Filter

Mooi aanbod en snelle levering

Duidelijke communicatie en super snelle levering. Aanrader!

Mooie kleding met soms hoge kortingen en veel betaalmogelijkheden.

Tijdstip

Mijn bestelling was op tijd binnen en dat vind ik heel goede service

Prima service. Goed geregeld .

Goede service. Op tijd geleverd

Belachelijk dat ik 3.95 verzendkosten en vervolgens nog 2,95 retourkosten betalen. Doe dit nooit mee

Belachelijk dat ik 3.95 verzendkosten en vervolgens nog 2,95 retourkosten moet betalen. Doe dit nooit meer!!

Vriendelijk en snel met de chat

Prima service, iets te lange levertijd

Snel bezorgd en netjes verpakt

Zie boven

Snel en goed afgehandeld

Top mooie prijs voor een prima product

Duidelijke website, goed bereikbaar, fijn om op te winkelen.

Positief, was de kassa korting vergeten en kreeg deze na melding keurig terugbetaald. Zeer gewaardeerd.

Verkeerde kleur en verkeerde maat

Kleur van short wordt omschreven als lichtgrijs maar blijkt eerder beige te zijn. En de hulp om de maat te bepalen zit er ook aardig naast. Maat 33 volgens de maattabel is mij zeker twee maten te klein. Geen succes dus, helaas. Volgende keer maar weer naar een winkel

Prima kwaliteit

De bestelde artikelen werden snel en correct geleverd. Werkelijke kleuren/kwaliteit komt overeen met foto's op webshop

veel keuze en vaak korting

Zoals boven , maar ik kom het liefst in de winkel in Ede Perfecte bediening , gewoon ouderwets gezellig

Klantvriendelijk, vlot en prettig.

Handig site. Fijne keuze. Vlotte levering. Super handig.

Goede producten en snelle levering

Fijne truien

Bestelling op tijd.

Goede en snelle service!

Uitstekende site, snelle levering en juiste aanbieding!

Goeie aanbieding &snelle levering

Goeie aanbiedingen Leuke merken Snelle levering

Netjes verzonden en verder geholpen in onlyformen Rosmalen

Hele prettige ervaring

Duidelijk en overzichtelijk

De site is duidelijk en overzichtelijk en snel af te handelen.

mijn ervaring is goed 'zal best in toekomst nog aankopen doen jammer voor het betalen van verzendkosten dit is meestal bij de meeste website,s gratis

Zeer goed maar waarom duurt het zo lang?

Prima verpakt goed aangeven hoe en wanneer eea komt. Maar 5 werkdagen of langer?!?!

ik ben tevreden

Op de site stond "voor zo-en-zo laat besteld" nog diezelfde dag verstuurd. Binnen 1-2 dagen bezorgd. ('zo-en-zo' omdat ik niet meer precies weet welk tijdstip was vermeld) In mijn geval duurde het echter 3 dagen voor ik het allereerste bericht ontving. Ik ging zelfs twijfelen aan de betrouwbaarheid van OfM. Daarna is alles soepeltje verlopen. De latere aflevering was voor mij geen enkel probleem. Maar door de clain van OfM op de site werd mijn verwachting duidelijk (verkeerd) beïnvloed.

Snelle levering en keurig verpakt

top winkel in Reuzel

vind altijd wel iets dat tof is ..... service en medewerkers zijn best ok

Top kwaliteit top kortingen top dienstverlening

Mijn ervaring is echt positief. Ik ben erg tevreden met de kleding kwaliteit, de kortingen die nu op dtaat en de transport aflevering

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC