bedankt, Alfred! Graag tot ziens!
Mooie Collectie en zeer goede service.
Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank Henk!
Betrokken, meedenkend, behulpzaam en vriendelijk
Wat fijn, Jan! Bedankt voor je mooie beoordeling.
werkt heel snel, en bij levering in een van de winkels, krijg je netjes per email bericht
Bedankt, Peter!
Via de webshop is het eenvoudig bestellen, leveren binnen de aangegeven tijd en je wordt geïnformeerd. De kwaliteit is, zoals altijd, goed.
Hier doen we het voor, Ruud! Bedankt!
Ik was op zoek naar korte broek. Niet bij jullie in voorraad. Verkoopster stelde voor om broek on line te bestellen. Doe ik normaal niet; koop graag lokaal om winkels bestaansrecht te geven. Zij heeft broek besteld zodat ik toch in jullie winkel kon inkopen.
Wat een mooie review en mooie boodschap, Frank! We vinden het ontzettend fijn dat je graag bij lokale winkels komt shoppen, bedankt hiervoor! Graag tot snel.
Geen commentaar
Fijn, Ton! Bedankt!
Alles keurig verpakt en zeer snel geleverd, goede kwaliteit voor een leuke prijs.
Bedankt Twan! Graag tot ziens!
Website bleef in het bestelproces nu en dan haperen, maar de aanbieding maakte dat het het wachten waard was. Proces daarna ging razendsnel; artikelen werden vlot en in goede staat geleverd. Blij mee!
Bedankt voor je mooie beoordeling! Vervelend dat de website niet zo vlot was. Wellicht werd deze op het moment van jouw bestelling druk bezocht. Natuurlijk vinden we het super leuk dat je toch graag wilde afrekenen! We hopen dat je blij bent met je bestelling.
De aankoop was niet beschikbaar in de winkel dus daarom in de winkel via de webshop de aankoop laten doen door het personeel. Ter.plaatse afgerekend en 2 dagen later de aankoop thuis ontvangen. Prima geregeld.
Wat fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je mooie beoordeling.
Mooie website en snelle levering
Fijn, Ron! Bedankt!
Supersnelle levering.
Bedankt Jaap!
Mooi pak keurig en snel geleverd. Had het nodig voor een sollicitatiegesprek. Nu maar hopen dat het geholpen heeft.....
Bedankt voor je mooie beoordeling! We hopen dat onze kleding je het zelfvertrouwen gegeven heeft om een geweldig sollicitatiegesprek te voeren! Wij duimen met je mee.
Goed personeel en beleefd personeel, snelle verzending!!
Wat goed om te horen, Fleur! Hartelijk dank voor je mooie review.
Netjes geholpen en zending was ook snel binnen
Fijn! Bedankt voor de vijf sterren!
Deze kosten worden in rekening gebracht bij het retourneren van een artikel. Bij de meeste online kledingwebshops is dit gratis. Bedenkingen bij de het plaatsen van een eventuele volgende order. Geen artikel en wel een rekening.
Bedankt voor je beoordeling, Jacobus! Jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Wij rekenen inderdaad verzendkosten, maar we zullen je feedback zeker meenemen. Hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen!
Gewoon zoals het hoort
Fijn dat je tevreden bent, Paul! Hartelijk dank en graag tot snel!
En mooie producten voor een goede prijs
Bedankt voor je mooie review!
Vlotte levering via DHL. Mooie realistische website
Wat een mooie review, Peter! Bedankt.
Ruime keuze en snelle levering
Bedankt voor deze mooie review, Mella!
tot op heden erg slecht geen goederen ontvangen en geen bericht meer van only for men waar het pakket is en nog geen geld retour
Bedankt voor je beoordeling, Mart! Jammer dat je ons zo laag beoordeelt. We hebben donderdag contact gehad en er loopt een onderzoek naar je pakket bij DHL. Zij hebben maximaal vijf werkdagen de tijd om dit onderzoek af te sluiten. Zodra we meer horen, laten we je dit direct weten. We gaan het hoe dan ook voor je oplossen! We hopen dat je je beoordeling zou willen herzien.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC