Filter

Ruime keus en prima prijzen!

Site werkt goed en is overzichtelijk! Het afronden van de bestelling en ophalen van de bestelling in shop is erg prettig! Even passen en meenemen! Top!

Snel, duidelijk en goede prijs!

prima!

positief. Gemakkelijk te regelen. Levering confom afspraak. goed product.

Goede service.

Had mooie schoenen gezien, online. Heb deze besteld en in de winkel laten bezorgen. Deze schoenen tijdens het afhalen in de winkel eerst even gepast en gekeken/gevoeld of deze wel lekker zouden lopen. Kan niet anders zeggen, dan dat ik een goede aankoop heb gedaan. De service in de winkel was ook weer TOP! Dank jullie wel!

Goede duidelijke website

Een duidelijke website met leuke kleding.

Zoals al mijn vorige bestellingen: niets op aan te merken. Ik vind absoluut mijn gading. Mooi materiaal van heel goede kwaliteit. Dik in orde

Geweldig en vertrouwd

Alles op tijd, leuke spullen gekocht, geen problemen gehad, goed gepresenteerd in de online webshop.

Overzichtelijke site

Makkelijk te navigeren, leuke aanbiedingen

slecht

Ik heb twee weken op de jas gewacht. Ik heb het nooit gekregen. Ik moest tientallen e-mails sturen om mijn geld terug te krijgen.

Je krijgt wat je besteld en snel1

Ruime keus tegen prima prijzen. De bestelling was makkelijk te doen, site is overzichtelijk. En Only for Men is partij die zijn afspraken nakomt

Duidelijk en verzorgd.

Vertrouwd.

goed produckt

goed produkt maar waaom nog verzendkosten bij de produkten

Keurige snelle levering en makkelijk retourneren.

Bijna perfect

Fijn alles in één keer binnen. Enige lastige blijf ik broeken digitaal kopen. 1 perfect, 1 iets korter laten maken en 2 terug. Maar hoe meer broeken je probeert hoe beter dat gaat. Heeft niets met jullie te maken. Waarom niet helemaal perfect: één blouse was niet juiste kleur (had wel goede nummer, maar moest blauw streepje zijn ipv groen streepje). Is ook prima opgelost

Super polo,super winkel en super service

Alleen maar lof over onlyformen.

Duidelijk site, en een snelle levering

Duidelijk site, en een snelle levering

Via webshop besteld en afgehaald in de winkel in Voorburg. Erg vriendelijk personeel. Echt een topwinkel.

prima service

prima service, kleding netjes bezorgd.

Goed product en snelle levering

Idem

Persoonlijk, oprecht en betrokken

Prima snelle levering!

Snelle levering. Goede communicatie met onlyformen

Geen nieuw product

Helaas schoenen gekocht die niet nieuw in de verpakking zaten..

Bestelling ging probleemloos. De aflevering in het filiaal duurde wel erg lang. Inmiddels weer een nieuwe bestelling gedaan. Hoop dat het dit keer sneller is.

alles goéd geleverd

perfect

Snelle levering Top kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC